- 17 Ağustos 2011
- 22.199
- 138.756
- Konu Sahibi zeynep2310
kac tane erkek taniyorsun da "bilirsiniz her erkek öyledir" diyorsunuz?her erkek gibi sevgilimde zamanla ilgisini, jestlerini azalttı ama dozunda azalttığı için bunu sorun etmeyi bıraktım ben. Çünkü bilirsiniz her erkek böyledir.
benim sevgilim 3. yilda hala degismedi,bir seyler cizer besteler eder. enistem 11. yıla girecek ayni, babamlar 35te hala aynı ilgili sevgili jestli biridir. birisinin icinden gelen normal hali oysa oyle devam eder. kiz tavlamak için numaralı düşünceli taklidi yapiyorsa ozune doner
konuya gelince senin adam ozune donmus.
kim sevgilisine ceyrek alir ki dogumgununde? değerlenecek bir sey ariyorsa altin kolye alsin:) ama seni mutlu edip uc kurus zarar etmeye bile tahammulu yok..onun yerine sana ceyrek biriktirttirip kendine araba alirken vs bozduracak:)
7 bin bir saca bence de cok ama ben de cimriyim. cimri biriyle hayat gecmez:) benim de 7 bin lirayi saca sakala verecek sevgilim olsa benle mutlu olamazdi çünkü bu bana normal gelmez. yapacak tonla güzel sey varken boyle (bana göre) bos beles seylere para harcamasi. 7 bine (200$) gidis dönüş iki kisilik bilet almistim kazakistana ben de sevgilimin basini yerdim "buna verene kadar soyle yapardik boyle yapardik" diye. gerçekten harcamayi seven insana hic cekilmez. en basiti balayinda bile sen 5 yildizli otel istersin o der "pansiyonda kalalim . sonucta ayni denize bakmiyor muyuz" cocugun olur sen cicibici heveslendigin herkeste olan luzumsuz ama sirin seyler almak istersin ne gerek var der, bebek arabasini ablamdan ikinci el alalim, tasarruf edelim der devamli sana "ne kadar? oha gerek yok" falan der.
deger mi yani? hic gerek yok
dunyada baska erkek mi yok?
valla piyasa iyi adam kayniyor. ozu iyi yani- numaradan kiz tavlamak icin iyi olanlar gibj degil. yasin da gencecikmis. git salin yeni guzel saclarinla. o da askerde girsin depresyonuna.