Sanal alemde aldatıldım

Neye yalan sallasin bazen o kadar değişik yorumlar geliyorki savunuyormuşum gibi oluyor.Cep telefonundan fake hesabını açıp mesajlarını yüzüne okuduğumda benden bahsettiğinde karşıda ki kadınlara nasıl kıvırabilir bir insan Allah aşkına.sen olsan nasıl kıvırırdın mesela .biseyi kabullendiğim ettiğim yok .sadece yuva kolay kurulmuyor bozmak istemiyorum.onu zamana bırakıp elimden geleni yaptım deyip olmayacağını anlamak istiyorum iyice .Zaman isteyen bir süreçle imtihan olacağım ne yazık ki.
Yuvanın kolay bozulmadığının tek siz farkındasınız adamın umrunda değil bunu görebiliyor musunuz adam demiyor mesela yuva kolay bozulmaz aranmayayım karım var demiyor bu bir zorluk bir aksilik değil ki elinizden geleni yapasınız adam dışarıdaki üç beş kadınla sizi aldatmakta bir sorun görmemiş bu hiç zorunuza gitmiyor mu daha da siz mi elinizden geleni yapıp şans vereceksiniz?

Hanımefendi zamanında bende aldatıldım. O yüzden zaten size bunun yanlış olduğunu anlatmaya çalışıyorum. Ayrıca emin olun hakaret etmiyorum ağır eleştiriyorum. Allahın terazisi doğru tartar ona şüphem yok ama siz zinaya yüz verip güçlendiriyorsunuz. Umuyorum ki ben de iyiliğiniz için eşinizden yüklü bir tazminat alarak boşanır ve daha iyi bir evlilik hayatı yaşarsınız.
Hanımefendi zamanında bende aldatıldım. O yüzden zaten size bunun yanlış olduğunu anlatmaya çalışıyorum. Ayrıca emin olun hakaret etmiyorum ağır eleştiriyorum. Allahın terazisi doğru tartar ona şüphem yok ama siz zinaya yüz verip güçlendiriyorsunuz. Umuyorum ki ben de iyiliğiniz için eşinizden yüklü bir tazminat alarak boşanır ve daha iyi bir evlilik hayatı yaşarsınız.
Doğru diyen yok alkış tutan yok bu duruma kim der ..sen basbaya kendi ölçülerinle kendi dar görüşünle çatır çutur her Allah diyeni öcü sanıyor yargısız infaz yapıyorsun .. kimseyi güçlendirdiğim yok. Alkış senden ricam bu konuya daha fazla müdahil olmaman .
Yuvanın kolay bozulmadığının tek siz farkındasınız adamın umrunda değil bunu görebiliyor musunuz adam demiyor mesela yuva kolay bozulmaz aranmayayım karım var demiyor bu bir zorluk bir aksilik değil ki elinizden geleni yapasınız adam dışarıdaki üç beş kadınla sizi aldatmakta bir sorun görmemiş bu hiç zorunuza gitmiyor mu daha da siz mi elinizden geleni yapıp şans vereceksiniz?
Evet ben elimden geleni yapacağım ilişki ortak kurulur çünkü.ha o az yapar çok yapar onun problemi.hersey bittiğinde ben vicdanım rahat oturacağım.size göre yalandan trip atmalı birkaç ay süründürmeli pahalı hediyeler aldıktan sonra evime tıpış tıpış dönmeliyim değil mi.hayir bunu yapmayacağım.bedel ödetmeyi baskıyla birinin hayatımda kalmasını istemiyorum.isterse yakın zamanda yine tekrarlasın ki gidebileyim uğraşmayacağim o yüzden

Arkadaşlar merhaba, yedi aydır evliyim.Ve hamileyim .Eşimle gayet mutlu gittiğini düşündüğüm bir evliliğim vardı.
Dün telefonunu kurcalarken -ara ara göz atarım bakarım mesaj vs daha önce hicbiseyine rast gelmedim- kendine yaklaşık bir haftadır fake bir hesap açtığını oradan onlarca kadınla iletişime geçtiğini gördüm.

Çoğu kadın yanıtlamamış.Yanıtlayanlarla ise fotoğraf gönderelim görüntülü konuşalım gibilerinden istekte bulunmuş.Takibe alacaktım bir süre sessizce ama dayanamadım karşıma alıp konuştum.

