http://www.kadinlarkulubu.com/yeni-uygulamalar/510711-imza-alaninda-hamile-uyelerimiz-icin-hamilelik-gunlugu.html
cnmm bu linkte anlatılıyo nasıl yapıldığı:)
teşekkürler canım,yaptım sayende :))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
http://www.kadinlarkulubu.com/yeni-uygulamalar/510711-imza-alaninda-hamile-uyelerimiz-icin-hamilelik-gunlugu.html
cnmm bu linkte anlatılıyo nasıl yapıldığı:)
gözün aydın :)))))) inşallah sağlıkla kucağına alırsın, darısı başımıza....
gecikmeden yapma bence de, ama beklemek de çok gıcık, benimki taa 28inde.
Kizlarrrr herkese merhabalarr...bilgisayarim bozuk giremedim uzun bi suree kusura bakmayinnn kizmayin bana :) dun doktora gittimmm veeeeee topik sahibinizzz hamissssss :) masallah masallah masallah :) bu topik bana cookk ugurlu geldiii sizlere de ugur getirsinn :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kizlarrrr herkese merhabalarr...bilgisayarim bozuk giremedim uzun bi suree kusura bakmayinnn kizmayin bana :) dun doktora gittimmm veeeeee topik sahibinizzz hamissssss :) masallah masallah masallah :) bu topik bana cookk ugurlu geldiii sizlere de ugur getirsinn :)
Selam kızlar batasıca bata bir gün daha yaklaştık:)
geçmiyor günlerrrrrrr.... sürekli hamilelik belirtilerini okuyup vücudumu dinliyorum, hepsi varmış gibi geliyo, psikolojik bi şey herhalde...
Sorma varya sık idrara çıkmaya bile başladım çünkü sürekli aklımda tuvaletede sık çıkmak belirtiymiş diye:))) hasta olsuk y valla
:)))))) aynen ya, bugün de göğüslerimde sanki şişkinlik var diyorum, eşim dedi ki yoooo böyle kafaya takarsak olacağı varsa da olmayacak diye korkuyorum artık...
:)))))) aynen ya, bugün de göğüslerimde sanki şişkinlik var diyorum, eşim dedi ki yoooo böyle kafaya takarsak olacağı varsa da olmayacak diye korkuyorum artık...
Hayırlı olsun allah kucağına almayı nasip etsin canım   yeni üyeyim bende.. Allah bizlerede versin yavrularımızı anlarsana biraz belirtileri 😘😍😍😍
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Canim valla inanir misin hic bi belirti yasamadim.ben 7.ayimda hamile kaldim bi tane de kimyasal gebeligim var.ama hani her ay kendimizi dinlioruz ya belirti arioruz.hepsi fasa fiso :) hepsi beynimizin oyunlari..butun belirtiler adet geciktikten 1 hafta snra cikio :) yani bende ole oldu
Buarada siteye henüz alışamadım yanlış alıntıladıklarım oluyor kusura bakmayın
Hayırlı olsun allah kucağına almayı nasip etsin canım   yeni üyeyim bende.. Allah bizlerede versin yavrularımızı anlarsana biraz belirtileri 😘😍😍😍
Canim valla inanir misin hic bi belirti yasamadim.ben 7.ayimda hamile kaldim bi tane de kimyasal gebeligim var.ama hani her ay kendimizi dinlioruz ya belirti arioruz.hepsi fasa fiso :) hepsi beynimizin oyunlari..butun belirtiler adet geciktikten 1 hafta snra cikio :) yani bende ole oldu
Evet ya haklısın canım kuruntu yapıp duruyoruz galiba sürekli düşündüğümüz için en ufak birşeyi belirti sanıyoruz rabbim hayırlısını yaşatsın senin adına çok sevindim inş bizlerde annelik duygusunu yaşarız 🙏🙏 benim çok yeni daha 3 aydır çalışıyoruz bakalım bu ay ne olucak :) 🙈😬😬😬
hem de ne kuruntu, her şey belirti gibi geliyor artık. Allahım şu bat'a kadar sabır ver. galiba en garanti belirti yerleşme kanaması, o da henüz görünürde yok. bu ay da boş geçti sanırım benim