- 29 Ağustos 2017
- 2.225
- 5.075
- 88
- Konu Sahibi gumushalhal
-
Yahu kızmak bağırmak başka birşey ,Burada asla çocuğuna kizmayan, bagirmayan, surat asmayan, evde hicbir gorev vermeyen, 12 yasinda bile kizinin sacini tarayan, her konuda mukemmel, sabirli, hep guleryuzlu prens ve prenses annelerini ikna edemeyecegimi biliyorum. O yuzden artik sussam iyi olacak.
Çocuğun annesi yanındayken erkeğin 1 gözü kör annesi yokken 2 gözü de kör olur derler...Şu siteye yazan üvey annelerden saçmalayıp çocuğa eziyet etmeyen bir tane görmedim. Bu erkeklerin gözleri kör mü ki çocuklarına kin güden , eziyet eden tiplerle evli kalmaya devam ediyorlar
Burada asla çocuğuna kizmayan, bagirmayan, surat asmayan, evde hicbir gorev vermeyen, 12 yasinda bile kizinin sacini tarayan, her konuda mukemmel, sabirli, hep guleryuzlu prens ve prenses annelerini ikna edemeyecegimi biliyorum. O yuzden artik sussam iyi olacak.
Düşünün babam yeniden evlendiğinde ben 18 yaşındaydım ama o yasta olmama rağmen bana bile zor gelmişti . 8 yasında çocuğu düşünemiyorum bile . Kız zaten sorunlu bir Kere sağlığı da yerinde değilmiş . Baba ile üvey anne elele verselerdi sevgi içinde belki çocuk kendini de geliştirebilirdi ama onu sahibi ne yapmaya çalışsa baba ters tepki verdi . Biraz da işleri bu noktaya baba çekti . Konu sahibi ilk başta Kızın annesiyle bile tanışmak istemişti . Baba herseye itiraz etti .Ama bedeli küçücük kız ödüyor. Onun tarafından bakarsanız da 8 yaşındasınız ve babanızla gayet yakın bir ilişkiniz var. Sonra babanız eve bir kadın getiriyor ve belirli olaylar sonucunda artık babanızla daha az görüşüyorsunuz, evine gidemiyorsunuz. Kendinizi o kızın yerine koyun. Konu sahibi yetişkin bir kadın. Eğrisini doğrusunu düşünmeliydi. Bu hikayede ona üzülemeyeceğim. Kendi kararlarının sorumluluğunu üstlenmeli. Kaldı ki adamdan dayak yiyor, yine de kızı suçluyor. Bu mantıktaki birinin yazdıklarını iyice bir süzgeçten geçirip değerlendirmek lazım bence.
Anası olmayanın babası da olmaz derler bizde de çok doğruymuşÇocuğun annesi yanındayken erkeğin 1 gözü kör annesi yokken 2 gözü de kör olur derler...
Ben insanlarin degisebilecegine inaniyorum. Cocugumun babasinin da özünü biliyorum. Ofke kontrol problemi de peofesyonel destekle asilabilecek bir mevzu. Evet onurum ayaklar altina alindi, asla istemedigim seyler yasadim, cok sabretmem gerek. Ama iyi bir aile olma ihtimali icin herşeyi yaparimSiz kendi evladinzi icin yediginiz dayaga katlanmadiniz mi? Buraya cocugum babasiz buyumesin diye caba harciyorum yazmadiniz mi? Cocugunuz babasiz buyumesin diye sosyal hizmetlere, devlete rezil oluyorsunuz, mektuplar yaziyorsunuz, terapsitlerde geziyorsunuz, dayaklar yiyorsunuz; kepazeligin her turunu yasiyorsunuz bunlar normal geliyor ama ananin evladinin sacini taradigina inanmak mi zor geliyor?
Brn
Ben insanlarin degisebilecegine inaniyorum. Cocugumun babasinin da özünü biliyorum. Ofke kontrol problemi de peofesyonel destekle asilabilecek bir mevzu. Evet onurum ayaklar altina alindi, asla istemedigim seyler yasadim, cok sabretmem gerek. Ama iyi bir aile olma ihtimali icin herşeyi yaparim
Sorunuzun cevabi ustteki mesajda. Ille de cevap istiyorsanızIyi de bu soruma cevap degil ki?
Siz, 8 yasindaki cocuga is yaptirmak istedigim icin kotu oldum , burdaki cocugun sacini tarayan anneye inanmiyorum yazmissiniz.