Neden böyle yaptın seni buna iten ne gibi.Oda herşeyin yolunda gittiğini şeytana uyduğunu cahillik ettim pişmanım seni seviyorum vs söyledi.bir daha asla böyle bir şey olmayacağına söz verdi .
Maddi anlamda bir bağım yok memurum kendimde ayaklarımın üstündeydim şimdiye kadar zaten .
Tekrarı olursa onu boşayacağıma yemin ettim.Şimdilik ekran kayıtları aldım sakladım. sakin kalmaya çalışıyorum dünden beri nefes alamıyorum .

Birgün yeniden konu açıp boşanıyorum demekten de çok korkuyorum çünkü onu çok seviyorum Ayrılık üzecek beni bebeğim De babasız büyüsün istemiyorum ama başa gelirse kendime saygım daha çok olmak zorunda mecburen ayrılacağım.

Bı yandan da düşünüyorum altı ayda bunu yapan adam ilerde sana neler yapmaz bas mahkemeye yolun yakınından dön.Ama artıları şu an daha çok geliyor gözüme işten eve evden işe giden bir adam , gayet ilgili bana karşı,cinsel hayatımız hemen her gün nerdeyse .Sevildiğimden de emindim düne kadar .

neden böyle bişey yaşadık bu hep olur mu olacak mı ben ne yapacağım
İşten eve evden işe gidip, eşine sürekli ilgi gösterip her gün cinsel ilişkiye girdi diye bu ihaneti göz ardı edemezsiniz. Belki size bu ilgi alakası yalan. Fake hesap açıp kadınlara yazmak sapıklıktır. Boşanmam seviyorum diyosanız bi süre çekip gitseydiniz, biraz tutuşsaydı belki bi müddet bu işin önünü kesmiş olurdunuz. Ama bence mümkün değil bu bi hastalık gitsin tedavi olsun sapık. Bu arada sizin için üzgünüm bu tepkim size değil asla..insan gül gibi karısına ve hamileyken bunu neden yapar ne hakkı var sizi üzmeye. Lütfen bu hayatta en çok kendinizi sevin

Doğru diyen yok alkış tutan yok bu duruma kim der ..sen basbaya kendi ölçülerinle kendi dar görüşünle çatır çutur her Allah diyeni öcü sanıyor yargısız infaz yapıyorsun .. kimseyi güçlendirdiğim yok. Alkış senden ricam bu konuya daha fazla müdahil olmaman .

Evet ben elimden geleni yapacağım ilişki ortak kurulur çünkü.ha o az yapar çok yapar onun problemi.hersey bittiğinde ben vicdanım rahat oturacağım.size göre yalandan trip atmalı birkaç ay süründürmeli pahalı hediyeler aldıktan sonra evime tıpış tıpış dönmeliyim değil mi.hayir bunu yapmayacağım.bedel ödetmeyi baskıyla birinin hayatımda kalmasını istemiyorum.isterse yakın zamanda yine tekrarlasın ki gidebileyim uğraşmayacağim o yüzden
Her şey bitmiş zaten hanımefendi siz onu anlamıyorsunuz .Kimse de size numaradan terk edin süründürün demedi sizi aldatan eşinizden ayrılın bir kere yapan bir daha yapar denildi hem de evliliğinizin henüz 7. ayındasınız

Arkadaşlar merhaba, yedi aydır evliyim.Ve hamileyim .Eşimle gayet mutlu gittiğini düşündüğüm bir evliliğim vardı.
Dün telefonunu kurcalarken -ara ara göz atarım bakarım mesaj vs daha önce hicbiseyine rast gelmedim- kendine yaklaşık bir haftadır fake bir hesap açtığını oradan onlarca kadınla iletişime geçtiğini gördüm.

Çoğu kadın yanıtlamamış.Yanıtlayanlarla ise fotoğraf gönderelim görüntülü konuşalım gibilerinden istekte bulunmuş.Takibe alacaktım bir süre sessizce ama dayanamadım karşıma alıp konuştum.

