- 1 Mart 2016
- 1.619
- 4.708
- 133
- Konu Sahibi gumushalhal
bence bir an önce gönder maili korksun ingiliz sosyal hizmetleri senden
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
O başka canım nickler farklıYalnız konu sahibi Avrupalı biriyle evlenmemiş. Hintliydi galiba . Geleneklerine düskünlerdir. ayrıca iyi birde mesleği vardı sanırım doktordu.yani hayal ettiğiniz gibi değil olay.ha konu sahibi tamamen haksız o da ayrı bir konu.
gonderir o doktormus ego tavan
Tam olarak ne kadar konuyu okudunuz bilmiyorum ama aslında başında sorun şuydu; konu sahibinin eşi ikinci kez evlendiğinin ve artık düzenini yeni ailesine entegre edip,kızını da ihmal etmemesi gerektiğini bir türlü anlamıyordu. Adam eşini maskot,evi de otel olarak görüyordu. Konu sahibi hamileydi o dönem, ilgi ve yardım istediğinde kızını öne sürüyordu ve alakadar olmuyordu. Sonra konu sahibi üvey kızıyla İlgili gördüğü tuhaf ve aslında çocuklara has birtakım özelliklerin değişmesi gerektiğini söylediğinde kayış kopuyordu. Adam, eşi üvey kızıyla iyi anlaşıp ses etmeyince melek ama ufak eleştiride kadıncağızı banyoda üstüne çıkıp boğacak kadar psikopattı. Elli kere söyledik güvenme kalk gerekirse memleketine dön diye ama eşinin aslında yeryüzünde gezinen melek olduğunu "niyeyse sinirlenince(!)" böyle davrandığını söyleyip devam etti evliliğine. Şimdi geldiği noktada düşünceleri dehşet verici,gözümüzün önünde bir insanın psikolojisi bozuldu,sağlığı yitti... hala inanamıyorumyani simdi ben kendi fotolarima bakiyorumkocam hep kizimla ilgilenmis ben arkadan fotolarini cekmisim elini tutmus neticede cocuk basina bur sey gelebilir bunlar bile sorun olmus kizim 9 yasinda neredeyse yemegine kadar ben yediriyorum cunku yemiyor yani konu sahibi cocuklu biriyle evkenmekle hata etmis ve durekli kocasina trip atmis ortam gerilmis adamin damarina sonuna kadar basilmus ve konu sahibi bunu cok iyi bildigi icin kocasina toz kondurmuyor bir de adam surekli hizmet etsin istiyor garip bir durum
Doktor olan eşi yalnız. Konu sahibi değil.gonderir o doktormus ego tavan
Doktor değil.gonderir o doktormus ego tavan
konu tamamen karisti ortada olan bir sey varsa o da konu sahibi bosanmayacakDoktor olan eşi yalnız. Konu sahibi değil.
Açtığınız konuda size katılmıştım ama kıza şiddet uygularım falan çok yanlış. Öfkenizi doğru yere yönlendirin. Size şiddet uygulayan çocuk mu? Değil. Kim? Eşiniz. O zaman sorunu onunla çözeceksiniz. Eşiniz sorunlu. Onu biliyoruz. Kız da sorunlu hatta kardeşine zarar verme potansiyeli var ama bu sorun böyle mi çözülür konu sahibi? Ev de herkes birbirine şiddet uygulasın o zaman? Siz kıza vurun. Kız oğlunuza vursun. Eşiniz size vursun. Oğlunuz büyüdüğünde ne halde olur acaba hiç düşündünüz mü? Lütfen mantıklı davranın.
Sen ne yazdin yav. Hicbisey anlamadim. Bir tane nokta bile koymamissin zaten. Ayrica kendi evliliginden ornek vermissin ki ne alaka? Herkesin evliligi, cocuk yetistirme sekli ayni mi? En dogru cocuk yetistirme sekli seninmis gibi bir de anlatmissin. 9 yasindaki cocuga yemegi annesinin yedirmesi normal mi??? Ayrica konu sahibi kocamdan hizmet bekliyorum da dememis. O kendi gonullu yapiyordu, bana yardimci oluyordu demis. Kusura bakma da yorumlarin alakaya maydanoz.yani simdi ben kendi fotolarima bakiyorumkocam hep kizimla ilgilenmis ben arkadan fotolarini cekmisim elini tutmus neticede cocuk basina bur sey gelebilir bunlar bile sorun olmus kizim 9 yasinda neredeyse yemegine kadar ben yediriyorum cunku yemiyor yani konu sahibi cocuklu biriyle evkenmekle hata etmis ve durekli kocasina trip atmis ortam gerilmis adamin damarina sonuna kadar basilmus ve konu sahibi bunu cok iyi bildigi icin kocasina toz kondurmuyor bir de adam surekli hizmet etsin istiyor garip bir durum
Gündem yapıyor canı sıkılmış kib istiyorSen ne yazdin yav. Hicbisey anlamadim. Bir tane nokta bile koymamissin zaten. Ayrica kendi evliliginden ornek vermissin ki ne alaka? Herkesin evliligi, cocuk yetistirme sekli ayni mi? En dogru cocuk yetistirme sekli seninmis gibi bir de anlatmissin. 9 yasindaki cocuga yemegi annesinin yedirmesi normal mi??? Ayrica konu sahibi kocamdan hizmet bekliyorum da dememis. O kendi gonullu yapiyordu, bana yardimci oluyordu demis. Kusura bakma da yorumlarin alakaya maydanoz.
