Vajinusmusu birlikte yeneceğiz

bence sakinleştirici haplar kullanmayın. ben denedim hiç işe yaramıyor, bebe yağı daha mantıklı ve su bazlı kayganlaştırıcılar. egzersiz şart. haplarla zaman kaybetmeyin.

bence sakinleştirici haplar kullanmayın. ben denedim hiç işe yaramıyor, bebe yağı daha mantıklı ve su bazlı kayganlaştırıcılar. egzersiz şart. haplarla zaman kaybetmeyin.
Artık son çarem doktordu ilacı sadece o geceyi atlatmk için kullanıyorum dün başladım bugün baya etki yarattı bende egzersiz yapamadığım için mecbur kaldım bendr isterdim sizler gibi boy boy denemek ama korkumu ilaçtan başka şekilde yenemiceğimi anladım

Artık son çarem doktordu ilacı sadece o geceyi atlatmk için kullanıyorum dün başladım bugün baya etki yarattı bende egzersiz yapamadığım için mecbur kaldım bendr isterdim sizler gibi boy boy denemek ama korkumu ilaçtan başka şekilde yenemiceğimi anladım
hahahha boy boy denemek :) bizlerde zorlandık. hem de çok. ilacı bende denedim, güya uyanık davranıp hemencecik kurtulacaktım egzersizle uğraşamam dedim ama olmadı bende bi işe yaramıyor. yine de şansına hopps diye atlatıverirsin belli mi olur

hahahha boy boy denemek :) bizlerde zorlandık. hem de çok. ilacı bende denedim, güya uyanık davranıp hemencecik kurtulacaktım egzersizle uğraşamam dedim ama olmadı bende bi işe yaramıyor. yine de şansına hopps diye atlatıverirsin belli mi olur
İlacın adı nedir ve ne kdr kullandınız .. Kullandıktan snr hala bacaklarınızı kastınızmı...

ben ayaakta uzanarak hepsini denedim, öz
İlacın adı nedir ve ne kdr kullandınız .. Kullandıktan snr hala bacaklarınızı kastınızmı...

burada yazılanların çoğunu kullandım.
apranax, xanax vb... evet kasıldı hep, kafayı uyuşturmuyorlar sadece uyku getiriyorlar. en iyisi egzersiz. vajinaya birşeyin dokunması, girmesi hissine alışmak gerekiyor, ben oraya birşey girecek diye tasalanıyordum şuan bakmadan egzersizimi yapıyorum. vajinanı tanımalısın, bakmalısın, dokunmalısın, eşinle denerken hep aklına bu tür korkular gelecek ve sonra istemsizce kasılacaksın. gözünde hiç büyütme egzersizleri, aynayı al ve vajinanı incelemeye başla. ve aşamaları buradan yaz zaten buradaki herkes yol gösterici.

arkadaşlar hepinize merhaba..
ben sorunumu daha önce ki konuda da yazmıştım ama hiç bir zaman net bir bilgi alamadım umarım bana yardımcı olabilirsiniz. (kusura bakmayın artık herşeyi açık açık utanmadan yazıcam canıma tak etti.)
2 aylık evliyim ve vaji miyim değil miyim bunun bile tespitini tam olarak yapamadım henüz. evlenmeden önce ve hala eşimle birbirimizi çok fazla arzulayan evlenmeyi iple çeken bir çifttik ve hala aynı şekilde devam ediyor. yapamıyoruz diye sevişmemezlik birbirimizi tatmin etmemezlik yapmıyoruz. ilk gece işin heyecanından ve stresten olsa gerek doğru düzgün ön sevişme yapmadan ilişkiye girmeye çalıştık ve tabiki yapamadık. yorgunluktandır heralde deyip işi balayına bıraktık. bu süreçte buralardan okuyarak çeşitli şeyler deneyerek yapmaya çalıştık yine olmadı ve eşimle tartışmalarımız başladı. sevişirken kendimi asla kasmıyorum ve aşırı istekli oluyorum artık çıldırıcak noktaya geldiğimde eşim içime girmeye çalıştığı zaman bir anda herşey yok oluyor ne zevk kalıyor bende ne de başka birşey sanki az önce çılgınlar gibi isteyen ben değilmişim gibi. penisin sadece başını alabiliyorum gerisi gelmiyor aşırı bir yanma ve acı hissediyorum. ön sevişme kısmında kesinlikle ıslanamıyorum kupkuru kalıyorum. hoş eşimin ön sevişmeden anladığı üzerime çıkıp 10 dk sürtünmek. bu yüzden sürekli tartışıyoruz ön sevişmenin uzun tutulması gerektiğini söylüyorum ama bir türlü inandıramıyorum. mesela ben sevişirken ışığın kapalı olmasını tercih ediyorum kendimi daha rahat hissediyorum ama eşim karşı çıkıyor bu yüzden artık denemek bile istemiyorum çok sıkılmış durumdayım.
Şimdi bu durumda bana tavsiyeleriniz neler?
sizce ben vaji miyim? başka problemler olabilir mi?
yanma yapmasının sebebi mantar veya rahim ağzı yaraları olabilir mi?bu tarz konularde tecrübe ve deneyimleri olan var mı?
şimdiden çok teşekkür ederim :) (bu arada haftaya pazartesi doktora gidicem)
tavsiyem mum ışığında deneyin belki ikinizin de hoşuna gider :KK16: kayganlaştırıcı jel kullanabilirsin kolaylık olur. kesinlikle egzersiz yapmanı öneririm oraya penis kalınlığında bişeyin girdiği görünce psikolojik olarak rahatlayacan zaten. illa yapmak istemiyorsanda başını girdirdiğinde tüm vucudunu bi anlık bayılıyormuş gibi serbest bırak yani sal kendini o anda girse zaten acı olmaz.

tavsiyem mum ışığında deneyin belki ikinizin de hoşuna gider :KK16: kayganlaştırıcı jel kullanabilirsin kolaylık olur. kesinlikle egzersiz yapmanı öneririm oraya penis kalınlığında bişeyin girdiği görünce psikolojik olarak rahatlayacan zaten. illa yapmak istemiyorsanda başını girdirdiğinde tüm vucudunu bi anlık bayılıyormuş gibi serbest bırak yani sal kendini o anda girse zaten acı olmaz.

çok iyi tanımladın. bir anlık bayılmak :) bu çok doğru.

İlişki öncesi xanax verdi deneme süresi boyuncadaa normal sakinleştirici verdi... Hatta emla kullanıyorum dedim hiç gerek yok dedi bu ilaçla ztn uçuyomuşuz, mutluluk hormonuda salgılıyormuş renglimin bitmesini bekliorum kızlar bende
ben kullandm sanax i malesef hic faydasini gormedim

Kizlar egzersizlerde atlamamanız gerekenler

Ayna karşısında rahat bi pozisyon
Doğru nefes alıp verme
Kegel egzersizi
Vajinayı dokunarak uyarmak
Bacakları acabilmek
Sakinlesmek için vücudu serbest bırakmak
Sakız çiğnemek
Kayganlaştırıcı kullanmak
Acı hissediyorsanız uyusturucu krem kullanmak
Ileriye doğru değil popoya doğru ilerlemek

Cogunu yapiyorum tek yapamadigim bacaklarimi acamiyorum nerdeyse tamamen kapali oluyo actigim zaman titreme oluyo canim yaniyo H hanya

X