Neden böyle yaptın seni buna iten ne gibi.Oda herşeyin yolunda gittiğini şeytana uyduğunu cahillik ettim pişmanım seni seviyorum vs söyledi.bir daha asla böyle bir şey olmayacağına söz verdi .
Maddi anlamda bir bağım yok memurum kendimde ayaklarımın üstündeydim şimdiye kadar zaten .
Tekrarı olursa onu boşayacağıma yemin ettim.Şimdilik ekran kayıtları aldım sakladım. sakin kalmaya çalışıyorum dünden beri nefes alamıyorum .

Birgün yeniden konu açıp boşanıyorum demekten de çok korkuyorum çünkü onu çok seviyorum Ayrılık üzecek beni bebeğim De babasız büyüsün istemiyorum ama başa gelirse kendime saygım daha çok olmak zorunda mecburen ayrılacağım.

Bı yandan da düşünüyorum altı ayda bunu yapan adam ilerde sana neler yapmaz bas mahkemeye yolun yakınından dön.Ama artıları şu an daha çok geliyor gözüme işten eve evden işe giden bir adam , gayet ilgili bana karşı,cinsel hayatımız hemen her gün nerdeyse .Sevildiğimden de emindim düne kadar .

neden böyle bişey yaşadık bu hep olur mu olacak mı ben ne yapacağım
Bu erkekler ne pis ya.. Evliliği mükemmel gidiyor ama pis adam yine pis..
Üzgünüm konu sahibi dilerim her şey yoluna girer.

Evlilik beni korkutmustu hep kötü birine denk gelmekten üzülmekten sevilmemekten.epey erteledim hatta yaşım 27 olmuştu bizim orada erken evlenirler.ailem baskılamasa daha da evlenmezdim belki bilmiyorum .Allah'tan günaha batmadan tertemiz bir aile kurabileceğim birisi ile karşılaşmayı çok istediğim sıralarda karşıma çıktı eşim.Görüşte herşey yolundaydı 20 günde ne kadar tanıyabilirseniz tanıdım.Ailemde dahil biraz daha tanımamı istese de ben tamamen islamiyete uygun olmasını istemiştim.Sonrasinda Allah vekildir diyip çıktım yola.nişanliliktan düne kadar da hiç pişman olmadım onunla evlendiğim için .Herkes gibi ömürlük yuvam olsun istedim ama bu da nasip .Çok konuşunca tanıyınca bunlar olmuyor ayrılmıyorlar mı.Tamamen bahtınızdaki insanın ahlaki ile ilgili .evlilik biraz belki bağnaz bulacaksınız ama nasip işi.ayni evin içine girmeden bilemiyorsunuz ben öyle düşünüyorum yani .karpuz diye alıyorsun eve getirip açıyorsun kelek.ille bu keleği yemek mi istersin yoksa yeni bir karpuz mu alacaksın.sanirim cevap vermem gereken de bu . şimdilik zamana ihtiyacım var gibi .Bebek konusu da her zaman dünyaya bişey bırakmak istemiştim iyi bişey.iyi bir buluş iyi ve hayırlı bir evlat ya da arkanızdan konuşan iyi insanlar.hiçbisey yapamazsan güzel faydalı bir evlat yetiştir demiştim kendime .O benim kabul edilmiş duam diye bakıyorum ona ..ama babasıyla ama babasız pişman olmayacağım.✋
Annenizi sürekli aldatan babanızın sizde yarattığı travma etkisi ile hareket ediyorsunuz. Aynı babanız gibi eşini aldatan bir adam bulmuşsunuz. Ya da bulduğunuz kişinin aynı babanız gibi olduğunu görmemek için acilen evlendiniz.
Bu kadar dini hassasiyetiniz var , ama kocanızın( sizinle evli olma kocanızın) zinaya meyillenmesini görmezden geliyorsunuz. Bir de bir daha yakalarsam biter yalanına da bir tek siz inanıyorsunuz. Eminim önceden bir kez yakalasam boşarım diyen bir insandınız. Bir daha telefona bakmaz, şüphelerinizi içinize atar, kocanıza sizi aldatması o kansızlarla istediği gibi sevişmesi için alan tanırsanız yakalamazsınız merak etmeyin.
Merak ettim kocanızın da sizin gibi dini hassasiyetleri var mı? Varsa bu büyük günaha !!! nasıl bir açıklama getiriyor , şeytanı suçlamaktan başka ?

