• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

5 AY SONRA VAJİNİSMUS YENDIM

Dalga gecmemistim bastan dedigim gibi cok eski bir muhabbet var @zxshermine ile aramizda ama konu sahibi klasik bedduaya baslyinca ne yazsaydim 🤦🏼‍♀️
Beddua etmedim. Umarım maruz kalmazsınız dedim. Sizin gibi birinin bile bunu yaşamasını istemem. Konuyu da daha fazla sabote etmeyin. Kendinize uygun başka bir başlığa gidebilirsiniz goygoy için. Zira artık size cevap bile vermeyeceğim. Gerçekten konu için yazan arkadaşlarıma bildiklerimi anlatıp yardımcı olmaya çalışacağım. Bebeğinizi güle güle buyutun

Beddua etmedim. Umarım maruz kalmazsınız dedim. Sizin gibi birinin bile bunu yaşamasını istemem. Konuyu da daha fazla sabote etmeyin. Kendinize uygun başka bir başlığa gidebilirsiniz goygoy için. Zira artık size cevap bile vermeyeceğim. Gerçekten konu için yazan arkadaşlarıma bildiklerimi anlatıp yardımcı olmaya çalışacağım. Bebeğinizi güle güle buyutun
Durup durup beni alintilayip yazan sensin, konuyu unuttum coktan her cevapta girip bastan okuyorum, yeter alintilama ya 😅

Evet ben başlangıçta parmağımı da sokamiyordum. Bakmaya bile tahammülüm yoktu. Dilatorde de üçüncü boyda canım yandı bir süre alamadım. Dördüncüyu denemedim bile. Sonra birden eşle oldu ilk denemede ilk girişte canım biraz yandı dayandım nefes verdikçe eşim de az daha giriş sağladı derken bayağı tempolu iliskiye girebildik
Tamamen yendiniz mi peki.Cogu kişi yendik diyor ama sanki ilk birleşme olunca bunu yendik olarak algılıyor. Bu tamamen geçti mi siz de artik ağrı yok mu yani

Back