Konuyu okuyalı çok oldu da çok kıskanç olduğunu ve kıskanınca garip davrandığını yazmıştı konu sahibi sanırım. Konuyu karıştırmamışımdır inşallah. Şiddet eğilimi ile ilgili ( vurma, kırma gibi) şeyler var gibi hatırlıyorum ama emin de değilim. Ben kıskançlığı baz alarak yazdım çünkü yine yanılmıyorsam kızın kıskançlığı normal olarak kabul edilmeyecek bir safhadaydı. Tekrar yazıyorum konuları karıştırmış yada yanlış hatırlıyor olabilirim.nereden analdınız çocuğun kardeşine zarar verme potansiyeli olduğunu?
bu bir çıkarım mı
yoksa bir yerde mi yazıldı? merak ettim de
O konu da hemfikiriz.konu tamamen karisti ortada olan bir sey varsa o da konu sahibi bosanmayacak
Kibleyiver sana zahmet. Ben hic ugrasamiycamGündem yapıyor canı sıkılmış kib istiyor
basina gelmeden insan anlamiyor gelince oyle bir yapiyorsun mantik devre disi kaliyor yeterki yesin moduna giriyorsun daha oncede yazdim sonuc itibariyle konu sahibi cocuklu biriyle evlenmemesi gerektigi anlayacak kadar kendini taniyamamis ve karakterinden herseyi abarta bilecegi sonucunu dusunmeden cok rahat davranacagi anlasiliyor cok guvenmiyorum yazdigi seylere bu kadar sey yapan kocasina toz kondurmamasi sucluluk psikolojisinden diyorumSen ne yazdin yav. Hicbisey anlamadim. Bir tane nokta bile koymamissin zaten. Ayrica kendi evliliginden ornek vermissin ki ne alaka? Herkesin evliligi, cocuk yetistirme sekli ayni mi? En dogru cocuk yetistirme sekli seninmis gibi bir de anlatmissin. 9 yasindaki cocuga yemegi annesinin yedirmesi normal mi??? Ayrica konu sahibi kocamdan hizmet bekliyorum da dememis. O kendi gonullu yapiyordu, bana yardimci oluyordu demis. Kusura bakma da yorumlarin alakaya maydanoz.
brn sizin kadar eglenemiyorum bu konuda maalesef ve cogu seyi de inanarak yaziuorum ve %90 dogru oldugundanda cok eminimGündem yapıyor canı sıkılmış kib istiyor
Koca delisi nedir peki?brn sizin kadar eglenemiyorum bu konuda maalesef ve cogu seyi de inanarak yaziuorum ve %90 dogru oldugundanda cok eminim
Ney dogru yav? Senin yazdiklarin mi? Yok kadin bakireligi sorun edilmesin diye yabanci biriyle evlenmismis de bilmem ne. Konuda boyle birsey yaziyor da biz mi gormedik yani? Uydurup uydurup yaziyorsun. Sonra da soylediklerim yuzde 90 dogru diyosun.brn sizin kadar eglenemiyorum bu konuda maalesef ve cogu seyi de inanarak yaziuorum ve %90 dogru oldugundanda cok eminim
avukati misin sen neden bu kadar eminsin madem?Ney dogru yav? Senin yazdiklarin mi? Yok kadin bakireligi sorun edilmesin diye yabanci biriyle evlenmismis de bilmem ne. Konuda boyle birsey yaziyor da biz mi gormedik yani? Uydurup uydurup yaziyorsun. Sonra da soylediklerim yuzde 90 dogru diyosun.
koca delisi demek kendine uygun olmadigini bile bile evlenmek ve bu evliligi devam ettirebilmek icin her turlu yola basvurmak.evlenmeden once bunlari gordugu halde elindeki kacirmamak sonra kivirmak ben burada baska bir kadin goremedim uvey anneligin hakkini sonuna kadar veriyorKoca delisi nedir peki?