Erkekler evdeki eşini tatmin edebiliyormuş gibi başkalarıyla halt yemiyorlar mı gülüyorum valla :KK70:

Şimdi "yeni evliyiz" diye ayrılmadığınız gibi bir dahaki yakalamanızda da lohusaydım, bebeğim küçüktü, bebeğim babasına çok bağlıydı vs diye bahanelerle ayrılmayacaksınız gibi görünüyor. Başka adamlarla mesajlaşan siz olsanız şu an ne durumda olurdunuz sizce :) Çoktan aileler öğrenmiş, yedi düvele duyurulmuş, kapının önüne konmuştunuz. İlk hatanız evlenir evlenmez koştur koştur hamile kalmak olmuş, ikincisi de eşinizin ahlaksızlığını hoş görmek. Bundan sonra yakalansa da bir kaç bağırış çağırış sonrası susup devam edeceğinizi biliyor, arsızlaşacak daha rahat yapacak. Kendinizi ve bebeğinizi muhtemel cinsel hastalıklardan korumak için bir doktorla görüşün en azından.
Zaten evdeki karısına karşı adam olmayan bütün kk eşleri ne hikmetse çok iyi bir baba eşini aldatır döver ama mükemmel bir baba

Annenizi sürekli aldatan babanızın sizde yarattığı travma etkisi ile hareket ediyorsunuz. Aynı babanız gibi eşini aldatan bir adam bulmuşsunuz. Ya da bulduğunuz kişinin aynı babanız gibi olduğunu görmemek için acilen evlendiniz.
Bu kadar dini hassasiyetiniz var , ama kocanızın( sizinle evli olma kocanızın) zinaya meyillenmesini görmezden geliyorsunuz. Bir de bir daha yakalarsam biter yalanına da bir tek siz inanıyorsunuz. Eminim önceden bir kez yakalasam boşarım diyen bir insandınız. Bir daha telefona bakmaz, şüphelerinizi içinize atar, kocanıza sizi aldatması o kansızlarla istediği gibi sevişmesi için alan tanırsanız yakalamazsınız merak etmeyin.
Merak ettim kocanızın da sizin gibi dini hassasiyetleri var mı? Varsa bu büyük günaha !!! nasıl bir açıklama getiriyor , şeytanı suçlamaktan başka ?
Az önce avukattın şimdi psikolog olup çocukluk travmamla uğraşıyorsun.senden de rica edeceğim konudan uzaklaş.

Her şey bitmiş zaten hanımefendi siz onu anlamıyorsunuz .Kimse de size numaradan terk edin süründürün demedi sizi aldatan eşinizden ayrılın bir kere yapan bir daha yapar denildi hem de evliliğinizin henüz 7. ayındasınız
Evet çoğu kişi Boşan boşanmaiyorsan biraz süründür öyle dön dedi siz okuyamamışsiniz.bosanmayi şu anda düşünmediğime göre numara da yapmayacağım.

Elinden geleni yapmak bu değil kendinizi kandırıyorsunuz sadece

Sa na ne .belki sadece konuşmak.rahatsiz oluyrosan konudan uzaklaş
Konuşuyoruz işte, ama söylediğimiz gerçekler sizi memnun etmiyorsa , siz gidin. Sizi seven , muhteşem kocanıza , çok iyi insan ve çok iyi bir eş olan kocanıza. Ay yazarken bile inandırıcı gelmiyor .

Sa na ne .belki sadece konuşmak.rahatsiz oluyrosan konudan uzaklaş
Hanımefendi konunuzu açarken sonunda ben ne yapacağım diye sormuşsunuz insanlar ne yapmanız gerektiğini söyledi diye gerilmenize gerek yok. Ayrıca bu tavrınızı bize değil eşinize gösterin burası ağlama duvarı değil konu açıyorsanız herkes kendi fikrini belirtiyor kimse sizin duymak istediklerinizi söylemek zorunda değil

Eşinizin dini hassasiyeti nedir? Din konusu yasak biliyorum. Ama konu sahibi dini hassasiyeti olduğunu söylemiş. Eşiniz nasıldır?

X