Herkes kendine özel hanimefendi sandigniz gibide burnu havada biti degilim. Istedignizi dusunebilirsiniz sadece amacinizi anlayamadim. Burda herkese anlatamadigmiz konulari paylasiyoruz neticede kaba olmaya ne gerek var?Siz hala anlamıyorsunuz değil mi özel olmadığınızı? O çocuk bi doğsun, kocam eskiden böyle değildi sonradan kötü oldu diye konu açmaya geleceksiniz. Kadınlar kulübü klasiğidir sonradan tozutan kocalar.
Ben esime surekli dirdir etmiyorum bu konuda, birbirimizi daha iyi anladik ve kendimize odaklaniyoruz. Aileler ile suan böyle olabilir, zaman ne getirir bilemem ama ben burda yazdigim konuda kenfimi hatali bulmiyotum ustune Onlar gibi bilerek isteyerek yaptigim bi kötuluk yoktu. Bir dogum gunundrn bugunlere geldik. Onlar Hic ne benim ne esimin dogum gunlerini kutladilar bile. Kutlamak derken partiden bahsetmiyotum bir telefon bir mesaj yada bi arada tiplanma ama bize gelince herseyi bekliyorkar. Nisanlandigimdan beri brklentilerimi düsük tuttum, tek istedigimde dengeli iliskilerdi, mic mic degil. Kina, dugun herseyi esimizie kendimiz yaptik kimseyi yormadik yinede bensen kötusu yok :) nisanlilik surecimde görumve sadece eski gelinlerini kötuledi ve sutekli beni kenfi zsmaninda gelinken yapamadiklarini vs anlatarak kiskandigni zaten gösterdi. Bundan sonrada az cok seyler oldu. Sanki yillar botu evliymisim gibi hissediyorum sayrlerinde.
Surekli bana kusmek icin sebep arayan, mubarek ramazanda herkese özel icecek dagitip soran beni gecen, ustune eltimle beni kiskandirmaya calisan, sosysl medyalara saklanip aylar boyu abartmiyorum aylar boyu nefret kinayeli hikayeler. Daha sonra kayinvalifemi zaten tror repe kullanir onu kiskirtmaya calismalar, esime beni kötulemeler. En sonundada kv den hamile haberini duyup engellemek..
Ilk bayramda herkesin icinde bayeamlasmak icin ayakta beklerken baska yere kafasini cevitip yerinden kalkmadi ikinci bayramdada kafasini eğip el sıkışmak… Bayramin mubarek olsun dedigimde cevap vermemeler.
Esimin ekonomisi zor oldugunda ona gecen sene aldigi hediyeyi sosysl medyada satisa cikarmalar esim okadar uzulduki . Ve tum bu yaptiklarina esim kesinlikle kabul etmiyor onun icinde söylemek istemedi covuk haberini …