Valla gerçek hayatta olduğu gibi, burda da inişli çıkışlı bir grafik mevcut onu gorduk.
400 lira gönderdiğiniz kişiye muhtemelen yetiyordur, ama o 600 liraya alışıp harcamasını, giderini buna gore yapmıştır, az geliyordur.
Kendimden ornek vereyim. Son senemdeyim, okul evime minibüsle 10 dk, yürüme mesafesiyle en aşağı yarım saat. Ailemle kalıyorum. Bana aylık verilen belli bir miktar yok, zaten para istemeyi sevmeyen biriyim iyice zorlaşıyor işler. Bazen yeri geliyor 20 lirayla haftayi geçirmek zorunda kalıyorum. Ders notudur, suyudur buyudur içinde. Burs çıkmıyor, krediyi de istemediler bizimkiler almadım. Geçen sene aylık 270 lira okul bursum vardı, o para beni yeme, içme gezme gayet memnun ediyordu, bu sene o da yok. Yine de güzel bir okuldayim, güzel bir bölümde , dersler iyi sagligim yerinde mutluyum :)
Ama okul bitsin diye gün sayıyorum. Çalışma hayatına atılmak ve de kardeşlerimin en azından egitimlerini üstlenmek istiyorum, basarabilirsem ne ala şanslı olcaklar :) bazen maddi sıkıntılar eğitimin herşeyin önüne geçebiliyor..
Velhasıl, yettirmek isteyene 400 TL bile çoktur efendim..