- 8 Kasım 2015
- 240
- -9
- Konu Sahibi Durusu1993
İki de bir ben onun kızı değilim diyip duruyosun kızı gibi ol ne kaybedersin tabi içini bilemeyiz ama anlattığıniz kadarıyla kötü insanlar degillee sadece hep birlikte olmak istiyorlar gitmek istemiyorsan gitmezsin bu kadar basit ama o insanlarında sizi içlerine katmaya çalışmasinda ne gibi bir kötülük olabilir sizin yuvanizi aile içi dengenizi bozarlar anlarım ama yok kalabalık yok ses çok falan ne gerek var ne güzel işte gidip iki çay vermek zor olmassa gerek bide kalabalık olunca yapan kişide çoktur ha sizi hizmetçi gibi kullanıyorlar o konuda haklı olursunuz ama birlik beraberlikten ne gibi bir kötülük doğa bilir hayatı bu kadar kendi merkezinde yaşamayın bence eşinizin ailesine ayak uydurmak gerek dediğim gibi ailesi sizinle eşinizin arasını bozar elbette sinir koyarsın ama bu konuda abartan siz givi geldiniz
Degilim meden biliyomusunuz? Kizina gösterdigi anlayisu bana göstermez. Esimin yaninda defalarca surat asti bana hep sustum. Yeri geldi benimle selamlasmamak icin önumden cekildi affedersin b’k kokuyomusum gibi. Böyle seyler yapti Esimin yaninda. Sebebide hanimefendi ev hanimi kafasina göre herkesi evinde agirlar bende gelmedim hafraici diue. Kendi silemi dogru duzgun bir gun agirlamamistir. Ama nerde mahallede bos insan var onlari agirlar. Görumce cok karisti bize nisanliyken yok herkesin Annesi esit olucak söyle olucak böyle olucak. Sürekli beni kendi emrinde gibi kullanmak istedi. Bende pas vermeyince ailemizi ailen olarak görmiyosun fln dedi. Evime cagirdim 2 kez yazdan önce cbp bile vermedi. Oglusunjn dogum gununde yoktuk tatile gittik diye benim bilerek gitmek istemedigmi fln dusundu ondan sonra daha vok tavir yapti. Ben uinede bayramda gittim kendiside. Selam bile vermek ustemedi o derece. Surekli kvye fitne Verdi benim hakkimda. Cok tehlikelo yilan gibi insan 4 cocuklu ommasina rafmen. Öyle olunvada insan daha Cok dikkat etmek zorunda