Üvey anne olmak

Burdaki genel kanaat esimin düzelmeyecegi ve acilen bosanmam yonunde. Anlattiklsrima bakinca bunu söyleyen herkes hakli. Ama bu tur mesajlari gorunce onu savunmaya geciyorum cunku hep bir umit var icimde. Normal zamanlarinda cok yumusak huylu olup yaptiklarindan pisman olmasi ve terapiyi kabul etmesi bunda etken. Sanki iki kişiliği var. Annem öfke anlarina sahit oldugunda gozlerine inanamadi. Bizi tanıştıran arkadasina durumu anlattigimda o da basta kesinlikle kabul etmedi. Ama zihinsel olarak saglikli olmadığı dogru. Bu arada annem gitmek zorunda kaldi malesef ailevi bir mesele yuzunden.

Eger gidecegimden haberi olur ve onay vermezse havaalqnonda beni durdurabilirmis. Ama.ailesi onu ikna etmeye ve bir onay yazisi almaya calisiyor.

Üzgünüm ama eşiniz sağlıklı bir adam değil bunca şeye rağmen terapide almasına rağmen neden gram değişme yok ve olmayacakta gibi duruyor. Kızı hala geliyor mu ? Siz nerede kalıyorsunuz ?
Terqpiye sadece iki seans gitti daha ve tahminimce terapisti bile manipule ediyor. Psikiyatri egitimi almis ve cok iyi retorik biliyor terapiste gittiğinde de muhtemelen vicdanini rahatlatmak icin olaylari tqmamen kendi bakis acisiyla anlatiyor.

Üzgünüm ama eşiniz sağlıklı bir adam değil bunca şeye rağmen terapide almasına rağmen neden gram değişme yok ve olmayacakta gibi duruyor. Kızı hala geliyor mu ? Siz nerede kalıyorsunuz ?
Ben evdeyim o ise ablasinda kaliyor. Sosyal hizmetler kizinin bir sure sınırlı gelmesini istemiş aslinda. Bana söylediğine gore bu sinir net degilmis. Yani haftada kac gün gelebilir ve bu ne kqdar sure boyledir belli değil. Saglik gorevlisi düzenli olarak bizi ziyaret edip rapor yazacak.

Sen bu adamı seviyorsun iyi yanlarını görmek ve onu öyle hatırlamak istiyorsun,haklısın sevgi sadece güzel sözler işittiğinde ya da karşındaki daima iyi yaklaştığında gösterilip hissedilmez ancak senin anlattıkların sana ve bebeğine zarar teşkil ediyor.Yani, eşin seni ve bebeğini bir anlık siniri ile öldürebilir bunu en iyi sen biliyorsun. Seni hiç tanımayan kadınlar olarak senin eşinden ayrılmanı kendim adına gerçekten sevinerek istemem, görüyorum eşini seviyorsun. Nasıl bu noktaya geldik diye soruyorsun, hala içinde eskiden tanıdığın adamı arıyorsun ama cehenneme giden yol iyiniyet taşlarıyla döşeli derler burada niyeti düşünürsek çoğu insana sorduğumuzda ''onu incitmek istememiştim'' ya da ''cinnet geçirdim'' der ve neticede adam öldürmüştür.
Sonun böyle olsun istemiyorum, esas olan tavırlardır kimsenin içinde Polyanna aramaya gelmedik dünyaya değil mi? Sana da yazık

sen hala ıyı yon bulup onun düzeleceğini ve eskisi gibi mutlu olabıleceğinizi düşünüyorsun ama eşin sağlıklı değil hasta ruhen hasta bir adam ve bir anlık sınırle senı öldürebılır bebeğini öldürebılır. yasadığı iki ruhlu kişilikte bir hastalık belirtisi. kendine gel konu sahibi neden hala debeleniyorsun ki? kendine eziyet etmeyi mi seviyorsun ? ne beklıyorsun 30 haftalık hamıleyken tuvalete gıdeceğim dediğinde altına yap deyıp senı boğmaya calısan bırınden ? hasta işte düzelmeden de ne sağlıklı bir baba ne de eş olmaz. ama tercih senin onun içinde iyi bir adam var diyorsan illa bekle o zaman

Ben tüm sayfaları okumadım. Şiddetin boyutu ne ki öldürebilir diyorsun?

Ben bir barışma atağı daha bekliyorum adam ve ailesinden...
Umarım konu sahibi tekrar kanmaz.

Terqpiye sadece iki seans gitti daha ve tahminimce terapisti bile manipule ediyor. Psikiyatri egitimi almis ve cok iyi retorik biliyor terapiste gittiğinde de muhtemelen vicdanini rahatlatmak icin olaylari tqmamen kendi bakis acisiyla anlatiyor.

Daha iyi bir terapiste gitsin. Eğer böyle yapıyorsa zaten iyi niyetli değil.

Şimdi nasılsınız ?
Son durum nedir ?
İnanın sizin bu haliniz içine dert oldu :/
Evde tek basimayim. Eve gelemiyor. Ailesi gelmesine izin vermiyor. Pazartesi gece bebegi kacirmaya kalktiktan sonra tum anahtarlsri aldilar elinden. Bugun oğlumun sunnetinibyaptirdik. Gelmek istedi ama hic kimse razi olmadi. Ablasiyla birlikte gittik. Yarin sosyal hizmetlerden gelecekler. Ikimizle ayni anda goruseceklet. Avukata yonlendirecekler muhtemelen

Hamilelik surecinde ebeyle ultrasonlari bile kacirmak istemiyordu. Baba olarak cok ilgili. Ama oglunun sunnetine gelemedi kendi hatalari yüzünden. Bu arada burda sunneti cok erken yaptırıyorlar oglum daha 5 haftalik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…