Benim kuzenim lise sonda çıkmaya başladığı adamla 7-8. Senesinde evlendi,seneye büyük çocuklar liseye gidecek. Gayet de mutlu bir çift.
İş yerinde çok tatlı iki arkadaşım var, onlar da 7. Yıllarında- geçen sene evlendiler.
Bir baska iş arkadaşım 6 yıllık beraber olduğu kız arkadaşına evlenme teklif etmek için hazırlık aşamasında.
Üniversitede Kısa bir süre ev arkadaşlığı yaptığım kiz üniversitedeki sevgilisiyle yedinci yıllarında evlendiler, bir başka kısa sureli ev arkadaşlığı yaptığım kiz lise yillarinda tanıştığı aşkıyla onuncu senesinde falan evlendi, mezun olup ataninca.
En yakın arkadaşım uzun Zaman çıktığı ilkgenclik aşkıyla yıllar sonra Yeniden denedi, tanismalarinin 12. Senesinde evlendi,şimdi bebek bekliyor.
Yani benim çevremde sayıları inanılmaz fazla.
Ama tabii lisede-universitede başlayan ilişkiler bunlar. Bu tarz ilişkiler için bence pat diye evlenmektense şartları hazırlayıp/büyümeyi bekleyip evlenMek cok daha mantikli.
Bu tarz ilkgencligi beraber geçirip ilişkilerinin altinci yedinci yılında olan insanla yirmilerinin sonunda tanisip hala çıkan insanlar arasında fark var bence.
Yani sizin durum oldukça normal. Umarım devam edersiniz.
Ama bir süre sonra hayata farkli pencereden bakmaya başlarsanız da ayrılık, yeni insanlarla tanışıp yeni aşklar yasamak hiç de kötü bir şey değil.
Hayat yani sonuçta, suprizlerle dolu.
O yüzden çok kafayı yormayin derim ben. Her ilişki kendi dinamigine sahiptir