Sanal alemde aldatıldım

Yani eşin nasıl? Dini hassasiyeti olan biri mi? Şimdi herkes beşer şaşar. Ama gerçekten helal haram konusunda hassas olan biri bu işe meyletmez..Dindar demiyorum. Ayrıntıya dikkat. Helal haram konusunda hassas olan biri. Eger senin gibi hassas biri ise ters giden bir şey var. Ya da gerçekten inanışında bir sorun var demektir. Atiyorum 5 vakit namaz kılar ama yalan söyler. Bu onu tam manasıyla inanan yapmaz gibi. Hassasiyet derken tüm çerçeve de demek istedim.
Hassasiyeti olan benim o benim kadar değil. helal haram dairesine dikkat etmeye çalışıyorum faiz açık giyinememek harama bakmamak gibi gibi ona da uymasını söylüyorum ama dediğim gibi ilk baştaki beklentimi pek de karşılamadı bu konuda

Sağol bebeyim 18 yıldır aynı adamlayım adam dedim sen bilmezsin tabi :KK66: beddua mı Türkçeden bile bi haber :KK70:
Türkçem gayet iyidir .Beddua etmeyeceğim sana kötü niyetli dua etmeyeceğim demek istedim.bir de bebeyim değil o bebeğim diye yazılır .O 18 yılına da çok güvenip böbürlenme benim başıma geldi sana gelmez diye bişey yok gelecek diye de yok.Şansın iyi bir adama denk gelmiş olmak sadece
Mağrurlanma şahım Senden büyük Allah vardır 😚🤗

Türkçem gayet iyidir .Beddua etmeyeceğim sana kötü niyetli dua etmeyeceğim demek istedim.bir de bebeyim değil o bebeğim diye yazılır .O 18 yılına da çok güvenip böbürlenme benim başıma geldi sana gelmez diye bişey yok gelecek diye de yok.Şansın iyi bir adama denk gelmiş olmak sadece
Mağrurlanma şahım Senden büyük Allah vardır 😚🤗
Yazılışının bebeğim olduğunu bilmediğimi mi düşünüyorsun iste dalga geçtiğimin bile farkında değilsin zaten neyim farkındasın ki bunun olasın dimi ama bebeyimmmm 🤣 sen bana beddua etsen ne olacak kendi hayatına bak benimki sana gelmez :KK66:

Sağol bebeyim 18 yıldır aynı adamlayım adam dedim sen bilmezsin tabi :KK66: beddua mı Türkçeden bile bi haber :KK70:
Mağrurlanma şahım Senden büyük Allah vardır 😚
Yazılışının bebeğim olduğunu bilmediğimi mi düşünüyorsun iste dalga geçtiğimin bile farkında değilsin zaten neyim farkındasın ki bunun olasın dimi ama bebeyimmmm 🤣 sen bana beddua etsen ne olacak kendi hayatına bak benimki sana gelmez

Dalga nasıl geçilir ::

Hadi be yürü ordannn şimdi...çok mutlusunda ne geziyosun buralarda kaç saattir.bilmem cart curtmuşta 18 yılmışta hanım adam severmiş de neymişte .yok biz anlamıyoruz erkekten en iyi sen anlıyorsun.iddialı mi oldun sen şimdi?
leopar giyip iki sarıya boyanınca en güzel sensin en iyi ilişki de senin hıhı öptüm bb.🤗🤣

hep aklıma geldin ama kendime engel olamadım diyor
Bu cümlenin ne anlama geldiğini kavrayabildiniz mi acaba? Adam resmen tüm hayatımız böyle geçecek demiş, zira bu konuda kendine engel olamayan bir eşiniz var.

7 aylık evlilikte hamile eşi varken onlarca kadınla aldattı şeytana uyup demek.. İnsanin şeytana üzülesi geliyor, ne çekti bu ahlâksızlar yüzünden...

Yaşınız doğruysa bu evliliği çocuk için yaptığınızı, uzun süreli sevgililik dönemi geçirmediğinizi düşündüm. Eğer doğruysa eşinizi doğru dürüst tanımadan evlenmişsiniz, maalesef gerçek yüzü bu ve de hiç değişmeyecek muhtemel. Ben olsam ciddi ciddi boşanmayı düşünür, düşünmekle de kalmaz, icraata dökerdim

Yani saçma sapan kişiler eklemiş pek çoğunda profil dahi yok.hkendinden çok fazla yaşça büyük kadınlarla konuşmuş.doyumsuzluk ta değil de hep mi karaktersiz bir adammıydı heycan mi aradı ben mi tanıyamadım ya da beni sevmedi de ben mi anlamadım bilemiyorum şu an sadece nefes alamıyorum.Bebek te nasip işi oldu dünya da rızkı varmış nerdeyse evliliğimle aynı zamanla gidiyor altı aylık oldu . En güzel hayalim onu kucağıma almak hiçbir zaman pişman olmam inşallah onu dünyaya getirdiğim için . Mevzunun onunla ilgisi yok
O naneyi yiyip yiyip şeytana uyudum demeleri yeminle şeytan bile masum gelmeye başladı 🤣

Mağrurlanma şahım Senden büyük Allah vardır 😚

Dalga nasıl geçilir ::

Hadi be yürü ordannn şimdi...çok mutlusunda ne geziyosun buralarda kaç saattir.bilmem cart curtmuşta 18 yılmışta hanım adam severmiş de neymişte .yok biz anlamıyoruz erkekten en iyi sen anlıyorsun.iddialı mi oldun sen şimdi?
leopar giyip iki sarıya boyanınca en güzel sensin en iyi ilişki de senin hıhı öptüm bb.🤗🤣
Evet aynen öyle sende yap belki aldatılmazsın hem :) ben buralarda kaç sattir gezmiyorum 14 senedir geziyorum senin gibi çok gelen giden oluyor alışkınız biz 💋 kocaya selam seni kaçırmasın senin gibisini bulamaz çünkü :KK70:

çocuğu düşünür bana şimdiden üstüme titrer bebek var diye ,kendi babasız büyümüş onun iyi baba olacağından eminim hep bir kırıklığı var babasından ötürü çünkü.
Yok yok, hanım abla bizle maytap geçiyor, bu mesajın başka açıklaması olamaz...

Konu sahibi ban yemis ama üniversite arkadasim vardi böyle. Evlendi, balayinda bile "burda söyle böyle seksi kadinlar var sahilde. Caktirmadan bakmaya calisiyorum" gibi mesajlar atti bana. Bazi erkeklerde ahlak yok. Problem o. Ben ne kadar yaptiginin normal olmadigini gözleri hep fildir fildir disarda oldugunu anlatmaya calissam da nafile. Her eline gecen firsatda kadinlarla flört ederdi de. Görüsmeyi kestim. Sizi esiniz de ahlaksiz. Biraksin o seytana uydum laflarini. Gayet bilincli isler bunlar. Siz simdi bu durumda inanmayi seciyorsunuz. Kinamiyorum, ama artik hicbirsey eskisi gibi olmayacak. Ve böyleleri kalmanizi zayiflik olarak görüp tekrar eder maalesef

X