- Konu Sahibi delibirselvi
Benimde ilişkim 9 yıldan sonra bitti lise ve üniversite yılları beraber geçti mezun olduk iş güç derken o benden erken atandı ve evlenmek istedi ama benle değil atanmış biriyle ve evlendi de karakter meselesi yani
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok şükür mutluyum 7 yıldır evliyim başkasıyla bir de nurtopum var Kıskanç bir insandı, evlenince biter sandım, biteceğine şiddetlenerek arttı. Ve 9 yıldır bana salak bile dememiş adam bir kıskançlık krizi anında bana tekme tokat girişti. O gece evi terkettim ve boşandım.Umarım şimdi mutlusunuzdur Rabbim gönlünüze göre versin özel değilse neden bitti ilişkiniz, 9 senelik ilişkinin evlilikte bir senede bitmesi pek alışıldık değil
Yakin arkadaşım 8.yili sevgililikteMerhaba hanımlar
Lafı uzatmayacağım, eşiyle sevgililik dönemi 6-7 sene sürdükten sonra evlenen hanımlar var mı? Bir ay sonra erkek arkadaşımla 3. Senemizi doldurucaz bir sıkıntımız yok çok şükür birbirimizi seviyoruz ve mutluyuz. Evlilik planları yapıyoruz fakat yeni mezun olduk, iş bulmak ve belli bir birikim derken evlilik ancak 2-3 sene sonra (belki daha uzun seneler) mümkün olacak, Allah bilir tabi. Fakat çevremde ve internette uzun süreli ilişkilerin evlilik ihtimalini azalttığını gördüm hatta erkek arkadaşımın abisiyle sevgilisinin 5 senelik ilişkisi evlilik teklifi yapılmış olmasına rağmen yeni bitti. Bu durum moralimi çok bozdu açıkçası çünkü erkek arkadaşımla hayatımı paylaşmayı çok istiyorum. Var mı aranızda eşiyle sevgililik dönemi uzun sürmüş olan? Endişelerim yersiz mi?
Çok geçmiş olsun gerçekten çok sevindim sizin adınıza, yavrunuzu da Allah bağışlasın mutluluğunuz daim olsun inşallah :)Çok şükür mutluyum 7 yıldır evliyim başkasıyla bir de nurtopum var Kıskanç bir insandı, evlenince biter sandım, biteceğine şiddetlenerek arttı. Ve 9 yıldır bana salak bile dememiş adam bir kıskançlık krizi anında bana tekme tokat girişti. O gece evi terkettim ve boşandım.
Kesinlikle ömürlük söz beklemiyorum zaten neler olacağını Allah bilir. Akışına bırakmak lazım demek ki hayırlıysa olur zatenbiz de 8 yildan sonra evlendik, 10 yili da devirdik evlilikte.
bence burada onemli olan sunu gormek.
8 yil sonra evlendigimde 8 yil onceki ayni kisi degildim.
su an on yillik evliyim, on yil onceki kisi de degilim. hatta bir cok kararima guluyorum, neden oyle yapmisim diyorum.
ama o gunun kosullarinda iliskimiz guzeldi, ayni yone bakiyorduk devam etti.
18 yilin sonrasinda cok cok farkli iki insaniz, ama hala iliskimiz guzel, ayni yone bakiyoruz, ve devam ediyoruz.
ama tersi de olabilirdi, ben mersine giderken o tersine gidebilirdi, o zaman da biterdi.
benim tavsiyem bugun mutlu musunuz bu kisiyle ona bakin, 5-10 yil sonrasinin hesabina cok kafayi takmayin, ne siz ne karsinizdaki kisi size omurluk soz verebilir, soz verirse de cok gecerli degildir maalesef.
Bu bence çiftlerin karakteri ile alakalı birşey.. Tabi ki aradaki bağın da önemi vardır elbette..Merhaba hanımlar
Lafı uzatmayacağım, eşiyle sevgililik dönemi 6-7 sene sürdükten sonra evlenen hanımlar var mı? Bir ay sonra erkek arkadaşımla 3. Senemizi doldurucaz bir sıkıntımız yok çok şükür birbirimizi seviyoruz ve mutluyuz. Evlilik planları yapıyoruz fakat yeni mezun olduk, iş bulmak ve belli bir birikim derken evlilik ancak 2-3 sene sonra (belki daha uzun seneler) mümkün olacak, Allah bilir tabi. Fakat çevremde ve internette uzun süreli ilişkilerin evlilik ihtimalini azalttığını gördüm hatta erkek arkadaşımın abisiyle sevgilisinin 5 senelik ilişkisi evlilik teklifi yapılmış olmasına rağmen yeni bitti. Bu durum moralimi çok bozdu açıkçası çünkü erkek arkadaşımla hayatımı paylaşmayı çok istiyorum. Var mı aranızda eşiyle sevgililik dönemi uzun sürmüş olan? Endişelerim yersiz mi?