Ben de ugruna turlu sacmaliga katlandiginiz cocugun eline 8 yasinda faras verceginize inanmiyorum yazdim. Elin cocugu olunca uvey analik yapmak kolay geliyor, ama kendi cocugunuz olunca gerekirse kan kusup kizilcik serbeti ictim diyorsunuz. Herkesin cocugu kendine degerli. Siz de el kizina uvey analik yapiyorsunuz, bu kadar.
kaldi ki o cocuga terbiye vermek size dusmez. O cocugun anasi var, babasi var. Siz sadece kiz babasini gorurken kiza ev sahipligi yaparsiniz o kadar. Adamdan yediginiz dayaklarin hincini kizdan cikarmayin. O sosyal hizmetlere yazdiginiz mektubu burda herkes okudu. Hic simdi akli basinda numarasi yapmayin.
Toplumdaki bu cadi uvey anne imaji bence bu iliskiye en cok zarar veren sey. Ben uvey kizimin sorumluluk sahibi, terbiyeli ve basarili olmasi icin caba sarfettim. Hicbir zaman evi sildirmeye falan kalkmadim. Sadece doktugu seyi yerden almasini istedim. Benim almam daha kolay aslinda yani bi coxuga sorumluluk ogretmek en zoru. Coxuklarini prenses gibi yetistirn, 12 yasinda kendileri yikayan anneler kolayina kaciyor. Ben bunu yapmak istemedim. Kendi bildigim dogru annelik metotlarini uygulayarak gercek bir anne gibi olmak istedi.. o kendi dusunu alirken bamyoyu su icinde birakmasi benim onu yikamamdan daha fazla is cikarir bana.
Ama ben ne dersem deyim kotu uvey anne imajindan cokamayacagim. Bu algi uvey anneleri o kadar biktiriyor ki bence bi sure sonra pes edip hakikaten de o acimasiz ve bezmis uvey anneye donusuyorlar
Geçenlerde bir konu daha vardı orda ki hanımda çocuğa bir tavada yumurta kırmamıştı yok tava kirliydi yok sünger yoktu saydı da saydı kemdi çocuğu olsa o tavayı bir şekilde yikar yumurtayı pişirirdi . Birde şey demişti artık yapmam hiç birşey kendi yapsn yesin 9 yaşında ki çocuk için .Iyi de bu soruma cevap degil ki?
Siz, 8 yasindaki cocuga is yaptirmak istedigim icin kotu oldum , burdaki cocugun sacini tarayan anneye inanmiyorum yazmissiniz.
Ben de ugruna turlu sacmaliga katlandiginiz cocugun eline 8 yasinda faras verceginize inanmiyorum yazdim. Elin cocugu olunca uvey analik yapmak kolay geliyor, ama kendi cocugunuz olunca gerekirse kan kusup kizilcik serbeti ictim diyorsunuz. Herkesin cocugu kendine degerli. Siz de el kizina uvey analik yapiyorsunuz, bu kadar.
kaldi ki o cocuga terbiye vermek size dusmez. O cocugun anasi var, babasi var. Siz sadece kiz babasini gorurken kiza ev sahipligi yaparsiniz o kadar. Adamdan yediginiz dayaklarin hincini kizdan cikarmayin. O sosyal hizmetlere yazdiginiz mektubu burda herkes okudu. Hic simdi akli basinda numarasi yapmayin.
O konuyu Hatırlıyorum oradaki çocuk 11 yaşındaydı . Ama o hanım zaten burada da yorum yapmıştı açık açık söylemişti zaten doğurmadığımı sevemem diyeGeçenlerde bir konu daha vardı orda ki hanımda çocuğa bir tavada yumurta kırmamıştı yok tava kirliydi yok sünger yoktu saydı da saydı kemdi çocuğu olsa o tavayı bir şekilde yikar yumurtayı pişirirdi . Birde şey demişti artık yapmam hiç birşey kendi yapsn yesin 9 yaşında ki çocuk için .
Hafta 1 geliyorlar yahu çok mu zor gonullerini yapmak çocuk onlar çocuk kuma değil!!!!
Asla asla hak vermiyorum hiç birine hoc bir koşulda bir çocuk karşısında haklı olamazsınız.
Onu bilerek evlendiniz şimdi kına yakın istediğinizi elde etmişsiniz zaten babayı az görüyordu artık daha az görecek.
