Üvey anne olmak

Başından saçma bir evlilik olmuş. Rahat mı tepti de yurdundan, işinden olup üvey anneliği seçtin. Baştan hata evlilik.

amin

konu sahibi burada koca bulamamis kocasini zor bulmus bir de yabancilarda bakirelik gibi takintilar yok burada herseyi yasayan kisiler genelde bu turden evlilikler yapiyorlar yok nasil aciklarim yok diktireyimle ugrasmaktansa tabanci biriyle evlilik kolay geliyor tabii yas da ilerlemis oluyor ve buldugu kocayi kaybetmek istemiyor

Ben psikolojisinin yerinde olmadığına eminim, çok çekinik bir kadın yani pembe tarafından görmek istiyor işin can sıkan ve dehşete düşüren tarafı, hamileyken üzerine çıkıp onu neredeyse boğacak olan eşinin iyileşeceğine hala inanıp,bu sorunların el kadar çocuğun eve gelip gitmesi sebebiyle oluştuğunu düşünmesi. Israrla çocuk gelmezse adamın nura batıp çıkacağına inanıyor

koca delisi

Yalnız konu sahibine bende hak vermiyorum ama bu nasıl bir mesaj

Siz tanıyormusunuz konu sahibini?

Gönder gönder . Hasta mısın sem ?
Kocanlaa anlaşamıyorsun , gecinmeyi beceremiyorsun bunu küçücük kızdan mi çıkarıyorsun?
Gücün ona mi yetiyor ?
Hasta ruhlu, psikikopatsiniz bence .

Bir yanlisiniz olmasin? Yanlis hatirlamiyorsam bu kadinin kocasi Pakistanliydi. Bakirelik konusu yyzunden degildir. Oyle birsey yazmadi ki konuda. Yine yanlis hatirla.iyorsam Turkiyede is guc sahibi bir kadindi konu sahibi.

Bence böyle düşünmeyelim,konu yeterince derin bu tür konulara girmemek lazım böyle bir yargı hoş değil. Evet,size şu anlamda katılıyorum kocasının hatalarıyla yüzleşmiyor ve ayrı bir hayat düşünmüyor ama söylediğiniz şey çok çok başka.
gumushalhal yapma böyle, bizi dinlemiyorsan yazdığın mesajları oku tek tek evrilme sürecine bak, ne hale geldin görmüyor musun? Düşündüğün şeylere bak, asıl sorumlu kim farkına var. Ne kendine ne o çocuğa yapma bunları, seneler sonra vicdan yükünün altından kalkamazsın ve doğurduğun evladın sana "neden" dediğinde bu saçma ısrarına açıklama bulamazsın. O adam bebeğine iyi baba mı olacak? Yarın bir gün kızını göremeyişini belki oğluna yükleyip acısını ondan çıkaracak. Saniyelik bir hata sonrası yok... bu daha mı iyi? Çık git şu evden artık, kendine gel

Açtığınız konuda size katılmıştım ama kıza şiddet uygularım falan çok yanlış. Öfkenizi doğru yere yönlendirin. Size şiddet uygulayan çocuk mu? Değil. Kim? Eşiniz. O zaman sorunu onunla çözeceksiniz. Eşiniz sorunlu. Onu biliyoruz. Kız da sorunlu hatta kardeşine zarar verme potansiyeli var ama bu sorun böyle mi çözülür konu sahibi? Ev de herkes birbirine şiddet uygulasın o zaman? Siz kıza vurun. Kız oğlunuza vursun. Eşiniz size vursun. Oğlunuz büyüdüğünde ne halde olur acaba hiç düşündünüz mü? Lütfen mantıklı davranın.

Yalnız konu sahibi Avrupalı biriyle evlenmemiş. Hintliydi galiba . Geleneklerine düskünlerdir. ayrıca iyi birde mesleği vardı sanırım doktordu.yani hayal ettiğiniz gibi değil olay.ha konu sahibi tamamen haksız o da ayrı bir konu.

yani simdi ben kendi fotolarima bakiyorumkocam hep kizimla ilgilenmis ben arkadan fotolarini cekmisim elini tutmus neticede cocuk basina bur sey gelebilir bunlar bile sorun olmus kizim 9 yasinda neredeyse yemegine kadar ben yediriyorum cunku yemiyor yani konu sahibi cocuklu biriyle evkenmekle hata etmis ve durekli kocasina trip atmis ortam gerilmis adamin damarina sonuna kadar basilmus ve konu sahibi bunu cok iyi bildigi icin kocasina toz kondurmuyor bir de adam surekli hizmet etsin istiyor garip bir durum

ayyy ben doktorum kafasiyle yasiyor buradaki doktorlarin ki ailemde 4 tane dokyor var hepsi biz doktoruz hersey bizim etrafimizda doner felsefesiyle yasiyorlar o kadar sogudum ki doktorlardan allah islah etsin

Çocuğun gözünde siz annesinin yerine geldiniz ve o daha çocuk onun algılamasını anlamasını beklemeyin kız çocukları babacı oluyor genel olarak zaman ,sabır ,sevgi ,herşeyi yoluna sokar İnan’ın,kardeş bağınızı güçlendirir zamanla herşey uzunda sürse iyi niyet doğrultusunda yoluna girer,sonuçta bilerek evlendiniz ve kabullenip mutlu olmaya bakıp yılmadan çocukla diyalogunuzu arttırın ve eşinizle makul dille kendisinin size kızıyla diyaloğunuzda yardımcı olmasını isteyin,umarım güzel olur herşey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…