- 29 Şubat 2012
- 791
- 234
-
- Konu Sahibi lilith2013
evde kalıyor. kredi bursu kira ve faturalarını karşılıyor.yemek,giyim vb masrafı ne olur acaba diyorum.Devlet yurdunda kalıyor sanırım? Yurt parası işin içine girerse pahalıya patlıyor çünkü.
2 öğün yemeği okulda yerse günlük 5 lirası falan gitmiş oluyor. Hesaplı bi çocuksa yeteceği miktardan biraz fazla yatırın hesabına o gerektiğinde harcar zaten. Ama hesap bilmiyorsa parça parça, ihtiyacı oldugunda yatırabilirsiniz.
600 tl nin yeterli olması lazım. Giyime falan çok mu para harcıyor acaba.evde kalıyor. kredi bursu kira ve faturalarını karşılıyor.yemek,giyim vb masrafı ne olur acaba diyorum.
Eskişehir ahhh benim güzel şehrim ucuzdur ama başka yerde ise 1250 iyi gibi yemesivar içmesi kırtasiyesi yolu gençtir kafeteryası sineması kozmetigi kuaforu tabi ben kötü yesin için istemem herkes farklidirbarınma ve fatura için 300 tl bursu var.kontörünü de her ay gönderiyorum.onun dışında giyim,yeme ,sosyalleşme ,ve diğer ufak tefek ihtiyaçları için ne kadar göndermeliyim.kendi öğrenci olan veya yakını öğrenci olanlar fikir verirse sevinirim.şehir de eskişehir bu arada.
600 tl fazla geldi bana okuduğu bölümün materyalleri kitapları falan çok mu pahalı miöğleni yada akşamı yemekhaneye denk getiriyormuş.600 tl veriyoruz ama zorluyor.
600 lira yetiyor zaten .ama 400 gönderdiğim de oluyor.o zaman çıtlatıyor az diye.ama her ay 600 gönderecek durumum yok ne yazık ki borçlarım var.600 tl nin yeterli olması lazım. Giyime falan çok mu para harcıyor acaba.
eğitim fakültesinde600 tl fazla geldi bana okuduğu bölümün materyalleri kitapları falan çok mu pahalı mi
yani bir bakıma 330 -400 lira harçlığın var barınma harici?Ben kredi alıyorum 330 TL.Babam sadece yurt paramı verir ben para istemeyi sevmiyorum bir de anı defteri yapıp satıyorum ek gelir olarak ama para nereye gidiyor anlamıyorum bile.
onun da tuttuğu ev kampüse yakın .Ben ankarada okudum kredi alıyordum babam sadece yurt parami gönderiyordu ama benim okulla yurt yan yana olduğu için yola param gitmiyordu
Çok ekstra ders kitabı alacaksam para istiyordum
eğitim fakültesinde