- 10 Mayıs 2011
- 1.805
- 1.719
- 133
- Konu Sahibi gumushalhal
-
Konuyu tam okumadınız galibaO cocuk cok hakli. Ona anne gibi degil de arkadas gibi yaklasik. Cocugun annesi var asla annelik yapmayin. Oyun arkadasi olun. Yeri gelince beraber şımarın. Cocugunuz olduktan sonra kiskanclik girerse isin icine durum daha da zorlasir sizin icin.
Sadece acilan konuda ki ilk mesaji okudum. Takdir edersiniz ki 40 kusur sayfanin tamamini okumam mümkün değil.Konuyu tam okumadınız galiba
Konu sahibi doğumuna 1 hafta kala kocası olacak adamdan şiddet gördü
Olay başka boyutta yani.
Bende bilgilendirme yapmıştım zatenSadece acilan konuda ki ilk mesaji okudum. Takdir edersiniz ki 40 kusur sayfanin tamamini okumam mümkün değil.
Su an annem, 3 haftalik oglum ve ben evdeyiz. O ablasinda kalacak.Bunlar ön görülebilen şeylerdi fakat siz ablasının "iyi niyetine?" kandınız.
Bu adam sizi zerre kadar umursamıyor demiştik.
Peki şu anda nerdesiniz ?
Size gercekten cok minnettarim. Telefon gorusmesi cok faydali oldu. Su an kafam daha net. Umarim dediginiz gibi hersey saha iyi olur. SevgilerSakin umutsuz olmayin .hersey iyi olacak eminim.
Su an sizin ve minik bebeginizin huzuru ve sagligi onemli..sevgiler..
Lütfen artık karşı taraftan gelen görüşme isteklerine kanmayın.Su an annem, 3 haftalik oglum ve ben evdeyiz. O ablasinda kalacak.
Benimde dualarim sizinle..Allah yardimciniz olsun her daim..Size gercekten cok minnettarim. Telefon gorusmesi cok faydali oldu. Su an kafam daha net. Umarim dediginiz gibi hersey saha iyi olur. Sevgiler
Bu kez kesinlikle başka sans vermeyecegim. Hiç guvenim kalmadi. Ve ofkelendiginde kendini kontrol edemez ve benim ya da oglumun basina bisey gelirse onun kadar ben de sorumlu olurum.Lütfen artık karşı taraftan gelen görüşme isteklerine kanmayın.
Biran önce anneniz ve oğlunuzla evinize dönersiniz inşallah.
Neden sevmek zorunda kendi çocuğu varken? O çocuğun zaten bir annesi var. İkincisine de gerek yok. Herkesin önceliği kendi çocuğudur. Eftelyanın da öyle. Çocuğa zarar vermediği sürece sorun yok. Çocukta ondan annesi olmasını beklemiyordur. 11 yaşında kocaman çocuk. Alışacak mecburen. Artık babasının önceliği olan başka bir ailesi var. Keşke boşanmasalardı ama artık olmuş. Kabullenecek. Ben Eftelyanın tavrını çok doğru buldum.
Olay çocuk olayından çıktı muzurcuğum :/bu yoruma kadar okuyabildim, sonrasını okumadan cevap yazıyorum
neden "artık babasının önceliği olan başka bir ailesi var"
ilk evlilikten olan çocuk önceliğini neden kaybediyor?
hem ilk çocuk hem yeni aile aynı anda öncelik olamıyor mu?
boşanmamış ailelerin 2-3 çocuğu varsa, sadece 1 tanesine mi öncelik tanıyorlar? tüm çocuklarına ve birbirlerine aynı anda aynı önemle davranamıyorlar mı???
çok çok çok yanlış bir bakış açısı
umarım çocuklu bir adamla evlenmezsiniz, yazık olur çocuğa
Aynen öyleBu kez kesinlikle başka sans vermeyecegim. Hiç guvenim kalmadi. Ve ofkelendiginde kendini kontrol edemez ve benim ya da oglumun basina bisey gelirse onun kadar ben de sorumlu olurum.
Büyük konuşmayayım ama evlenmem. Zaten evliyim. Allah korusun boşansam da tekrar evlenmeyi düşünmem. Sorununuza gelirsek bu bakış açısı. Ben kendime göre yazdım. Ben önceliğim olmayan bir yerde durmam; duramam. Evlenirken ilk şartım buydu. Senin önceliğin başka biri ya da başka bir şey olacaksa evlenmeyelim dedim. Bunu kabul etmeyen biri olsaydı evlenmezdim. Karşıma kimse çıkmasa bekar ölürdüm ama ikinci olacağım bir yerde olmazdı. Adamın önceliği çocuğu olacaksa evlenmeyecek ki burada konuyu okuduysanız kadın yok gibi. Kızına bu derece düşkün olan biri evlenmemeli ve başka birinin hayatını karartmamalı bence.bu yoruma kadar okuyabildim, sonrasını okumadan cevap yazıyorum
boşanmamış ailelerin 2-3 çocuğu varsa, sadece 1 tanesine mi öncelik tanıyorlar? tüm çocuklarına ve birbirlerine aynı anda aynı önemle davranamıyorlar mı???
Aynen öyle. Olay çocuk olayından çıktı ve çok bambaşka bir yere gitti. Zaten ben diğer yorumlarımda da yazdım; sorun kızda değil sorun adamda. Öyle bir adam evlenmemeliydi bence.Olay çocuk olayından çıktı muzurcuğum :/
Adam sorunlu çocuğun bu hale gelmesinin de sorumlusuAynen öyle. Olay çocuk olayından çıktı ve çok bambaşka bir yere gitti. Zaten ben diğer yorumlarımda da yazdım; sorun kızda değil sorun adamda. Öyle bir adam evlenmemeliydi bence.
Buna kesinlikle katılıyorum.Adam sorunlu çocuğun bu hale gelmesinin sorumlusu
Kesinlikle size Katılıyorum bu Tür evliliklerde Hakkaniyet sağlanmalıbu yoruma kadar okuyabildim, sonrasını okumadan cevap yazıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?