Her ilişki bir olmaz ki uyum önemli :) 10 sene birlikte olup güzel giden evlilikler de var olumlu düşün sevgi ve saygı olduktan sonra beklemek güzel :)Merhaba hanımlar
Biz de üniversite 3. Sınıfta sevgili olduk bu sene okul bitti daha almadık bile diplomaları yani 3. Yılımız bitecek ama ekonomik özgürlüğü kazanmak, para biriktirmek vs derken uzun bir zaman var önümüzde. Allah izin verirse iki sene sonrası için evlilik konuşuyoruz ama hayırlısı neyse o olsun :) sizin adınıza da çok sevindim evladınızla birlikte hanenizden huzur mutluluk eksik olmasın inşallah :)Bu bence çiftlerin karakteri ile alakalı birşey.. Tabi ki aradaki bağın da önemi vardır elbette..
Mesafe araya girince bazen saçma sapan tipler, kıskançlıklar, gözden uzak olunca gönülden de uzak olma durumları falan.. Mesafe insanların ayarını bozabiliyor.. Ve kabul ediyorum, eğer farklı şehirlerde yaşıyorsanız çok zorlyıcı birşey.. Ama dediğim gibi karakter meselesi..
İnşallah hakkınızda hayırlısı olur.. Sormuşsunuz uzun süreli ilişki sonucu evlenen var mı diye.. Onlardan biri de ben ve eşim.. 4 yıl aynı okulda okuduk, mezun olduk 3 yıl sonra da evlendik.. 7. Yılımızda evlenmiş olduk şimdi bir prensesimiz bile var
Teşekkür ederim canım.. Belli ki aklı başında, sağlam bir genç kadınsın.. Çok doğru düşünüyorsun.. Asla ekonomik özgürlüğünü eline almadan evlenme.. Kendinizi yeterli bulmadan evlenip başka sıkıntılara kapı açmayın.. İnşallah Allah ikiniz için güzel kapılar açar ve yuvanızı kurarsınız.. Nasipte öte yol yokBiz de üniversite 3. Sınıfta sevgili olduk bu sene okul bitti daha almadık bile diplomaları yani 3. Yılımız bitecek ama ekonomik özgürlüğü kazanmak, para biriktirmek vs derken uzun bir zaman var önümüzde. Allah izin verirse iki sene sonrası için evlilik konuşuyoruz ama hayırlısı neyse o olsun :) sizin adınıza da çok sevindim evladınızla birlikte hanenizden huzur mutluluk eksik olmasın inşallah :)
ben 9 yil uzatmali iliskimi bitirip 1 yil sonra en yakin erkek arkadasimla evlendim ayrilma sebebi iliskinin uzun olmasi degil huylarinin beni yormasi genclikte tolere ettigim kiskanclik vs gibi seyleri artik kafamin goturmemesiydi.boyle patolojik huylar yoksa devam eder gibi
cok da guzel oldu efenim cok begendim kendisiniSonrada vay efendim arkadaşlar cinsiyetsizmiş. Birlikte olacak olsalar coktan olurlarmışşşşş...
Cok tanidigim oldu kankadan sevgili, eş olan.
Kıskançlığı çok fazlaydı ama oldukça törpüledi kendini son zamanlarda neyse kiben 9 yil uzatmali iliskimi bitirip 1 yil sonra en yakin erkek arkadasimla evlendim ayrilma sebebi iliskinin uzun olmasi degil huylarinin beni yormasi genclikte tolere ettigim kiskanclik vs gibi seyleri artik kafamin goturmemesiydi.boyle patolojik huylar yoksa devam eder gibi
Amin, çok teşekkür ederim güzel sözleriniz ve dilekleriniz içinTeşekkür ederim canım.. Belli ki aklı başında, sağlam bir genç kadınsın.. Çok doğru düşünüyorsun.. Asla ekonomik özgürlüğünü eline almadan evlenme.. Kendinizi yeterli bulmadan evlenip başka sıkıntılara kapı açmayın.. İnşallah Allah ikiniz için güzel kapılar açar ve yuvanızı kurarsınız.. Nasipte öte yol yok
Genelleme yapmayalım benim doğru dürüst bir tane bile kız arkadaşım yoktur, en yakın dostlarım hep erkek çok şükür hiçbir yanlışımız olmadı birbirimize karşıSonrada vay efendim arkadaşlar cinsiyetsizmiş. Birlikte olacak olsalar coktan olurlarmışşşşş...
Cok tanidigim oldu kankadan sevgili, eş olan.