11 yaşında olsun ne farkeder ben bu hanımları hiç bir koşulda haklı görmüyorum ne olursa olsun .O konuyu Hatırlıyorum oradaki çocuk 11 yaşındaydı . Ama o hanım zaten burada da yorum yapmıştı açık açık söylemişti zaten doğurmadığımı sevemem diye
Kendini garantiye almak olabilir .11 yaşında olsun ne farkeder ben bu hanımları hiç bir koşulda haklı görmüyorum ne olursa olsun .
Çocukla yarışılmaz onlara asla kötü davranilamaz ac bırakılamaz ev toplatilamaz...
Madem sevmeyecektin eziyet edecektin o zaman evlenmeyeceksin çocuklu adamla.
Bu tipler birde evlenir evlenmez çocuk doğururlar artık neyin yarışını yapıyorlarsa ..
Yahu çocuk diyince akan sular durmalı .Kendini garantiye almak olabilir .
Konu sahibinin o mesajını yazarken ben sağlıkla bilinçle yazdığını sanmıyorum ne kadsr gözü dönmüş ki kızı suçluyor yerde sürükleyeceğim Yazmış bunlar normal insan Yazamaz konu sahibi de muhtemelen bilinçli yazmadı ve pişman olmuştur zaten yazdığı o sözlerden değil miYahu çocuk diyince akan sular durmalı .
1 ay kadar önce dışarıdaydım hava yağmurluydu uzaktan iki çocuk göründü gözüme abi kardeş el ele tutuşmuşlar yürüyorlar sırılsıklamlar küçük olanın ayakkabısı yoktu şu içind e çorap ve terlik el ele yürüyorlar bir düşünsenize içim cız etti şuanda yine ağlayarak yazıyorum cebimde 15 lira vardı sadece onu verebildim eve cagirdim gelmediler yürüyüp gittiler öyle boş boş belli gittikleri bir yerde yok .
2 gün sabaha kadar ağladım yardımcı olamadığım için kendimden utandim .
Hâlâ o çocuklar aklıma gelir acaba ne yapıyorlar diye ...
Ama bu cook merhametli hanımlarda babalı çocukları babasız bırakıyor eziyet ediyor yerde sürükleyeceğim diyor hiç hiç utanmadan buraya yazıyor ...
Gerçekten bunlar inşallah Allah çocuklara eziyet edenleri cezasız bırakmaz
Allah var diyorum kimin çocuğuna ne olacağını kimse bilemez ...Konu sahibinin o mesajını yazarken ben sağlıkla bilinçle yazdığını sanmıyorum ne kadsr gözü dönmüş ki kızı suçluyor yerde sürükleyeceğim Yazmış bunlar normal insan Yazamaz konu sahibi de muhtemelen bilinçli yazmadı ve pişman olmuştur zaten yazdığı o sözlerden değil migumushalhal
Ben asıl gecen konudaki kadın Demişti esimin çocuğuna bşy olsa açık olayım tüh der geçerim kendi Çocuğum olsa Dünyayı yıkarım yazmıştı ona vay be demiştim
Okudum ben onun konusunu baştan sona o ilk başta Yapıcı olmaya çalıştı ama yapamadı yapmaya çalışırken daha da Yıkıcı oldu . Çünkü kızcağız problemli annesi cahil babada psikopat kadında yol bilmiyor iz bilmiyor gurbette arada kaldı o da şaşırdı . Yine de merhametle hersey çözülebilirdi ama eşi fırsat vermedi . Kadınında gözü döndü iyice kızcağızı suçladıkça suçladıAllah var diyorum kimin çocuğuna ne olacağını kimse bilemez ...
Vurdukları yerden vurulmazlar umarım. Gumushalhal hanımın son konusu bir okuyun bakalım kemdi çocuğuna nasıl 8 yaşında ki kızcağıza nasıl ?
Keşke biraz adil olabilse ...
Bu konuda ki tek mağdur o yavrucak.Okudum ben onun konusunu baştan sona o ilk başta Yapıcı olmaya çalıştı ama yapamadı yapmaya çalışırken daha da Yıkıcı oldu . Çünkü kızcağız problemli annesi cahil babada psikopat kadında yol bilmiyor iz bilmiyor gurbette arada kaldı o da şaşırdı . Yine de merhametle hersey çözülebilirdi ama eşi fırsat vermedi . Kadınında gözü döndü iyice kızcağızı suçladıkça suçladı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?