- 10 Kasım 2022
- 358
- 512
Altı aylık evlilikte sizi aldatan ileride neler neler yapmaz. Şu an takip edildiğini de anladı dikkatli adım atarak sizi aldatır.Arkadaşlar merhaba, yedi aydır evliyim.Ve hamileyim .Eşimle gayet mutlu gittiğini düşündüğüm bir evliliğim vardı.
Dün telefonunu kurcalarken -ara ara göz atarım bakarım mesaj vs daha önce hicbiseyine rast gelmedim- kendine yaklaşık bir haftadır fake bir hesap açtığını oradan onlarca kadınla iletişime geçtiğini gördüm.
Çoğu kadın yanıtlamamış.Yanıtlayanlarla ise fotoğraf gönderelim görüntülü konuşalım gibilerinden istekte bulunmuş.Takibe alacaktım bir süre sessizce ama dayanamadım karşıma alıp konuştum.
Neden böyle yaptın seni buna iten ne gibi.Oda herşeyin yolunda gittiğini şeytana uyduğunu cahillik ettim pişmanım seni seviyorum vs söyledi.bir daha asla böyle bir şey olmayacağına söz verdi .
Maddi anlamda bir bağım yok memurum kendimde ayaklarımın üstündeydim şimdiye kadar zaten .
Tekrarı olursa onu boşayacağıma yemin ettim.Şimdilik ekran kayıtları aldım sakladım. sakin kalmaya çalışıyorum dünden beri nefes alamıyorum .
Birgün yeniden konu açıp boşanıyorum demekten de çok korkuyorum çünkü onu çok seviyorum Ayrılık üzecek beni bebeğim De babasız büyüsün istemiyorum ama başa gelirse kendime saygım daha çok olmak zorunda mecburen ayrılacağım.
Bı yandan da düşünüyorum altı ayda bunu yapan adam ilerde sana neler yapmaz bas mahkemeye yolun yakınından dön.Ama artıları şu an daha çok geliyor gözüme işten eve evden işe giden bir adam , gayet ilgili bana karşı,cinsel hayatımız hemen her gün nerdeyse .Sevildiğimden de emindim düne kadar .
neden böyle bişey yaşadık bu hep olur mu olacak mı ben ne yapacağım
Mide bulandırıcı sapık yaaa önüne gelene yazmış bir de. Biri cevap verseydi zaten adam dünden hazır. Siz de biliyorsunuz neler olacağını kabullenmek istemediğiniz için takibe almak yerine hemen söylemişsiniz. Bir de kimse de cevap vermemiş hiç mi tiksinmiyorsunuz? Bu düşünce yapısıyla siz tekrarı olsa dahi boşanmaz bu defa çocuklarım için boşanamıyorum dersiniz.
En azından tanıyıp çocuk yapsaydınız. İnanın geç değil. Üzülmeniz tabi ki normal ama kendinize saygınızı yitirirsiniz bu şekilde. Aldatmanın sanalı reeli yok. Adam kafasına koymuş niyeti bozmuş zaten sizi aldatmış.