- 16 Nisan 2021
- 1.813
- 1.934
- 83
- 26
- Konu Sahibi delibirselvi
-
Eşimle 7 sene flört ettikten sonra evlendik. 23 den 30 a dek.Merhaba hanımlar
Lafı uzatmayacağım, eşiyle sevgililik dönemi 6-7 sene sürdükten sonra evlenen hanımlar var mı? Bir ay sonra erkek arkadaşımla 3. Senemizi doldurucaz bir sıkıntımız yok çok şükür birbirimizi seviyoruz ve mutluyuz. Evlilik planları yapıyoruz fakat yeni mezun olduk, iş bulmak ve belli bir birikim derken evlilik ancak 2-3 sene sonra (belki daha uzun seneler) mümkün olacak, Allah bilir tabi. Fakat çevremde ve internette uzun süreli ilişkilerin evlilik ihtimalini azalttığını gördüm hatta erkek arkadaşımın abisiyle sevgilisinin 5 senelik ilişkisi evlilik teklifi yapılmış olmasına rağmen yeni bitti. Bu durum moralimi çok bozdu açıkçası çünkü erkek arkadaşımla hayatımı paylaşmayı çok istiyorum. Var mı aranızda eşiyle sevgililik dönemi uzun sürmüş olan? Endişelerim yersiz mi?
Eğer ilişkinizde aşılmayacak sıkıntılar yoksa evliliğinizde büyük sıkıntılar olacağını sanmıyorum. Kardeşim 7 yılın sonunda evlendi 2,5 yıl sonra boşandı ama arkadaşım 10 yıl sevgililik sonunda evlendi ve şu an 2 çocukları var mutlularMerhaba hanımlar
Lafı uzatmayacağım, eşiyle sevgililik dönemi 6-7 sene sürdükten sonra evlenen hanımlar var mı? Bir ay sonra erkek arkadaşımla 3. Senemizi doldurucaz bir sıkıntımız yok çok şükür birbirimizi seviyoruz ve mutluyuz. Evlilik planları yapıyoruz fakat yeni mezun olduk, iş bulmak ve belli bir birikim derken evlilik ancak 2-3 sene sonra (belki daha uzun seneler) mümkün olacak, Allah bilir tabi. Fakat çevremde ve internette uzun süreli ilişkilerin evlilik ihtimalini azalttığını gördüm hatta erkek arkadaşımın abisiyle sevgilisinin 5 senelik ilişkisi evlilik teklifi yapılmış olmasına rağmen yeni bitti. Bu durum moralimi çok bozdu açıkçası çünkü erkek arkadaşımla hayatımı paylaşmayı çok istiyorum. Var mı aranızda eşiyle sevgililik dönemi uzun sürmüş olan? Endişelerim yersiz mi?
O benimUzun iliski yasamadim ama en fazla 10 sene sevgili kalip evlenen yakinim oldu. Suan 2 yillik evliler sanirim mutlu gorunuyorlar.
Kimisi de uzun ilişkiden sonra evlenip evliligi yurutemediler 5 sene sevgili olup 1 sene zor evli kaldilar.
Bazisi da uzun ilişkiden cikip bikac ayda baskasiyla evlendi.
Bu uc durum zaten olabilecek ihtimaller.
Beş sene süren ilişkim karşı tarafın evlilik baskısı sebebiyle bitti. Ondan sonraki beş sene süren ilişkim karşı tarafın evlilik baskısıyla evlilikle sonuçlandıMerhaba hanımlar
Allah tamamına erdirsin çok sevindim sizin ve mutlu beraberlikleri olan tüm hanımların adına :)Merhaba bende varım :)
eşimle 10 sene birliktelikten sonra evlendik :)
bence güzel birşey birlikte büyümek :)
Merhaba hanımlar
Ne hoş, Allah nazarlardan korusun :)Dayım 7 sene sevgililik dönemi ve uzak mesafe ilişkisinin ardından evlendi.
25 yıllık evlilik, 2 çocuk ve hala yengeme papatyam diye seslenir. :)
Çok haklısınız tabi, hayatın ne getireceği hiç belli olmuyor her zaman hayırlısı için dua etmek lazım. Bilmiyorum ablam da 8 senelik erkek arkadaşından ayrılmıştı birkaç sene önce. Çevremde örnekler çoğalınca şüpheye düştüm ben de. Ama görüyorum ki hiçbir konuda genelleme yapmamak gerekiyormuş.neden ille bir şeylerin kuralı olmalı?
evlilik zaten bir kumar.. 10 sene de birlikte olup evlensen boşanabilirsin, 1 yıl içinde de evlensen boşanabilirsin..
hayatın aktığı gibi yaşa gitsin.. işinizi bulun paranızı elinize alın belki o 2-3 sene içinde ayrılacaksınız bunun garantisi var mı?
ben de 5 yılın sonunda evlendim eşimle. 10 yıllık da evliyim, gayet mutlu ve huzurluyuz..
5 ay içinde tanışıp evlenen arkadaşım da var o da 10 yıllık evli o da çok mutlu ve huzurlu..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?