Umudumuz nisan ayında diyen anne adayları forumumuza buyurun...

valla kızlar bu aralar işlerim çok yoğun. Bazen de yoğun olması iyi diyorum. Kafamda kurup, hele ki adet dönemi yaklaştığında sürekli internet araştırmaları, kendini dinleme, belirti arama v.s. yapmak istemiyorum. Ama elde değil işte:KK14:

Teyzem hamileymiş...ben de istiyoruummm..hasta olmadım..pembe kahve bi damşa leke geldi gene...idrar testi yaptım evde silik çift çizgi çıktı sonra silindi çok ilginç

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Evet gerçekten çok ilginç.bence sen hamilesin canım öyle olmasa ikinci çizgi hiç çıkmazdı:KK16:

ewet canım ben bir sene oldu evleneli 7 aydında korunmuorum işte benim eşimin evlendiğimizden beridir vardı hevesi ben pek emin deildim şimdide yaşım geçior 27 yaşındayım bu sefer beklemek mantıklı gelmedi bana hadi olsun yapalım dedim ama olmadı eşinde sperm eksikliği varsa inanki bu keçiboynuzu kürüyle yükselen çok tanıdığım var bide drun verdiği ilaçta vardır allahım en kısa zamanda verir inşallah hepimize

tabi canım bende 25 yaşındayım keşke diyorum bu zamana kadar korunmasaydım :KK43: yaşımın çok geçtiğini anlıyorum. sende tam yaşındasın rabbim inşallah verir canım.. hem Allah nasip ettikten sonra 1 tanede değil ne kadar olursa yapmak lazım korunmak mı varmış eskiden :KK70: üzme kendini olur gönlünü ferah tut. biz kullanıyoruz keçiboynuzu bakalım inşallah şifa olur,ayrıca vitamin kapsülleride içiyor bizde nisan ayının ilk haftası tekrar test verecek eşim yükselme varsa ona göre hareket ederiz.. sen enrde oturuyosun canım ben istanbuldaym

elimden geldiğince listeyi yenilemeye çalışıorum..lütfen herkes kendi BATını kontrol etsin çünkü karıştırmış olabilirim :KK9::KK9::KK9::KK9: eğer yanlış varsa lütfen bana dönün :KK31: seviorum sizii :KK12:

İnşallah bulantım da var ama psikolojik mi bilemedim...hayırlısı

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

kızlar benıde aranza alırmsınız:) bende korunmuyorum ve ılk bebegımı ıstıyorum bende yumurtam catlamadıgı ıcın kıste donusuyor hormon tahlıllerım herseyım normal cok sukur yanlız canlarım ben en son 16 ocakta regl oldum 25 gun once sokturucu kullandım olamadım ctesı gunu doktor sokturucu ıgne yaptı sızın bılgnız varmı ne zaman regl olurum acaba

tabi canım bende 25 yaşındayım keşke diyorum bu zamana kadar korunmasaydım :KK43: yaşımın çok geçtiğini anlıyorum. sende tam yaşındasın rabbim inşallah verir canım.. hem Allah nasip ettikten sonra 1 tanede değil ne kadar olursa yapmak lazım korunmak mı varmış eskiden :KK70: üzme kendini olur gönlünü ferah tut. biz kullanıyoruz keçiboynuzu bakalım inşallah şifa olur,ayrıca vitamin kapsülleride içiyor bizde nisan ayının ilk haftası tekrar test verecek eşim yükselme varsa ona göre hareket ederiz.. sen enrde oturuyosun canım ben istanbuldaym

inşallah canım ben ankarada oturuorum ama eşim dolayısıyla şanlıurfadayım

03062008 teşekkür ederim beni de eklemişsin ama benim adet bu ay bir gün gecikti o yüzden bat 20 nisan oldu, düzeltebilir misin zahmet olmazsa :KK17::KK17:

netten aldığım 20li ovulasyon kitim bugün geldi ve adet de oldum bugün. adet bitince başlıyorum teste

bugün itibariyle benim de nisan ayına kaldı ümitlerim,beni de ekleyin anacım:)) bat 20 nisan...

kızlar benıde aranza alırmsınız:) bende korunmuyorum ve ılk bebegımı ıstıyorum bende yumurtam catlamadıgı ıcın kıste donusuyor hormon tahlıllerım herseyım normal cok sukur yanlız canlarım ben en son 16 ocakta regl oldum 25 gun once sokturucu kullandım olamadım ctesı gunu doktor sokturucu ıgne yaptı sızın bılgnız varmı ne zaman regl olurum acaba

Ayyy benle aynisinn canm her ayy catlamiyor her ay kist oluyor her ay eriyo sonra gene gelio bu ay dr baana klomen verdi acabq nolcak bakalim :KK43: adet olamamak cok kotuuu

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

benide eklemişsin teşekkür ederim...
inş dualarımız kabul olur

Ayyy benle aynisinn canm her ayy catlamiyor her ay kist oluyor her ay eriyo sonra gene gelio bu ay dr baana klomen verdi acabq nolcak bakalim :KK43: adet olamamak cok kotuuu

Gercekten sinir bozucu hala gelen giden yok napicm bilniyorum:KK43:

Gercekten sinir bozucu hala gelen giden yok napicm bilniyorum:KK43:

Ayy o daha kotu benim ocakta 55 gunde oldum. Progestan adli ilac la. Bu ay 51 gunde oldum primolut n ile. Ama bnm sokuluyor ya canm sen hamile olmadgina emin misin neden olmuyor ki!?

gunaydın hanımlar :) huzurlu mutlu ve umutlu bir gün olsun inşallah günün ilk mesajı benden...:)

X