Sanal alemde aldatıldım

Arkadaşlar merhaba, yedi aydır evliyim.Ve hamileyim .Eşimle gayet mutlu gittiğini düşündüğüm bir evliliğim vardı.
Dün telefonunu kurcalarken -ara ara göz atarım bakarım mesaj vs daha önce hicbiseyine rast gelmedim- kendine yaklaşık bir haftadır fake bir hesap açtığını oradan onlarca kadınla iletişime geçtiğini gördüm.

Çoğu kadın yanıtlamamış.Yanıtlayanlarla ise fotoğraf gönderelim görüntülü konuşalım gibilerinden istekte bulunmuş.Takibe alacaktım bir süre sessizce ama dayanamadım karşıma alıp konuştum.

Neden böyle yaptın seni buna iten ne gibi.Oda herşeyin yolunda gittiğini şeytana uyduğunu cahillik ettim pişmanım seni seviyorum vs söyledi.bir daha asla böyle bir şey olmayacağına söz verdi .
Maddi anlamda bir bağım yok memurum kendimde ayaklarımın üstündeydim şimdiye kadar zaten .
Tekrarı olursa onu boşayacağıma yemin ettim.Şimdilik ekran kayıtları aldım sakladım. sakin kalmaya çalışıyorum dünden beri nefes alamıyorum .

Birgün yeniden konu açıp boşanıyorum demekten de çok korkuyorum çünkü onu çok seviyorum Ayrılık üzecek beni bebeğim De babasız büyüsün istemiyorum ama başa gelirse kendime saygım daha çok olmak zorunda mecburen ayrılacağım.

Bı yandan da düşünüyorum altı ayda bunu yapan adam ilerde sana neler yapmaz bas mahkemeye yolun yakınından dön.Ama artıları şu an daha çok geliyor gözüme işten eve evden işe giden bir adam , gayet ilgili bana karşı,cinsel hayatımız hemen her gün nerdeyse .Sevildiğimden de emindim düne kadar .

neden böyle bişey yaşadık bu hep olur mu olacak mı ben ne yapacağım
Altı aylık evlilikte sizi aldatan ileride neler neler yapmaz. Şu an takip edildiğini de anladı dikkatli adım atarak sizi aldatır.

Mide bulandırıcı sapık yaaa önüne gelene yazmış bir de. Biri cevap verseydi zaten adam dünden hazır. Siz de biliyorsunuz neler olacağını kabullenmek istemediğiniz için takibe almak yerine hemen söylemişsiniz. Bir de kimse de cevap vermemiş hiç mi tiksinmiyorsunuz? Bu düşünce yapısıyla siz tekrarı olsa dahi boşanmaz bu defa çocuklarım için boşanamıyorum dersiniz.

En azından tanıyıp çocuk yapsaydınız. İnanın geç değil. Üzülmeniz tabi ki normal ama kendinize saygınızı yitirirsiniz bu şekilde. Aldatmanın sanalı reeli yok. Adam kafasına koymuş niyeti bozmuş zaten sizi aldatmış.

Konuşuyoruz işte, ama söylediğimiz gerçekler sizi memnun etmiyorsa , siz gidin. Sizi seven , muhteşem kocanıza , çok iyi insan ve çok iyi bir eş olan kocanıza. Ay yazarken bile inandırıcı gelmiyor .
Kız aynen öyle bende okurken inanamıyorum.size düne kadar olan kısmı anlattım yahu cokmu zor evet haklısın bazen erkekler sever sanariz yanılmışsin demek😅

Eşinizin dini hassasiyeti nedir? Din konusu yasak biliyorum. Ama konu sahibi dini hassasiyeti olduğunu söylemiş. Eşiniz nasıldır?
Nasıl yasak anlamadım.burda konuşmak mı.ben sadece bunu paylaşmak için üye oldum bugün

Sindirmek değil abi nasıl unutulur.hamileyim çocuğum var .ve gerçekten normalde sevgi dolu tertemiz bir adam .bana karşı o kadar iyi davranır ki.hem onu sevdiğimden hemde bir şans daha vermek istediğim için bu sürede takip edip elim dolu çıkmak istiyorum mahkemeye tekrarlanırsa
Sevgi dolu tertemiz adam yedi aylık evlilikte hamile karısını aldatmaz. Önce bunu kabullenin. Yedi ayda ne mal olduğu ortaya çıkmış zaten.

