- 16 Nisan 2021
- 1.813
- 1.934
- 83
- 26
- Konu Sahibi delibirselvi
-
Ayy zaten aileler faslına hiç girmiyorum en çok ondan gözüm korkuyorEndisen bence boş yere anlaştığınız sürece ve birbirinize sevdiğiniz müddetçe neden evlenmeyesiniz . Zaten evliliklerin çoğu nisandan sonra aileler işin içine girdikten sonra bozuluyor siz bu tür sorunlari yaşamazsınız umarım
Çok sevindim sizin adınıza Allah mutluluğunuzu daim etsin, darısı tüm isteyenlerin başına inşallah :)5 yıllık sevgililikten sonra evlendik, mutluyuz.
İyi düşünelim iyi olsun inşallah :)Bi arkadasim 12 yildan sonra evlendi liseden sevgililerdi.istisnalar olabilir ama gordugum kadariyla uzun sevgililik sonra iliskiden sıkilmis oluyorlar.tabi her iliski bir degil kendinizi sartlandirmayin
11 yıl sevgililik + 2 yıllık evlilik = 13 yıldır beraberiz. Lise 2 de tanıştık birdaha da hiç bırakmadık birbirimizi elhamdülillahMerhaba hanımlar
Lafı uzatmayacağım, eşiyle sevgililik dönemi 6-7 sene sürdükten sonra evlenen hanımlar var mı? Bir ay sonra erkek arkadaşımla 3. Senemizi doldurucaz bir sıkıntımız yok çok şükür birbirimizi seviyoruz ve mutluyuz. Evlilik planları yapıyoruz fakat yeni mezun olduk, iş bulmak ve belli bir birikim derken evlilik ancak 2-3 sene sonra (belki daha uzun seneler) mümkün olacak, Allah bilir tabi. Fakat çevremde ve internette uzun süreli ilişkilerin evlilik ihtimalini azalttığını gördüm hatta erkek arkadaşımın abisiyle sevgilisinin 5 senelik ilişkisi evlilik teklifi yapılmış olmasına rağmen yeni bitti. Bu durum moralimi çok bozdu açıkçası çünkü erkek arkadaşımla hayatımı paylaşmayı çok istiyorum. Var mı aranızda eşiyle sevgililik dönemi uzun sürmüş olan? Endişelerim yersiz mi?
Maşallah Allah nazarlardan saklasın sizi11 yıl sevgililik + 2 yıllık evlilik = 13 yıldır beraberiz. Lise 2 de tanıştık birdaha da hiç bırakmadık birbirimizi elhamdülillahçok da mutluyuz. İnşallah hep böyle devam eder, maşallah diyiniz
Amin çok teşekkür ederim Allah herkesin gönlüne göre versin :)5 sene sevgiliktenn sonra evlendik, 7 senelikte evliyim 2de cocugum var cok sukur Rabbim bagislasin. Bu nasip kismet isi genellemesi olmaz, sizin iliski ciddiyetinize sevgi sayginiza bagli olarak degisir, Allah gonlunuze goresini nasip etsin insallah.
Çok haklısınız akışa bırakmak lazım en önemlisi de Rabbimden her zaman hayırlısını dilemek. Rabbim hepimizin hakkında hayırlısını nasip etsin :)Bir zamanlar evlenmek icin sabirsizlanip hayaller kuruyorduk ,cok sukur evlendik , 7.senemiz bak buzdolabimizin ust kati sogutmuyo onu farkettik oturduk uzulduk yeni dolap fiyatlarina baktik aglastik. Sen simdi sevgililigin tadini cikar hayatin gercekleri resmiyete dokulunce baslicak en az 2-3 sene sonrasinin evhami cok yorucu guzel kiz
Hakkınızda hayırlısı olsun, rabbim gönlünüze göre versin :)Ben 4 yıllık ayrıl barış ilişki sonrası evlendim evlendikten 1 yıl sonra ilk boşanma duruşmam görülecek
Amin canım çok sağolHakkınızda hayırlısı olsun, rabbim gönlünüze göre versin :)
5 sene sonunda evlendik, kuzenimde yeni evlendi onşarında ilişkisi 5. yılında idi. çok erken yaşta ilişkiye başlarsanız iş ciddiye binince bitebilir ama yetişkin bir yaşta başladı ise ilişkiniz sıkıntı olmaz.Merhaba hanımlar
Lafı uzatmayacağım, eşiyle sevgililik dönemi 6-7 sene sürdükten sonra evlenen hanımlar var mı? Bir ay sonra erkek arkadaşımla 3. Senemizi doldurucaz bir sıkıntımız yok çok şükür birbirimizi seviyoruz ve mutluyuz. Evlilik planları yapıyoruz fakat yeni mezun olduk, iş bulmak ve belli bir birikim derken evlilik ancak 2-3 sene sonra (belki daha uzun seneler) mümkün olacak, Allah bilir tabi. Fakat çevremde ve internette uzun süreli ilişkilerin evlilik ihtimalini azalttığını gördüm hatta erkek arkadaşımın abisiyle sevgilisinin 5 senelik ilişkisi evlilik teklifi yapılmış olmasına rağmen yeni bitti. Bu durum moralimi çok bozdu açıkçası çünkü erkek arkadaşımla hayatımı paylaşmayı çok istiyorum. Var mı aranızda eşiyle sevgililik dönemi uzun sürmüş olan? Endişelerim yersiz mi?
herilişki farklıdır tabi ama benim gördüğüm uzun flört döneminden sonra evlilikler yürümüyor.çok sor bir kere.zamanla zaten evli gibi oldugundan evliliğin bir anlamı kalmıyor genelde erkekler tarafından yada cepte görülüp kadınıb kalbi kırılıyor vs vs.dediğim gibi her ilişki aynı değil tabiMerhaba hanımlar
Merhaba hanımlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?