Üvey anne olmak

O başka canım nickler farklı
O eşinin ailesiyle aynı evde yaşamaktan rahatsızdı

Tam olarak ne kadar konuyu okudunuz bilmiyorum ama aslında başında sorun şuydu; konu sahibinin eşi ikinci kez evlendiğinin ve artık düzenini yeni ailesine entegre edip,kızını da ihmal etmemesi gerektiğini bir türlü anlamıyordu. Adam eşini maskot,evi de otel olarak görüyordu. Konu sahibi hamileydi o dönem, ilgi ve yardım istediğinde kızını öne sürüyordu ve alakadar olmuyordu. Sonra konu sahibi üvey kızıyla İlgili gördüğü tuhaf ve aslında çocuklara has birtakım özelliklerin değişmesi gerektiğini söylediğinde kayış kopuyordu. Adam, eşi üvey kızıyla iyi anlaşıp ses etmeyince melek ama ufak eleştiride kadıncağızı banyoda üstüne çıkıp boğacak kadar psikopattı. Elli kere söyledik güvenme kalk gerekirse memleketine dön diye ama eşinin aslında yeryüzünde gezinen melek olduğunu "niyeyse sinirlenince(!)" böyle davrandığını söyleyip devam etti evliliğine. Şimdi geldiği noktada düşünceleri dehşet verici,gözümüzün önünde bir insanın psikolojisi bozuldu,sağlığı yitti... hala inanamıyorum

nereden analdınız çocuğun kardeşine zarar verme potansiyeli olduğunu?
bu bir çıkarım mı
yoksa bir yerde mi yazıldı? merak ettim de

Sen ne yazdin yav. Hicbisey anlamadim. Bir tane nokta bile koymamissin zaten. Ayrica kendi evliliginden ornek vermissin ki ne alaka? Herkesin evliligi, cocuk yetistirme sekli ayni mi? En dogru cocuk yetistirme sekli seninmis gibi bir de anlatmissin. 9 yasindaki cocuga yemegi annesinin yedirmesi normal mi??? Ayrica konu sahibi kocamdan hizmet bekliyorum da dememis. O kendi gonullu yapiyordu, bana yardimci oluyordu demis. Kusura bakma da yorumlarin alakaya maydanoz.

Gündem yapıyor canı sıkılmış kib istiyor

nereden analdınız çocuğun kardeşine zarar verme potansiyeli olduğunu?
bu bir çıkarım mı
yoksa bir yerde mi yazıldı? merak ettim de
Konuyu okuyalı çok oldu da çok kıskanç olduğunu ve kıskanınca garip davrandığını yazmıştı konu sahibi sanırım. Konuyu karıştırmamışımdır inşallah. Şiddet eğilimi ile ilgili ( vurma, kırma gibi) şeyler var gibi hatırlıyorum ama emin de değilim. Ben kıskançlığı baz alarak yazdım çünkü yine yanılmıyorsam kızın kıskançlığı normal olarak kabul edilmeyecek bir safhadaydı. Tekrar yazıyorum konuları karıştırmış yada yanlış hatırlıyor olabilirim.

basina gelmeden insan anlamiyor gelince oyle bir yapiyorsun mantik devre disi kaliyor yeterki yesin moduna giriyorsun daha oncede yazdim sonuc itibariyle konu sahibi cocuklu biriyle evlenmemesi gerektigi anlayacak kadar kendini taniyamamis ve karakterinden herseyi abarta bilecegi sonucunu dusunmeden cok rahat davranacagi anlasiliyor cok guvenmiyorum yazdigi seylere bu kadar sey yapan kocasina toz kondurmamasi sucluluk psikolojisinden diyorum

brn sizin kadar eglenemiyorum bu konuda maalesef ve cogu seyi de inanarak yaziuorum ve %90 dogru oldugundanda cok eminim
Ney dogru yav? Senin yazdiklarin mi? Yok kadin bakireligi sorun edilmesin diye yabanci biriyle evlenmismis de bilmem ne. Konuda boyle birsey yaziyor da biz mi gormedik yani? Uydurup uydurup yaziyorsun. Sonra da soylediklerim yuzde 90 dogru diyosun.

Ney dogru yav? Senin yazdiklarin mi? Yok kadin bakireligi sorun edilmesin diye yabanci biriyle evlenmismis de bilmem ne. Konuda boyle birsey yaziyor da biz mi gormedik yani? Uydurup uydurup yaziyorsun. Sonra da soylediklerim yuzde 90 dogru diyosun.
avukati misin sen neden bu kadar eminsin madem?

Koca delisi nedir peki?
koca delisi demek kendine uygun olmadigini bile bile evlenmek ve bu evliligi devam ettirebilmek icin her turlu yola basvurmak.evlenmeden once bunlari gordugu halde elindeki kacirmamak sonra kivirmak ben burada baska bir kadin goremedim uvey anneligin hakkini sonuna kadar veriyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…