Esiniz okuyor diye mi boyle tuhaf tuhaf yaziyorsunuz? Ben 20 gunde nisanlandim, onu yapmadim, bunu etmedim, tekrarlayacak biliyorum vs vs. burda yazdiklariniz da onu epey rahatlatmistir aksam guzelce bir uyku ceker. 3 gun sonra kaldigi yerden devam eder.

Bize de yürür atmasaydın keşke linki😬

Sen de rahat konuşamazsın şimdi ondan övüyorsun hala okuyor diye.

Muhtemelen aman o kadınlar ruh hastası yazma diyecek.

Sonra da kadın nicki ile aramıza katılacak artık tespit et dur erkek üye diye, iş çıkardın başımıza
Ulan bende yaş kriterine uyuyorum yaşlıyım ya peşime düşerse :eek:

Esiniz okuyor diye mi boyle tuhaf tuhaf yaziyorsunuz? Ben 20 gunde nisanlandim, onu yapmadim, bunu etmedim, tekrarlayacak biliyorum vs vs. burda yazdiklariniz da onu epey rahatlatmistir aksam guzelce bir uyku ceker. 3 gun sonra kaldigi yerden devam eder.
İnşallah yahu en kısa zamanda tekrarlasın da bitsin bu işkence

Sevgi dolu tertemiz adam yedi aylık evlilikte hamile karısını aldatmaz. Önce bunu kabullenin. Yedi ayda ne mal olduğu ortaya çıkmış zaten.
Evet tamam gün boyu size daha doğrusu kendime aklamaktan yoruldum kalleşi haklısınız.ahlaksız şe...siz bir adam ve en kısa zamanda boşayacağıma söz veriyorum

Evet çoğu kişi Boşan boşanmaiyorsan biraz süründür öyle dön dedi siz okuyamamışsiniz.bosanmayi şu anda düşünmediğime göre numara da yapmayacağım.
Pek çok psikologtan. aldatmadan sonra evlilik devam edecekse erkek mutlaka ciddi bedel ödemeli diye dinledim. Yaptığının sonuçlarını görmeli,seni kaybedeceğini anlamalı,çok normalleştirmişsiniz sanki

Ama ben senin kocan gibi karaktersizleri g.t edip yolluyorum ben adam severim ya.saklarla işim yok iletirsim cicim 💋 sana layık :KK66:
Aha kınadın .gene beddua yok illaki dönüyor her bir kınama.kimin neye layık olduğunu Zaman gösterir sevgiler balım 🤫❤️

Nasıl yasak anlamadım.burda konuşmak mı.ben sadece bunu paylaşmak için üye oldum bugün
Yani eşin nasıl? Dini hassasiyeti olan biri mi? Şimdi herkes beşer şaşar. Ama gerçekten helal haram konusunda hassas olan biri bu işe meyletmez..Dindar demiyorum. Ayrıntıya dikkat. Helal haram konusunda hassas olan biri. Eger senin gibi hassas biri ise ters giden bir şey var. Ya da gerçekten inanışında bir sorun var demektir. Atiyorum 5 vakit namaz kılar ama yalan söyler. Bu onu tam manasıyla inanan yapmaz gibi. Hassasiyet derken tüm çerçeve de demek istedim.

Arkadaşlar merhaba, yedi aydır evliyim.Ve hamileyim .Eşimle gayet mutlu gittiğini düşündüğüm bir evliliğim vardı.
Dün telefonunu kurcalarken -ara ara göz atarım bakarım mesaj vs daha önce hicbiseyine rast gelmedim- kendine yaklaşık bir haftadır fake bir hesap açtığını oradan onlarca kadınla iletişime geçtiğini gördüm.
AdChoices
ADVERTISING​

Çoğu kadın yanıtlamamış.Yanıtlayanlarla ise fotoğraf gönderelim görüntülü konuşalım gibilerinden istekte bulunmuş.Takibe alacaktım bir süre sessizce ama dayanamadım karşıma alıp konuştum.

