• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Üvey anne olmak

Kalbinizi kirmak istemem ama dogrulari soylucem

Davul bile dengi dengine demis atalarimiz
Cocuklu oldugunu onceden biliyodunuz sorun yasanacagini dusunmedinizmi

Ben 2. Evliligimi yaptim cocukluyum istedimki evlenecegim kiside benim gibi olsun. Esiminde benimde kizimiz var ilk evlilikden. Buna ragmen zorluklar yasadik

Ben kizimla psikolog yardimiyla bazi seyleri atlattik istedimki esimin kizinida gotureyim oda gelsin ama annesi istemiyodu birakin psikologu cocuk hasta oldugunda doktora goturmemizi bile istemiyodu.

Cok caba sarfettim psikolog yardimiyla ama ona ragmen kopuk iliski var. Istedigi zaman gelebilir o sorun degil ama kendisi gelmiyo neden? Cunku kural var ,ders calisma zorunlulugu var, tlfnlari aksam birakma var. Varda var, cocuk cok zorlandi

Bisuru kotuluk yapmaya calisti. Ama ben engel olmaya calistim psikolog yardimiyla.

Bu konuda kesinlikle psikologdan yardim almalisiniz.

Bu arada esimle ortak bebegimiz var.

Annesinin ne kadar kotu kalpli oldugunu anlatmak icin ornek vericem. Korona olduklarinda kizini bize gonderdi ,bile isteye. Ve ben 2 aylik bebegimle acilde neler yasadim tahmin bile edemezsiniz.

Diyecegim o ki, sinirlarinizi cizmelisiniz ve bunun icin kizi psikologa goturmelisiniz, tabi ki sizde gitmelisiniz

5 sene önce açtığım posta yorum yazanlar sonunu merak ediyorlarsa anlatayım. Şiddetin boyutu giderek arttı, meğer sorun kızında değil kendisindeymiş. Ben iyice içime kapandım, ailem destek vermedi. Bir kızım oldu. 2,5 aylıkken ayrıldık. 3 yıldır velayet için mücadele ediyorum. İşe girdim, özgürüm, mutluyum ve en önemlisi çocuklarım şiddete tanık olmadıkları bir evde büyüyor.
Bende onca yorum yaziyorum 🤦‍♀️

Hersey sizin icin dah1 guzel olsun
Bundan sonraki adimlarinizda daha temkinli olun
Bende ilk evliligimden bebegim 6aylikken ayrildim
2.evliligi yapmak icin 9bucuk yil bekledim. Ilk gordunuz adama kanip evlilik dusunmeyin ozellikle kiziniz icin cok dusunun

Merak ettim sanirim o donemden bu doneme anne olmussunuz. Anne olunca erkek tekrar evlendiyse 'onceligi' su anki esi ve cocugudur, onceki evliliginden olan cocugu simartmamalidir gibi fikirleriniz degisti mi?
Konuyu çok net hatırlamamakla birlikte bu konudaki kız gerçekten zor bir kızdı ve ben konuyu okuyunca kızın ve adamın konu sahibini baya baya ezdigini düşündüğümü hatırlıyorum.

Konu hakkındaki görüşlerime gelince, bir kere çocuğu olmayan biri çocuklu biri ile evlenmemeli bence. İkincisi burada konu sahibi hamileydi sanırım ve doğacak bir bebek vardı. Böyle bir durumda iki çocuk eşit olmalı diye düşünüyorum. Yani evet ilk eşinden olan çocuk şımartılmamali. Çünkü diğer tarafta da bir bebek ve hamile bir kadın var. Kaldı ki bu kadın Türkiye'de değildi diye hatırlıyorum ben. Yani başka bir ülkede tek başına hamilelik geçirmek kolay olmasa gerek. Şunu diyebilirsiniz, bu kadın bunları bilerek evlendi. Orada da siz haklısınız.

Back