- 25 Haziran 2016
- 1.436
- 3.321
- 133
- Konu Sahibi gumushalhal
-
Ben yorum yapmayı bırakmıştım ta ki senin bildirimin gelene kadarKimse evliliği boşanmak için gerçekleştirmiyor,bir kadın olarak bakmayı geçiyorum bir insan olarak evliliğinizi sürdürme çabanız için sizi tebrik ediyorum. Eşiniz sinirlendiğinde bağırıp çağıran belki incitici sözler savuran bir adam olsa ve ardından pişmanlık duyarak size yaklaşsa derdim ki, tedavi olsun ve öfkesini yensin tek oluru bu. Ancak eşiniz hamilelikte üstünüze çıkıp sizi dövecek kadar gözü kara...
Genç yaşta anne kaybı, baba kaybı veya türlü badire atlatıp öfke krizleri yaşayan insanları gün geçtikçe tanıyorum ve diyebiliyorum ki hiçbir hata sebepsiz değil işte bu insanların tedavisi bence mümkün olabilir ancak eşinizin ki neye dayanıyor bunu bir türlü anlamadım. Mesajlarınıza da göz gezdirdim bir travma belirtisine rastlamadım. Sebepsiz öfkeli ve dengesiz bir adam... Ne diyelim gençliğiniz,ömrünüz bir hiç uğruna geçtikten sonra sadece "bir" yaşam hakkınız olduğunu anlamazsınız umarım
Bana da senin bildirimlerin düşmüş tekrar girip bir bakayım dedim, bi süredir giremiyordum...Ben yorum yapmayı bırakmıştım ta ki senin bildirimin gelene kadar
En son yazdığım gibi hiç sanmıyorum ama konu sahibinin oğlu en az hasarla yetişir inşallah
kız çok sorunlu olduğu için artık konu sahıbı dayanamadı böyle bır çözüm önerdi ama söylediğinizde haklısınızhaftada 2 gün şartı bence de mantıksızBu konuda beni rahatsız eden bir şey var ama çözemedim
8 yaşındaki çocuğa babanın evine gelme demek ne derece doğru
Eşinizde en büyük hata arayı bulamıyor
Ama sorunu eşiniZi değiştirerek çöZebilirsiniz, kızıI uzaklaştırarak değil.
Aynı şey sizin oğlunuUn başına da gelebili di.
OğlunuZu haftada 2 gün görmeyi kabul eder miydiniz?
cesaret edemıyor çocuğu olduğu için her yolu deneyeyım en azından ılerde ona çabaladım elimden gelenı yaptım ama olmadı derım dıye duşunuyor benceGümüşhalhal sen bu adamdan ayrılmamak için neden bu kadar ısrar ediyorsun? Çocuğum için demişsin ama adamın nasıl biri olduğu belli neden çocuk yaptın ki? Allah oğlunun şansını bol eylesin ama böyle bir baba ne kadar sağlıklı? Adamın tek derdi kızı senin oğluna nasıl babalık yapacak? Çocuğunun geleceğini düşünüyorsun çok haklısın ama boşansan bile orada kalmanın başka bir yolunu bulursun ki oğlun zaten İngiliz vatandaşı. Yani orada çok rahat eğitim alabilir. Ben de evliyim. Boşanmak çok büyük travma ama bu adamla da hiç doğru değil.
Haklısınız. Çok zordur ama okudukça ben iyice sinir oldum adamacesaret edemıyor çocuğu olduğu için her yolu deneyeyım en azından ılerde ona çabaladım elimden gelenı yaptım ama olmadı derım dıye duşunuyor bence
bende öyle adam zaten başlı başına tedavilikHaklısınız. Çok zordur ama okudukça ben iyice sinir oldum adama
Sizi zorla mı alıkoyuyor ??Mesajlariniz icin tesekkurmer5. Ama artik yazmaya utaniyorum. Cunku ben bu forumdan uzak kaldigim zamanlarda hep ayni seyler tekrar ediyor. DetayLi yazmayacagim. Su an bir cikmaza girdim belgelerimi aldi. Annem turkiyeye donmek zorunda kaldi. Aile olarsk cok zor bir doneme girdik. Benim derdim ufak kaldi su ara.
Ben cocugumun yaninda kendimi kontrol edemeyip baskasina hele de evlendigim kisiye siddet uygulamaya baslasam ve surekli evde tartisma olsa cocugu bu ortamdan uzak tutmak icin herşeyi yapardim. Ustelik bizim durumumuzda cocugun annesi var ve orda gayet mutlu. Ve ben hicbir sekilde esimin kizini görmesine engel olmak niyetinde degilim. Beraber ayni vakti geçirecekler. Simdi bile esimi gormek istemiyorum. Ama gelip her gun bikac saat oglumuzu goruyor. Esler ayrilsa bile her ebeveyn cocugu görme hakkina sahip.
Pasaportum, bebegin evraklari vs. Olan dosyayi evden almis. Simdi vermiyor. Annem buhun gitti ve ben bebegimle yalnizim. Hayatimin en zor gununu yasiyorum. Surekli agliyorum. Ne yapacagimi bilmiyorum su an.Sizi zorla mı alıkoyuyor ??
Polise şikayet edin. Gitmeye kararlıysanız yani.Pasaportum, bebegin evraklari vs. Olan dosyayi evden almis. Simdi vermiyor. Annem buhun gitti ve ben bebegimle yalnizim. Hayatimin en zor gununu yasiyorum. Surekli agliyorum. Ne yapacagimi bilmiyorum su an.
Ah ahPasaportum, bebegin evraklari vs. Olan dosyayi evden almis. Simdi vermiyor. Annem buhun gitti ve ben bebegimle yalnizim. Hayatimin en zor gununu yasiyorum. Surekli agliyorum. Ne yapacagimi bilmiyorum su an.
Üzgünüm ama eşiniz sağlıklı bir adam değilPasaportum, bebegin evraklari vs. Olan dosyayi evden almis. Simdi vermiyor. Annem buhun gitti ve ben bebegimle yalnizim. Hayatimin en zor gununu yasiyorum. Surekli agliyorum. Ne yapacagimi bilmiyorum su an.
Hangi ülkedesin? Diğer ebeveynin rızası olmadan küçük bebekle yurtdışına çıkmak birçok ülkede problem yaratıyor (Türkiye’de bile).Pasaportum, bebegin evraklari vs. Olan dosyayi evden almis. Simdi vermiyor. Annem buhun gitti ve ben bebegimle yalnizim. Hayatimin en zor gununu yasiyorum. Surekli agliyorum. Ne yapacagimi bilmiyorum su an.
Konsolosluktan yardim isteyin surumu anlatin. Yardimci olacaklardir.Pasaportum, bebegin evraklari vs. Olan dosyayi evden almis. Simdi vermiyor. Annem buhun gitti ve ben bebegimle yalnizim. Hayatimin en zor gununu yasiyorum. Surekli agliyorum. Ne yapacagimi bilmiyorum su an.
Ailesiyle gorustum belgeleri vermis. Yarin oglumun pasaportu icin başvuracağım.Konsolosluktan yardim isteyin surumu anlatin. Yardimci olacaklardir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?