Üvey anne olmak

Ne güzel yol gösteriyorsunuz
Bırakın göndersin
Kadın normal değil
O çocukların ikiside tehlikede
Bu yol göstermektense değil. Konu sahibinin anlattıklarından yola çıkarsak eşinin kızı yüzünden çok sıkıntı yaşamış. Çocuğu istemediği için bu şekilde davranıyor.

Bu yol göstermektense değil. Konu sahibinin anlattıklarından yola çıkarsak eşinin kızı yüzünden çok sıkıntı yaşamış. Çocuğu istemediği için bu şekilde davranıyor.
Sizde inandınız mı?
Ona burda bin kişi sorun kocanda dedi ama kendisi inanmamak için herşeyi yaptı.Küçücük çocuğu suçladı kocişine gene kıyamadı.Hala nato mermer nato kafa.Aylar oldu kız ortalıkta yok.Karı koca kavga ediyorlar ama hala babasının evine bile gelemeyen çocuk suçlu.
Halka açık platformda bu yapılan küçücük bir kız çocuğunu tehdit etmektir.Suçtur.Sağlıklı bir düşünce yapısı değildir,savunulacak bir tarafı da yoktur.

Bu arada cidden çok haklısınız sosyal hizmetlere atmak istediği mesajda neden yine eşinin kızına saydırmış ben de anlamadım kız eve gelmiyor bile,bütün olumsuzlukları kıza yüklemiş resmen. Çok korkutucu bi üvey anne var karşımızda

Ben diyecek söz bulamıyorum . Çocuğun ne günahı var yazık .

Düzenli bir psikoloğa gitmesi en doğrusu olur.cocuk da baba ile konu sahibinin olmadığı ortamda görüşmesi herkes için en doğrusu galiba

ayy korktum allah yavrularimizi korusun tam bir uvey anne gordum bu konuda eskiden kocaya kiz cocuga saldir kv ye kiz cocuga saldir ayni turden bir kadin var karsimda maalesef kocasi icin kucuk bir cocuga zarar verecek oysa hic bir erkek ucin degmez hic bir sey icin degmez

Şiddet uygulayan eşiniz ama bu sebepten küçük çocuğu mu suçluyorsunuz? Bence siz de normal değilsiniz.

Korku filmlerindeki üvey anne karakterleri gibisiniz tırstım sizden ,yeminle.Allah akıl fikir versin.Eşiniz bir yıla kalmaz ayrılır sizden.İddaya bile girerim..

okuyabildiğim kadar okudum, konu sahibini ben bile dövmek istedim, şiddete dibine kadar karşıyım ama şu an acaba konu sahibi mi adamı delirtti diye düşünmekten anlamıyorum kendimi

konu sahibi bence psikolojik destek almalısın

8 yaşındaki kıza çok üzüldüm, gerçekten

konu sahibinin kızı anlatışı: yere döktüklerini silmiyor, kendi yıkanmıyor vs vs (ki 8 yaş için bunlar çooook normal)
çocuk yokken eşini anlatışı: çamaşır, yıkar, bulaşık yıkar, çamaşır asar, her istediğimi alır
bu cümlelerden bile sağlıklı bir düşünce yapısı olmadığı ortada

Allah evlatlarımızı bizlerden ayırmasın, analı babalı büyütsün inşallah

Çok üzüldüm gerçekten Allah yardımcınız olsun. Öz annenin tavrı nedir acaba çocuğu yönlendiriyor olabilir mi. İnşallah oğlunuz Eşiniz i kendine getirir diyecek pek bir şey bulamadım.

Amin.içi dolu dolu "üvey anne"

Gücünüz kıza mi yetiyor? Sizi yerde sürükleyen eşinize bunlari yapın sıkıysa. Ne kadar hastalıklı bir düşünce, yuh ya baska birsey diyemiyorum

Bunları yazarsan bebeği elinden almazlar mı. Bilemiyorum ilişkiniz yasanılanlar hepsi tuhaf

Çok üzüldüm gerçekten Allah yardımcınız olsun. Öz annenin tavrı nedir acaba çocuğu yönlendiriyor olabilir mi. İnşallah oğlunuz Eşiniz i kendine getirir diyecek pek bir şey bulamadım.
Konu sahibinin sonra ki yazdıklarını okuyunca kanım dondu.... O daha 8 yasında çocuk Allah ım sen koru çocukları bu zihniyetten

İlk konu açılırken konu sahibine destek vermiştim
Ama şimdi anlıyorum konu sahibi kendine dayak atan kocasından ve şımarık üvey kızdan çok daha fazla sorunlu

Burada bir sürü insan o adamla evliliğe devam etmesinin mümkün olmadığını sorunun çocukta değil adamda olduğunu yazdı ama hala aman yuva aman kocis dedi

Demekki bu koca sevdası eğitime yaşanan ülkeye bakmıyor

Ayrıca o maili gönderdiğiniz vakit sosyal hizmetlerin bunlar ailece şiddet yanlısı küçük çocukları ellerinden alalim deyip oglunuzu elinden alirlarsa diye hiç düşünmediniz mi

Elalemin çocuğunu dovmektense eşinden ayrilmak çok daha sağlıklı bir fikir değil mi

İşte böyle durumların yaşanmasından korkulduğu için kadınlarımız her türlü çileye katlanıyor da yuvasını yıkmamaya çalışıyor ,çocuklarını üvey anne baba eline bırakmamaya çalışıyor.Bu konu herkese ders olsun arkadaşlar yuvanızı korumak kurtarmak için sonuna kadar mücadele edin hiç bir şey çocuklarımızdan daha değerli olmasın onları üvey anne baba eline bırakmayalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…