Üvey anne olmak

Yanlış anlamayın ama daha 8 yaşında bir kızı çocuğundan bahsediyorsunuz biraz onun elinden tutsanız bence olayların bu denli büyümesini engelleyebilirsiniz.Hem zaten çocuğunuz olacak eşiniz ister istemez bebeğine de bağlı olacak mutlu bir yuvayı sağlamak sizin elinizde merhamet anlayış saygı bu üç kuralı unutmayın sevgiler....

Konunun Devamında ipler çok gerildi canım olay artık küçük kızdan çok farklı boyutlara ulaştı. Ayrılma aşamasına geldiler.

Konunun Devamında ipler çok gerildi canım olay artık küçük kızdan çok farklı boyutlara ulaştı. Ayrılma aşamasına geldiler.
aaa yazık etmiş çok basit bir olaydan boşanılmaz yazık o bebeğe.Bence bu kadın abartmış olayları azıcık merhametli olsaydı zaten o kızı kendi kızı gibi görürdü sonuçta boşanmış anne babanın çocuğu psikolojisi normal değil anlayışlı olmadı gerekiyordu yazık ya şimdi üzüldüm.Keşke ayrılmasalar

Evet bende çok üzüldüm özellikle küçük bebeğe sevgi ve merhamet herseyi çözebilirdi halbuki ama konu sahibinin eşi de çok normal biri değil. Kızı zaten hiç normal değil zaten hastaymış büyük ihtimal psikolojisi de bozuk. Babada o Yüzden vicdan yapıyor annesi de cahil bir kadınmış Kızın. Babada ondan üstüne Düşüyor kız çocuğu bir de sonuçta daha hassas olur. Ee malum kişiler çocuğu problemli de görseler kimse doğurmadığımı sevmek zorunda Değilim gelmesin bu eve sorun çözülür diyor babada muhtemelen babasının evine gelmeyecekte nereye gelecek sen nasıl onu bu evde istemezsin diyor zaten dengeyi de sağlayamıyor adam evlendiğinin bile farkında değil yani kısacası sorun yumağı olmuş bu ilişki.

Kocası konu sahibi 40 haftalık hamileyken şiddet uygulayan bir psikopat !!
Konu sahibi mi suçlu yine ???

Son düzenleme:
Ben uvey kizimin eve gelmemesi kosulunu olaylar icinden cikilmaz bir hale gelince one surdum. Zaten bunu da 6 ayla sinirli tutacaktim. O sure zarfinda da cocuk haftaoci iki gun bizde kalacak iki gun de babasiyla disarda gorusup halasinda kalacaklardi. Bunu cocugu uzaklastirmak icin degil iliskileri biraz normallestirmek icin istedim. Cunku kiz geldiginde hepimiz asiri gergin oluyoruz ve sonu kavgayla bitiyor. Bu durumda hickimae mutlu olmuyor. Babasinin evi onun icinbir yuva olmaktan cikip babasinin evlendigi kadina siddet uyguladigi ve onun da bunlara sahit oldugu bir yer oluyor. Sosyal hizmetleein desigi gibi 8 yasinda bir cocugun bunlara sahit olmasi hic dogru degil. Ama simdi oyle bir duruma geldim ki velayetini degistirip 2 gune indirmesini ya da sadece disarda gorusmelerini istiyorum ve bunu kabul edecegini soyluyor. Ama kendisinin tedavi olmasini beklemeden ayni evde yasamaya baslamak mantikli gelmiyor.

Ben anlayis göstermek için elimden geleni yaptim. Ailem de ayni sekilde. Baba kiz alti kez gelip turkiyede benim ailemin yaninda kaldilar. Annemler torunlarından ayirmadi. Ben geldigim ilk haftalar cok heyecanliydim onunla guzel bir iliski kurmak icin. Esimle olan ilsikimden cok ona ozdn gosteriyordum. Ama esim dengeyi saglayamadi. Kizinin beni kiskanmamasi icin beni ezdi ve nihayetinde siddete basvurdu. Kizina benim.konumumu anlatamadi. Daha gecenlerde kizi bana ne zaman turkiyeye geri döneceğimi soruyordu yani babası burda kalici oldugumu bile soyleyemiyordu.

Işte bende bunu anlatmaya çalışıyorum eşiniz bu talebinizi muhtemelen benim çocuğumu bu evde isteniyor gibi düşünüyor. Ve bu Yüzden kızını istemediğini düşünüp size kin tutuyor bu seferde.
Bir düşünün şu an annesiniz bir baska kişi ile evlenseniz günün birinde o da size dese ki senin oğlunla haftada iki gun dışarda görüş bu eve gelmesin siz neler hissedesiniz ?

Baba'nın dengeyi kurması gerek. Anlattıklarınızdan Anladığım kadarıyla o kız çocuğu psikolojik olarak hasta sağlıklı bir çocuk değil. Bununla etkisi var babasının da sizi kabul edemiyor. Hasta olmasa bile herseyi geçtim bugün değil 8 yalında bir çocuk 20 Yaşında biri bile annesini ya da babasını bir yabancı ile paylaşmak istemez. Toplumun genelinde bu böyledir doğru demek istemiyorum ama biraz da içgüdüsel

Varsa kizi yoksa kizi okurken bile bnm icim sisti allah size sabir versin... madem kizi cok degerliydi neden evlenmis cok snrlendm alsn kizinida .... gtsn derdim ama hamileymissinz umarm hersey sizin icin iyi olr

Varsa kizi yoksa kizi okurken bile bnm icim sisti allah size sabir versin... madem kizi cok degerliydi neden evlenmis cok snrlendm alsn kizinida .... gtsn derdim ama hamileymissinz umarm hersey sizin icin iyi olr
Bunu ben de ona soyledim yani madem kizin senin tum hayatindi ve ondan baskasina yer yoktu neden evlendin diye sordum.

