Üvey anne olmak

Kimse evliliği boşanmak için gerçekleştirmiyor,bir kadın olarak bakmayı geçiyorum bir insan olarak evliliğinizi sürdürme çabanız için sizi tebrik ediyorum. Eşiniz sinirlendiğinde bağırıp çağıran belki incitici sözler savuran bir adam olsa ve ardından pişmanlık duyarak size yaklaşsa derdim ki, tedavi olsun ve öfkesini yensin tek oluru bu. Ancak eşiniz hamilelikte üstünüze çıkıp sizi dövecek kadar gözü kara...
Genç yaşta anne kaybı, baba kaybı veya türlü badire atlatıp öfke krizleri yaşayan insanları gün geçtikçe tanıyorum ve diyebiliyorum ki hiçbir hata sebepsiz değil işte bu insanların tedavisi bence mümkün olabilir ancak eşinizin ki neye dayanıyor bunu bir türlü anlamadım. Mesajlarınıza da göz gezdirdim bir travma belirtisine rastlamadım. Sebepsiz öfkeli ve dengesiz bir adam... Ne diyelim gençliğiniz,ömrünüz bir hiç uğruna geçtikten sonra sadece "bir" yaşam hakkınız olduğunu anlamazsınız umarım

Ben yorum yapmayı bırakmıştım ta ki senin bildirimin gelene kadar

En son yazdığım gibi hiç sanmıyorum ama konu sahibinin oğlu en az hasarla yetişir inşallah

Ben yorum yapmayı bırakmıştım ta ki senin bildirimin gelene kadar

En son yazdığım gibi hiç sanmıyorum ama konu sahibinin oğlu en az hasarla yetişir inşallah
Bana da senin bildirimlerin düşmüş tekrar girip bir bakayım dedim, bi süredir giremiyordum...
Vallahi senin temennine komple inşallah diyorum olursa günahsız sabiye yazık olacak hiç yoktan

Gümüşhalhal sen bu adamdan ayrılmamak için neden bu kadar ısrar ediyorsun? Çocuğum için demişsin ama adamın nasıl biri olduğu belli neden çocuk yaptın ki? Allah oğlunun şansını bol eylesin ama böyle bir baba ne kadar sağlıklı? Adamın tek derdi kızı senin oğluna nasıl babalık yapacak? Çocuğunun geleceğini düşünüyorsun çok haklısın ama boşansan bile orada kalmanın başka bir yolunu bulursun ki oğlun zaten İngiliz vatandaşı. Yani orada çok rahat eğitim alabilir. Ben de evliyim. Boşanmak çok büyük travma ama bu adamla da hiç doğru değil.

kız çok sorunlu olduğu için artık konu sahıbı dayanamadı böyle bır çözüm önerdi ama söylediğinizde haklısınızhaftada 2 gün şartı bence de mantıksız

cesaret edemıyor çocuğu olduğu için her yolu deneyeyım en azından ılerde ona çabaladım elimden gelenı yaptım ama olmadı derım dıye duşunuyor bence

Mesajlariniz icin tesekkurmer5. Ama artik yazmaya utaniyorum. Cunku ben bu forumdan uzak kaldigim zamanlarda hep ayni seyler tekrar ediyor. DetayLi yazmayacagim. Su an bir cikmaza girdim belgelerimi aldi. Annem turkiyeye donmek zorunda kaldi. Aile olarsk cok zor bir doneme girdik. Benim derdim ufak kaldi su ara.

Sizi zorla mı alıkoyuyor ??

Aaa ayrımı yaşıyorsunuz şu anda. Sizin ve bebeğiniz için hayırlısı neyse o olsun.

Pasaportum, bebegin evraklari vs. Olan dosyayi evden almis. Simdi vermiyor. Annem buhun gitti ve ben bebegimle yalnizim. Hayatimin en zor gununu yasiyorum. Surekli agliyorum. Ne yapacagimi bilmiyorum su an.
Ah ah
Burada çok dedik kanmayın bu adama diye dinlemediniz
Polisi arasanız yardımcı olmazlar mı ?

Pasaportum, bebegin evraklari vs. Olan dosyayi evden almis. Simdi vermiyor. Annem buhun gitti ve ben bebegimle yalnizim. Hayatimin en zor gununu yasiyorum. Surekli agliyorum. Ne yapacagimi bilmiyorum su an.
Üzgünüm ama eşiniz sağlıklı bir adam değil bunca şeye rağmen terapide almasına rağmen neden gram değişme yok ve olmayacakta gibi duruyor. Kızı hala geliyor mu ? Siz nerede kalıyorsunuz ?

Hangi ülkedesin? Diğer ebeveynin rızası olmadan küçük bebekle yurtdışına çıkmak birçok ülkede problem yaratıyor (Türkiye’de bile).

Ağlama, geçecek bu günler. Ben konunu ilk okuduğumdan beri kocanın biraz manyak olduğunu düşünüyorum. Seninle ilgili tek eleştirim de kızla olan durumu daha iyi idare edebilecekken etmediğin yönünde olabilir ancak. Neyse artık başka sorunlar var zaten, kız meselesi ikinci planda.

Umarım hakkında hayırlısı olur. Oğlun için ne yapıp edip bir an önce hayatını yoluna sokmaya bak. Sevgiler..

Yazmaya utanıyorum demişsin,utanma hepimiz insanız arada gaflete düşeriz sen yeter ki sağlıklı ol bebeğinle mutlu ol. Biz kimiz ki? 3-5 derdini paylaştığın,tanımadığın birçok kadınız,önemli olan senin hayatın,bebeğinin hayatı o yüzden saklama, belki göremediklerini görenler olur,bilmediklerini bilenler olur kendini çıkmazda bırakma...
Bu adam zihinsel olarak sağlıklı değil nolur bunu bir kabullen, şimdi ise seni zorla alıkoyuyor ve anneni zorla ülkesine gönderiyor ise sen de onu polise şikayet et. Korkma,sen dik dur öyle kolay değil bazı şeyler.Korktuğunu anlarsa tepene çıkar

Konsolosluktan yardim isteyin surumu anlatin. Yardimci olacaklardir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…