- 14 Temmuz 2016
- 208
- 247
- 38
evet gülmeyi çok seven biri olarak suratı asık insana tahammülüm çok zordur, şükretmeyi bilen insanlar olmalıyız, her gün için. Ben çocukluğumdan beri öyleyim. Gülebilen insan olgundur. mızmız, suratsız insanları çekemiyorum, bana destek olmadı ben hep yalnız bıraktı, gün içinde normal davranıyor, ama bazı saatler var ki bıktırıcı tavırları var, ne zaman bu konuyu açsam susturuyor dinlemiyor bağırıyor, sorun senin, artık benden yakınlık bekleme falan diyor, kızlar ben yendim denemek istiyorum desem bile aşağılıyor, fırsat vermiyor kendimi ifade etmeme.Canim ya ne kadar zor oldugunu düşünebiliyorum, ben cok pozitif ve neseliyimdir esim birazcik surat assa cok kotu oluyorum..Allah yardimcin olsun. Ama bence bu isi kökünden cozmeniz gerek, seni bu sekilde uzmeye devam edemeyecgini anlamali. Evlilik bu degildir. Tamam bir.süre surat asar belki ama sen o kadar ugrasmissin sana dokunmamasi ve yuzune bakmamasi cok gurur kırıcı. Katlanmak zorunda degilsin bence, bir süre uzak kalsaniz acaba değişir mi?
evet gülmeyi çok seven biri olarak suratı asık insana tahammülüm çok zordur, şükretmeyi bilen insanlar olmalıyız, her gün için. Ben çocukluğumdan beri öyleyim. Gülebilen insan olgundur. mızmız, suratsız insanları çekemiyorum, bana destek olmadı ben hep yalnız bıraktı, gün içinde normal davranıyor, ama bazı saatler var ki bıktırıcı tavırları var, ne zaman bu konuyu açsam susturuyor dinlemiyor bağırıyor, sorun senin, artık benden yakınlık bekleme falan diyor, kızlar ben yendim denemek istiyorum desem bile aşağılıyor, fırsat vermiyor kendimi ifade etmeme.
Bu derdi çekmeyen kişi zaten rahatlatamıyo ki seni. İki dakika sık dişini ne var olsun bitsin diyo. Yok benim eşim olsa kesin şimdiye boşamıştı falan. Yok acıyo ama acısa ne olacak buna da dayanamıyo musun falan. Hiç bi şekilde analayamıyolar seni. Yeri geliyo doktor bile anlayamıyo. Ama ben burdaki bu derdi çeken herkesin yüreğindeki acıyı bilirim. Bu dertten kurtulmayı ne kadar çok istediğini bilirim. Egzersiz yaparken ne hissettiğini bilirim. Serçe parmakta bile nasıl zorlandığını. Ama başarınca neler hissettiğini anlarım ve bilirim. O yüzden burası her yerden daha iyi geliyo bana. Bence de iyi varsınız.Çok doğru söylemişsin inan bende burada terapi yapıyor gibiyim. Burada sizinle dertlesmek bana çok iyi geliyor. Hepimizin ortak yanı vajinusmus ve eşlerimizin bu duruma tepkisi. Sizden aldığım çözümlerle kendi yolumu bulmaya çalışıyorum aynı zamanda yol göstermeye cabalıyorum. Bi nebze katkım oluyorsa ne mutlu bana. Ne mutu size ki burada bi bağ kurduk. Kardeşimle bile dertlessem sizin kadar iyi gelmezdi bana. Iyi ki varsınız...
Canım yanma olması normal. Zamanla alışıyosun geçiyo o his kayganlaştırıcı olarak ne kullanıyosan bol kullan. Ben bi de tahriş olmasın diye bepanten merhem kullanıyorum istersen bi de öyle dene.Kizlar ya kimse egzersiz yapmiyomu ben suan basliyorum yapmayaa. Cok yanmam oluyo sizce neden?
evet gülmeyi çok seven biri olarak suratı asık insana tahammülüm çok zordur, şükretmeyi bilen insanlar olmalıyız, her gün için. Ben çocukluğumdan beri öyleyim. Gülebilen insan olgundur. mızmız, suratsız insanları çekemiyorum, bana destek olmadı ben hep yalnız bıraktı, gün içinde normal davranıyor, ama bazı saatler var ki bıktırıcı tavırları var, ne zaman bu konuyu açsam susturuyor dinlemiyor bağırıyor, sorun senin, artık benden yakınlık bekleme falan diyor, kızlar ben yendim denemek istiyorum desem bile aşağılıyor, fırsat vermiyor kendimi ifade etmeme.
Kizlar ya kimse egzersiz yapmiyomu ben suan basliyorum yapmayaa. Cok yanmam oluyo sizce neden?
Canım yanma olması normal. Zamanla alışıyosun geçiyo o his kayganlaştırıcı olarak ne kullanıyosan bol kullan. Ben bi de tahriş olmasın diye bepanten merhem kullanıyorum istersen bi de öyle dene.
koç burcuCok korkunç yaa. Artik ciddi bir korku lazim bence ona. Seni kaybetme korkusu gelirse belki degisir hareketleri.. Burcu ne canim esinin?
koç burcu
Bebe yağı iyidir aslında ama bilemedim şimdi. Ben egzersiz yaparken sürekli yenilediğim için durex in masaj jelini kullanıyorum. Ama eşli denemede bene yapı kullanıyorum ki hemen kurumasın. Malum eşine aparat muamelesi yapamıyosun.Bepanten kullaniyrm. Bebe yagi kullaniyorum ama hemen emiyo kayganlastiricimi kullansam
doğumgünümde yaklaşıyorOf koc burcu aslinda iyiyken cok iyidir guzel sever, ama tersi cekilmez
Ben yapiyorum tatlım, cok sık yaparsan belki ondan tahriş olmus olabilir. Bende hic olmadi ama yanma. Ne durumdasin hangi boyut aliyorsun su an
O zaman biraz gevşemeye çalış. Duş al kegel yap. Zihnine olumlu mesajlar yolla. Yapamamanın tek sebebi kasılman şu anda. Yoksa daha önce yapmışsın yapmamaman için bi senep yok.Ben 3.boyuttaydim ama suan 1 bile tam alamiyorum yarisina kadar alabiliyrm cok yanmam oluyo kendimi rhat birakamiyorum
Bepanten kullaniyrm. Bebe yagi kullaniyorum ama hemen emiyo kayganlastiricimi kullansam
yanlış hatırlamıyorsam bebe yağı bende yanma yanmıştı bir süre sonra.
O zaman biraz gevşemeye çalış. Duş al kegel yap. Zihnine olumlu mesajlar yolla. Yapamamanın tek sebebi kasılman şu anda. Yoksa daha önce yapmışsın yapmamaman için bi senep yok.