Ben cocugumun yaninda kendimi kontrol edemeyip baskasina hele de evlendigim kisiye siddet uygulamaya baslasam ve surekli evde tartisma olsa cocugu bu ortamdan uzak tutmak icin herşeyi yapardim. Ustelik bizim durumumuzda cocugun annesi var ve orda gayet mutlu. Ve ben hicbir sekilde esimin kizini görmesine engel olmak niyetinde degilim. Beraber ayni vakti geçirecekler. Simdi bile esimi gormek istemiyorum. Ama gelip her gun bikac saat oglumuzu goruyor. Esler ayrilsa bile her ebeveyn cocugu görme hakkina sahip.

evet mutlaka anne baba çocuğu görme hakkına sahip. ama işte eşiniz öyle düşünmüyor benim kızımı nasıl burada istemez zaten annesi cahil ben neden kızımı göremeyeyim diye düşünüyor. ona ne olacak neden ne için evime gelmesin burası ona yasak alan mı diye düşünüyor büyük ihtimal. ki zaten kızının normal olmadığını bile göremiyordur emin olun.

bak canım. bu adam kızını haftada iki gün görmeyi kabul edecek bir adam değil. bütn tartışmalarınız bundan çıkıyor. illa evliliğimi devam ettircem diyorsan eski düzeni kabul edeceksin. ve kızını eğitemeyen şımartan bir adamla yaşayacaksın. bunu kabul et. ona zorla haftada 2 günü kabul ettirmeye çalışma. çünkü önce tamam dyor sonra cayıyor her seferinde aynı. sen neden zorluyorsun? istemiyor işte. ben onun babasıyım, annesi varsa bende %50 göreceğim ve vaktinin yrısını onunla geçireceğim mantığında artık bu değişmez. bence polisi ara şiddet eylemlerini söyle ve türkiyeye çek git. böyle evlilik olmaz. zatne kendi kızını eğitirken yanlışlarını göremeyen adam oğluna da aynı yanlışları yapacak ki ben böyle bir adamla çocuk büyütmezdim. iki hafta bez değiştirdi diye ona güvenme , yeni bi bebek doğmuş onun heyecanı ile sen de hastyken yardımetmiş işte yok bide bez değiştirmeyecek miydi ne bekliyosun bu bi lütuf değil zaten normal yapması gerekendi.

Tedavi gormeye basladi bu hafta. Kizina bagliligi kadar ofke kontrol meselesi de sorun oldu. Ben bagimsiz bir insanim ve aslinda asiri ilgi beni bunaltir. Kiziyla olan iliskisini tolere edebilirdim. Ama o kizi uzulmesin diye beni hirpalamaya baslayinca isler degisti. Simdi ona zaman taniycam. Bosanmak yerine bir sure ayri yasama seçeneğini makul buluyorum. O sirada da terapilerle kendine gelirse yuvamiz yikilmamis olur.

gerçekten çok sabırlısın 9 aylık hamile halinle seni boğmaya çalışan bir adam bu. hayırlısı olsun hakkınızda o zaman, lohusa kadınsın daha fazla üzülmeni istemem. sen şu anda bebeğine ve emzirmene odaklan bunlar yüzünden sütün kesilmesin. senin de dediğin gibi sorun kızda değil babada. onun yüzünden kız da heba oluyor arada yani. sanki tek boşanan aile bunlar.

yatak konusunda biraz toleranslı olabilirsin diye düşündüm. 8 yaşındaki bir kız annesi ve babası ile yatmak isteyebilir hala. gerçi sen annesi olmadığın için seni rahatsız edebilir. böyle bir durumda hem de hamileydin mesela cnım benim karnım çok ağrıyor kardeşin de rahatsız olabilir, ben içerde yatayım siz baba kız bu gecelik burda yatın diyebilirsin şimdi bebek de geldi kıskanması artabilir buda normal

Aynen bu yolu uygulamalısın konu sahibi çok mantıklı buldum.
Bir de bana ile annenin hiç irtibatı yok mu ?

Ben artık düzgün bir ilişkiniz, evliliğiniz olacağını düşünmüyorum çünkü eşiniz gerçekten çok tuhaf bir insan. Evet o onun kızı tabi ki sevmeli, ilgi göstermeli, yanında olmalı ama bu kadar abartmamalıydı. Ayrıca sizin bir oğlunuz var onu düşünmeden sadece kızına odaklı hareket etmesi üzücü. Evlat ayrımı yapılıyor resmen. Bunun farkında mı bilmiyorum. Sizi de çok aklı başında kendine güvenen bir kadın olarak gördüm. Ama son mesajlarınızda kendinize olan güveni yitirmişsiniz. Bu çok belli oluyor. En kısa zamanda özgüveninizi tekrar kazanıp mantıklı düşünmeye başlamanızı diliyorum. Her şey gönlünüzce olsun. Ben bu konuda en çok o küçücük meleğe üzüldüm. İnşallah oğlunuzu kendi kızı gibi yetiştirmeye çalışmaz

Bu konuda beni rahatsız eden bir şey var ama çözemedim
8 yaşındaki çocuğa babanın evine gelme demek ne derece doğru
Eşinizde en büyük hata arayı bulamıyor
Ama sorunu eşiniZi değiştirerek çöZebilirsiniz, kızıI uzaklaştırarak değil.
Aynı şey sizin oğlunuUn başına da gelebili di.
OğlunuZu haftada 2 gün görmeyi kabul eder miydiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…