Ben zaten samimi gelmiyodu cubku bi soguk bi sicak davraniyolardi bende denge bulmaya calisiyodum cok yuz göz olmadan. Ama her hafta kvye girmiyotum diye sorun olmaya vasladi bu konuda cok baski oldu evliligimin ilk aylarinda. Niye aramiyomusum yok anne aile gibi görmuyomusum onlari. Yahu kimse kimsenin annesi, kardesi vs olmuyo safece arada seviyeli saygili bi iliski olursa sevgid zamanla gelir diye inandim ama olmadi. Anladimki nezaman dugun, dogum gunu veya birinin etkinligi var anca ozaman Benle iyi olmaya calisilmus. Yeni elti geldi benden 12 yas butuk, kadin issiz tek hedefi koca parasi yemek ragat yasamak , yargilsmiyotum ama bana cok ters cunku ben 19 yasimdan beri hem unv okudum hem Calistim. Kimseye muhtac degilim. Eltiyle beni karsilastitmalar yok bak ona, onun gibi ol gibi cumleler.. siz olsaniz kirilmazmiydiniz???
is hayati, sosyal diger hayatimda, akraba ortaminda Sevilen sayilan durust ve duzgun bulurkar hep beni. Oyuzden bu ortamda bu kadar nefret bu kadar kaos Evet haketmiyorum.