Herkese iyi geceler diliyorum öncelikle. Uzun aradan sonra konu açıyorum. Önceki açtığım konularda bana destek olan hanımlara teşekkür ediyorum <3 Aklıma takılan bir konuyu dert olmadan konuşmak istedim sizinle.
2. evliliği yaşayan hanımlar ilk seferden sonra nasıl 2.ye cesaret ettiniz yani güven duymak ister insan ama ilk seferden sonra nasıl aştınız bu durumu? Bana arkadaşım bazen birilerini öneriyor ama içimden gelmiyor bile. Ne kadar süre sonra 2. evliliğe hazır hissettiniz yani daha açık yazayım, elalemi çok takan birisi değilim ama mesela 1-1,5 sene sonra diyelim birisi çıktı olumlu oldu diyelim kafama şu takılıyor; bazı uzak akrabalardan bile ayrılığımı bilmeyenler var öğrenmesin kimse diye saklamadık zaten soran biliyor. O yeniden başlama kısmı kafama takılıyor. konu taşınmasın rica ediciğimmm
Ve burada okuyorum bazı hanımlar denklikten bahsediyor mesela boşanmış olan boşanmışla yada çocuklu çocukluyla vs vs. Boşanmış erkekler için hep sorunludur olarak bakılıyor çok aşırı düşük yüzde bilmem kaç iyisi. Bekar erkekle boşanmış kadın durumu nasıl olacak peki, şu açıdan soruyorum: Erkeğin evlilik tecrübesi yok. Bu kısım geçen uyurken kafama takıldı sizlere sormak istedim. Yaşayanlar yada bilenlerin tecrübelerini duymaya ihtiyacım var sanırım. Şimdiden teşekkürlerrr
Edit: internette ilişki koçları vs lerin boşanmış kadınlar için olan erkeklerin bakış açılarını dinledikçe tuhaf oldum gerçekten böyle midir yani? Ciddi ilişkiye adım atılsa eşimiz olsa bile hep öncesini mi düşünür erkekler?