Her işe karışılması

Maddi duruma bağlı... Eşin iş buldu mu? Hemen bulabilecek mi? İstanbuldski ev Ankara'dakinin kirasını karşılayacak mı?

Hepsinin cevabı sizde. İyi düşünün kolay değil

İstanbul'da ki evden zaten kira geliyormuş. Ben olsam Ankara'nın ilçesine geçerim. İstanbul'un hengamesini çekmem. Siz İstanbul'a gelirseniz bir de size yatılıya gelmek isteyeceklerdir. Bir de burası kaos bir şehir. Çocuğunuz varsa daha sakin yetistirmek daha iyi olsa gerek. Arabanız var mı? Istanbul'da arabasız yaşamak da zor. Hele ki çocuklu iseniz. Deprem riski yüksek 20 milyonluk bir şehre gelmezdim. Ankara'da evinizde olsa idi kesinlikle gelmeyin derdim.

Madem o kadar iyi niyetliler.Kirada oturmayın diye düşünüyorlar.Bu kadar ev varsa satsinlar size istediğiniz yerden ev alsınlar.Tabi durumları müsaitse.Yoksa karismasinlar.Esinizle sakin sakin konuşun.Taviz vermeyin.Cok önemli bir karar

Hay bin yaşayın ya ama ben bunu bu insanlara anlatamıyorum işte
Evim sağlam olduğu için bir nebze rahatım eski evde yaşayanların ALLAH yardımcısı olsun.Eş tarafının kafa çalışmıyor o kesin..... yoksa aklı başında hiç kimse canlarını, ciğerlerini eski riskli bir yere göndermez....

Madem o kadar iyi niyetliler.Kirada oturmayın diye düşünüyorlar.Bu kadar ev varsa satsinlar size istediğiniz yerden ev alsınlar.Tabi durumları müsaitse.Yoksa karismasinlar.Esinizle sakin sakin konuşun.Taviz vermeyin.Cok önemli bir karar
Yok durumları var ama iş ev satmaya arsa satöaya gelince durumları olmuyor

İstanbul'da ki evden zaten kira geliyormuş. Ben olsam Ankara'nın ilçesine geçerim. İstanbul'un hengamesini çekmem. Siz İstanbul'a gelirseniz bir de size yatılıya gelmek isteyeceklerdir. Bir de burası kaos bir şehir. Çocuğunuz varsa daha sakin yetistirmek daha iyi olsa gerek. Arabanız var mı? Istanbul'da arabasız yaşamak da zor. Hele ki çocuklu iseniz. Deprem riski yüksek 20 milyonluk bir şehre gelmezdim. Ankara'da evinizde olsa idi kesinlikle gelmeyin derdim.
Arabamız yok alacağımız vakit altınlarımı istediler eşimden eşimde bir yıla kalmaz alırız geri dedi bende o süreçte aptallığıma verdim şimdi altı yıl geçti neredeyse :) biz size araba alacağız diyip duruyorlar :)

Maddi duruma bağlı... Eşin iş buldu mu? Hemen bulabilecek mi? İstanbuldski ev Ankara'dakinin kirasını karşılayacak mı?

Hepsinin cevabı sizde. İyi düşünün kolay değil
Eşim çalışıyor şuanda onlar bu işi bıraksın gitsin istanbulda çalışsın istiyorlar kurduğumuz her düzene bir somak sokuluyor Eşimde hiçbişey demiyor sağolsun

X