Tartismamak icin baska odaya gittim. Takip etti. Susup dinledim. Bu kez daha da ofkelendi. Annem de odaya geldi. Odanin kapisini kilitleyip cikmqmiza izin vermedi. Ben sinir krizi geçirdim. Annem ofkeden deliye dondu. O sirada aile grubuna mesaj atip bizi odaya kilitledigini soyledim. Ablalari geldi. Kapiyi acip asagiya indik. Burdaki iki turk arkadas da geldi. Herkes ona cok ofkelendi. Ablalariyla da tartıştı. Ben onu gormek istemedigimi, bebegimi de alip turkiyeye gidecegimj soyledim. Buna izin vermeyecegini, sosyal hizmetin de buna izin vermeyecegini soyleyerwk beni tehdit etti. Sonra herkes gitti ve ablalarina onu gormek istemedigimi soyledim. Simdi annemle ve bebeğim le birlikte evdeyiz. Bu arada tartismalardan birinde ablasinin da oldugu bir ortamda buranin benim evim olmadigini onun ve kizinin evi olsugunu soylemisti. Bunu da whatsap grubuna yazip ozur dilemesini istemistim. Simdi boyle soyledihini herkes biliyor. Dunden beri bana mesaj atarak yalvariyor. Dayilari,abisi, ablalari, babasi da dahil tum ailesi azarlamis ve duzeltmek icin ne gerekiyorsa yapmasinj soylemis. Az once abisi geldi. Cok mantikli ve iyi bir insan. Bana sonuna kadar destek olacaklarinj, kardesinin tam bir aptal gibi davrandigini ama duzeltmwk icin ne gerekiyorsa yapacagini soyledi. Bana gercekten aşık oldugunu ve kaybetmek istemedigini soyluyormus. Simdi kizinj disarda gormeye de raziymis. Vs vs. Ben abisine bu kez neyin değiştiğini, neden ona guvenmem gerektiguni sordum. Sadece kendimi degil bebegimin guvenligini ve huzurunu da dusunmem gerektigini soyledim. O insanlarin değiştiğini, bir sans daha vermemi, aslinda cok iyi ve fedakar bir insan ve baba oldugunu sadece nasil tartismasi gerektigini bilmediğini soyledi. Benim cok gucku bir karakterim oldugunu ve iyi aile terbiyesi aldigimi, istersem onu degistirebilecehimi, erkeklerin cocuk gibi oldugunu ve birseyin o anda olmasini istediklerini, olmayinca bagirip cagirip fiziksel guc kullandiklarini ama bir cocugun anneye siginmasi gibi onun da sonunda bana sigindigini soyledi. Ben bebegimin pasaportu çıkana kadar onu gormek istemedigimi ve düşüneceğimi soyledim. Eger turkiyeye gider ve gelmezsem burdaki oturum hakkimi kaybedecegim. Ilerde oglum burda yasamayi secerse onu gormem zor olacak. Acikcssi oglumun turkiyede degil burada egitim almasinj isterim. Rsimin degisecegine dair icimde kucuk bir umut var. Abisine de aynisini soyledim. Ama simdi onu affedersem ve ayni seyi tekrar yaparsa o umut da bitecek.