- 25 Nisan 2011
- 2.941
- 2.104
-
- Konu Sahibi lilith2013
Canim hangi sehirde oldugu cok onemli.ablamin oglu istanbulda haftada 300 harclik yolluyor.eger ogrenci tutumluysa ucuz bir sehirde yasiyorsa kira giderler haric yol parasi dahil ayda 800 yeterli.barınma ve fatura için 300 tl bursu var.kontörünü de her ay gönderiyorum.onun dışında giyim,yeme ,sosyalleşme ,ve diğer ufak tefek ihtiyaçları için ne kadar göndermeliyim.kendi öğrenci olan veya yakını öğrenci olanlar fikir verirse sevinirim.şehir de eskişehir bu arada.
Benim okul yeni bitti yurt parası ve yol parasi hariç aylık ihtiyaçlarım harcligim derken en az 500 yeterli oluyor benim okuduğum şehir pahaliydi biraz bildiğim kadarıyla Eskişehir De pahalı ayrıca çocuğunuza da bağlı alışverişe duskunse 500 az bile gelebilirbarınma ve fatura için 300 tl bursu var.kontörünü de her ay gönderiyorum.onun dışında giyim,yeme ,sosyalleşme ,ve diğer ufak tefek ihtiyaçları için ne kadar göndermeliyim.kendi öğrenci olan veya yakını öğrenci olanlar fikir verirse sevinirim.şehir de eskişehir bu arada.
Babam ablama ayda ya 500 ₺ yada 400 ₺ gönderiyor ayrıca bursuda var 320. evde yaşadığı için elektiriktir sudur doğalgazdır ev kirası bir arkadaşıyla oturuyor ikisi ödüyorbarınma ve fatura için 300 tl bursu var.kontörünü de her ay gönderiyorum.onun dışında giyim,yeme ,sosyalleşme ,ve diğer ufak tefek ihtiyaçları için ne kadar göndermeliyim.kendi öğrenci olan veya yakını öğrenci olanlar fikir verirse sevinirim.şehir de eskişehir bu arada.
Seni allisliyorum...bende ogrenciyken senin gibiydim.hesapliydim.bilinclisin..rabbim gonlune gore versin...Ben de son yılımdayım İstanbul'da okuyorum okul yurdunda kalıyorum yol masrafim yok ama yemeksiz olduğu için yemek masrafım var epey hatta. Okulda yesem bile günlük uç öğün 6 lira ayda 180 lira. Genelde eve uğruyorum ama kyk param yeme içme gezme yol Parama yetiyor yurt ailem katkı yapıyor sağolsun hic sikmadılar 600 iyi bi meblağ benim için ama evde kalan birine az gelir.