• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Uzun süreli ilişkiden sonra evlenen var mı?

Merhaba hanımlar
Lafı uzatmayacağım, eşiyle sevgililik dönemi 6-7 sene sürdükten sonra evlenen hanımlar var mı? Bir ay sonra erkek arkadaşımla 3. Senemizi doldurucaz bir sıkıntımız yok çok şükür birbirimizi seviyoruz ve mutluyuz. Evlilik planları yapıyoruz fakat yeni mezun olduk, iş bulmak ve belli bir birikim derken evlilik ancak 2-3 sene sonra (belki daha uzun seneler) mümkün olacak, Allah bilir tabi. Fakat çevremde ve internette uzun süreli ilişkilerin evlilik ihtimalini azalttığını gördüm hatta erkek arkadaşımın abisiyle sevgilisinin 5 senelik ilişkisi evlilik teklifi yapılmış olmasına rağmen yeni bitti. Bu durum moralimi çok bozdu açıkçası çünkü erkek arkadaşımla hayatımı paylaşmayı çok istiyorum. Var mı aranızda eşiyle sevgililik dönemi uzun sürmüş olan? Endişelerim yersiz mi?
6 sene sevgililikten sonra evlendik. Bir sorun yaşamadık

Kisiden kisiye degisiyor bencede.. bir yandan iyi tanirsin gibi diger yandan ayni cati altinda yasamak baska.. cok uzun iliskilerde hersey tukeniyor evliligin anlami kalmiyor gibi gibi..

ben taraflar asla evlenmem, evliliğe karşıyım vs demiyorsa 2-3 sene sevgillik sonrası şartlar da uygunsa evlenilmesinden yanayım. ama okul, iş vs beklenecekse durum değişir. herkesin fikri kendine tabii ama ben çok uzatmamaktan yanayım 5+ üstü yıl gibi. tabii herkesin hazır hissetme süresi farklıdır genellemek yanlış.

Asla evlenmem, hayatimda evlilige yer yoooook diyenler bile evleniyor. 😁

Kisiden kisiye degisiyor bencede.. bir yandan iyi tanirsin gibi diger yandan ayni cati altinda yasamak baska.. cok uzun iliskilerde hersey tukeniyor evliligin anlami kalmiyor gibi gibi..
Ben de sizin bakış açınıza sahiptim ama her şey nasip kısmet. Burda düşüncemin aksini doğrulayan pek çok yorum gördüm bir saat içinde. Rabbim herkesin hakkında hayırlısını nasip etsin. Genelleme yapmamak lazım :)

9senelik sevgililikten sonra evlendik. Zaten birbirimizi iyi tanıdığımız için evlilikte de zorlanmadik

Merhaba hanımlar
Lafı uzatmayacağım, eşiyle sevgililik dönemi 6-7 sene sürdükten sonra evlenen hanımlar var mı? Bir ay sonra erkek arkadaşımla 3. Senemizi doldurucaz bir sıkıntımız yok çok şükür birbirimizi seviyoruz ve mutluyuz. Evlilik planları yapıyoruz fakat yeni mezun olduk, iş bulmak ve belli bir birikim derken evlilik ancak 2-3 sene sonra (belki daha uzun seneler) mümkün olacak, Allah bilir tabi. Fakat çevremde ve internette uzun süreli ilişkilerin evlilik ihtimalini azalttığını gördüm hatta erkek arkadaşımın abisiyle sevgilisinin 5 senelik ilişkisi evlilik teklifi yapılmış olmasına rağmen yeni bitti. Bu durum moralimi çok bozdu açıkçası çünkü erkek arkadaşımla hayatımı paylaşmayı çok istiyorum. Var mı aranızda eşiyle sevgililik dönemi uzun sürmüş olan? Endişelerim yersiz mi?
çok tanıdığım var sizede nasip olur inşallah

Ben de sizin bakış açınıza sahiptim ama her şey nasip kısmet. Burda düşüncemin aksini doğrulayan pek çok yorum gördüm bir saat içinde. Rabbim herkesin hakkında hayırlısını nasip etsin. Genelleme yapmamak lazım :)
Tabiiki
Nasip kismet..herkes kendi kaderini yasiyor kisaca..ama iki sekildede mutlu olan var olmayanda var..

7 yıl sevgililik sonrası evlendik, 7 yıldır da evliyiz şükür. Bunun bir kıstası yok ki. Uzun ilişkisi sonrası evlenilir, ayrılık olur, mutlu olunur, mutsuz olunur bunların hepsi bir ihtimal. Her ilişki kendine özeldir başka ilişkilerle karşılaştırma yapılarak ilişkinizin gidişatı hakkında bir neticeye varamazsınız.

seneye evlenecegiz 5 yillik sevgililik sonucu. yukarida da yazmislar bu 5 senede uzerine tartismadigimiz herhangi bir konu kalmamis olur muhtemelen. evlenince neyi tartisiriz, ne icin kavga ederiz bilmiyorum. cunku biz martilara simit vermek iyi bir fikir mi bunun icin bile tartisip kustuk bu iliski boyunca. 🤷🏼‍♀️

Ablam 6 yil sevgililikten sonra evlendi.
Ben 4 yillik iliskimi bitirip baska birisiyle girdigim iliskinin 1. senesinde evlendim. Yani bu işler hic belli olmuyor. 🤷🏼‍♀️

Back