Neden böyle yaptın seni buna iten ne gibi.Oda herşeyin yolunda gittiğini şeytana uyduğunu cahillik ettim pişmanım seni seviyorum vs söyledi.bir daha asla böyle bir şey olmayacağına söz verdi .
Maddi anlamda bir bağım yok memurum kendimde ayaklarımın üstündeydim şimdiye kadar zaten .
Tekrarı olursa onu boşayacağıma yemin ettim.Şimdilik ekran kayıtları aldım sakladım. sakin kalmaya çalışıyorum dünden beri nefes alamıyorum .

Birgün yeniden konu açıp boşanıyorum demekten de çok korkuyorum çünkü onu çok seviyorum Ayrılık üzecek beni bebeğim De babasız büyüsün istemiyorum ama başa gelirse kendime saygım daha çok olmak zorunda mecburen ayrılacağım.

Bı yandan da düşünüyorum altı ayda bunu yapan adam ilerde sana neler yapmaz bas mahkemeye yolun yakınından dön.Ama artıları şu an daha çok geliyor gözüme işten eve evden işe giden bir adam , gayet ilgili bana karşı,cinsel hayatımız hemen her gün nerdeyse .Sevildiğimden de emindim düne kadar .

neden böyle bişey yaşadık bu hep olur mu olacak mı ben ne yapacağım
Yorumların hepsini okuyamadım ama biraz göz atabildim. üzüldüm sizin için, özellikle hamile olduğunuz için.

Kaç yaşındasınız, ne kadar süredir birliktesiniz bilmiyorum. Ama genellikle gözlemlediğim şey erken evlilik ya da aktif cinsel hayatın başladığı gibi gebelik oluşması durumunu evliliği de ne yazık ki baştan sarsıyor. Tabi ki nasip bebek işi de minimum ilk 1 yıl çocuk düşünülmemesi aktif cinsel hayatın dolu dizgin yaşanması bireylerin de birbirine alışıp tanıması gerekiyor sağlıklı bi evlilik başlangıcı için.
eşinizin yaptığı aslında ne yazık ki sanal da olsa aldatmaya giriyo, cinsel dürtüleriyle beklentiye girmiş ve bunu reel insanlarla konuşarak tatmin etmek istemiş. erkekler ne yazık ki cinsellik söz konusu olunca gözleri dönebilen varlıklar, gebelik sürecinde belki rutin eksik kaldı desem (ki siz devam etmişsiniz) en azından prn video film izleyebilirdi bunlar da normal karşılanabilir şeyler bu gibi süreçlerde bence Ama reel başkası ile konuşma ihtiyacı güven zedeleyici !!!
boşanın diye gazlamak da doğru değil sizin sürecinizde, affedin diyebilmek de zor ve hatanın devam etme ihtimali sürekli kuşku oluştucu rahatsızlık da barındırıyo tabi.

Affedecekseniz de korkutup süründürmeden affetmemelisiniz. İnançlı filan demişsiniz gerekiyosa kur’an üzerine el bastırın ne kadar büyük yeminler varsa yemin ettirin. telefonuna da nasıl yapılıyor bilmiyorum ama takip filan kurun, her an her dakka kontrol edip ona da o güvensizlik rahatsızlığı olan tehtiti verin. Sürünsün.
ağır konuşucam da sizi de üzmek istemiyorum. Hakkınızda hayırlısı olsun.

Ben yine de tekrar ediyorum çocuğunuza acıyın ve çoktan aldatmış olabilir diyip bir test yaptırın kendinize. Düne kadar bugün yaşadığınız duruma da ihtimal vermiyordunuz. Sizi aldattıysa ve hpv hiv herpes gibi hastalıklar kaptıysanız erken haberiniz olmuş olur. Çocuk için en azından.

Ben yine de tekrar ediyorum çocuğunuza acıyın ve çoktan aldatmış olabilir diyip bir test yaptırın kendinize. Düne kadar bugün yaşadığınız duruma da ihtimal vermiyordunuz. Sizi aldattıysa ve hpv hiv herpes gibi hastalıklar kaptıysanız erken haberiniz olmuş olur. Çocuk için en azından.
Tamam yaptıracağım

X