Uzun süreli ilişkiden sonra evlenen var mı?

8 yıl sonra evlendim.34 yaşındaydım. Ama ben evlenmeyi düşünmüyordum. Eşim terk etmekle tehdit edince mecburen 2.5 ayda Her şeyi hal edip evlendik
Mutlu muyum ortalama yani. Kötü olmayan her evlilik kadar iyi bizimki de kocama hala aşığım Allah ayırmasın ben evlilik insanı değilim o ayrı

Ben esimle 2013 yilinda 18 yasindayken tanitim, hem de internetten. Ve bana duygularini ilk actiginda dedigi sey "senden hoşlanıyorum " falan degil, direkt "ben seninle evlenmek istiyorum" du. Ustelik baya uzak mesafedeydik. 2016 yilinda o, 2017 yilinda ben universiteden mezun olduk. Daha yasimiz küçüktü, ama yillardir bekliyor olmanin etkisiyle hemen evleniriz beklentisine girmistim. Cunku o meslegini de eline almisti. O yil babasi sagolsun daha ilk maaşını alamadan "benim kredi borcum var ode" diye emrivaki yaptigi icin o yil isteme vs olmadi. 2018 sonunda isteme oldu, nisanlandik. 2019 ortasinda evlendik. 2 seneden fazladir evliyiz, simdi bebek bekliyoruz. Evliligim dunyada bir kadının, bir insanin basina gelebilecek en guzel seyden daha öte. Masallah diyeyim öyle mutluyum ki her saniyesinde bile

Bakalım rekoru kim kıracak. Eşimle 11 sene sevgililik döneminden sonra evlendik. Sevgili olduğumuzda 16 yaşındaydık :)

Yalnız bi ben sıyrılmamışım ya. Olumsuz yorumlar okudum ben
Maalesef sizsiziniz, tabiki herkesin ilişkisi ve evliliğinin dinamizmi farklı fakat bu şekilde endişelerimin yersiz olmadığını söyleyen tek sizsiniz. Sizi yadırgamıyorum bu arada inşallah herkes mutlu olur beraberliklerinde :)

Çok güzel çok tatlı yanıtlar okudum hepsine tek tek cevap vermem mümkün değil Allah hepinizin yuvasını ailesine nazarlardan saklasın :) rabbim isteyen herkese hayırlı insanlarla mutlu bir evlilik nasip etsin inşallah

6 senelik sevgiliydik evlendiğimizde şuan 4 yıllık evliyiz çok da mutluyuz
1 yılda evlenip mutlu olan da var çevremde
bunlarla alakası olduğunu sanmıyorum

6 yıl sürdü. eşim ilk tanıştığımda iyi bir işi yoktu. ama ilk 4-5 ayda evlilikten bahsetmeye başlamıştı. ben ünideydim, o çalışıyordu. iyi bir iş bulabilirsem hemen seni gelip isterim diye. bende de korkular vardı eşim hem lise mezunu, hem geçici işlerde çalışıp sürekli iş değiştiriyor diye. şuan bir yıllık evliyiz. şartlara da bağlı tabi şuan böyle olmayabilirdi ama herşey sonunda yoluna girdi

Eşimle evlendiğinizde 4 5 senedir sevgiliydik neredeyse. Evlilik ihtimalini azaltmak tamamen size kalmış bir olay biz evleneceğimiz için çok heyecanlıydık ve hevesliydik.

Tamam anlatmışsınız burda buldum

6. Yılda evlendık iyikide böyle olmus dıyorum.

eltimin kızı 7 yıllık sevgilisi ile evlendi,ortaokuldan beri sevgililermiş,ikisininde ilk sevgileri:) ablasınında 8 yıllık ilişkisi vardı onunda çocukluk aşkı ama onlar ayrıldılar.kız şimdi başkasıyla nişanlanıyor.:)

Soruyu görünce aklıma biri geldi. Ablamın bir arkadaşı vardı. Öğretmendi kendisi, sevgilisi de doktor oldu. Neyse bunlar bayağı 7-8 sene falan sevgiliydiler. Kız da evlilik niyetinde hep. Başta mesleklerimizi edinelim diye ertelemişler. Sonra ikisi de çalışmaya başladı, aradan zaman geçti ama adam yine evlenmekten yana olmadı. Kız da tabii artık yaş da geçiyor, adamın da niyeti yok diye ayrıldı. Bayağı üzülmüştü. Kendisini onca zaman teselli etmiş iş sahibi olunca evleniriz diye. Adam da he he diye oyalamış işte. Biraz da niyeti ciddi olan kendini belli ediyor bence. Yani evlenmek isteyen adamı birkaç sene bekletmek bile zor olur. Ama evlenmek istemeyeni de ağzınla kuş tutsan nafile. Tabii ki zamanla yaşanan olaylara göre de düşünceler değişebilir. Ve de bence işinizi oturttuktan sonra evlenseniz daha iyi . Birikimi evlenince de yapabilirsiniz. Aile durumlarınız iyi ise çok geciktirmemek daha iyi , siz istediğinize bu kadar emin iseniz. Tabii ki bu benim düşüncem.

6 yılın sonunda nişan yaptık eşimin işinden dolayı 2 sene nişanlı kaldık ve 8. Yılımızda evlendik. Arada tabiki tuz biber anlaşmazlıklar oluyor ama büyük sıkıntılar yaşamadık çok şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…