- 19 Aralık 2013
- 1.913
- 599
- 34
yani dişlerimin dolgusu falan var onları yaptırcam tabi ta ayın 30 unda başlıycam ama olsun genel bi kontrol şart benim gibi sorunlu birine
Doğru cnm biz cok sorunluyuz :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yani dişlerimin dolgusu falan var onları yaptırcam tabi ta ayın 30 unda başlıycam ama olsun genel bi kontrol şart benim gibi sorunlu birine
Doğru cnm biz cok sorunluyuz :)
sendemi öylemisin
Evet 7 gün varken dayanamayıp kan verdim 0,11 çıktı moralim alt üst yükseleceğinide sanmıyorum
Fazla değilim cnm ya ama eşime sorarsan öyleymişim :)
bende öyle değilim diye düşünüyorum ama demekki eşlerimiz aynı fikirde
mersin sen?
Kocaeli cnm :)
çok uzakmışız yakın olsak ne güzel olurdu
Aynen cnmm :) buraya taşınsana
Aynen cnmm :) buraya taşınsana
neyse ben kaçıyorum eşim geldi yarın devam edelim
benim adetim de 28 nisan, aynı dönemlerdeyiz. rahim kalınlaşması hamilelik belirtisi diye biliyorum ben de. inşallah öylesindir canım :) bi şey sorcam. bende bir-iki gündür bel ağrısı ve batmalar var, adet sancısına benziyor ama normalde 10 gün öncesinden adet ağrılarım başlamaz. hamilelik belirtisi olabilir mi sence? sende böyle şeyler var mı?
İnşallah. Hafif bel ağrısı var çok az ama normalde adet ağrılarım başlaması lazımdı ama başlamadı, birde tansiyonum çok düşük 10-6 çıktı sürekli baş dönmesi ve göz kararması yaşıyorum. Hamilelik belirtisi mi bilmiyorum ama bunlar var şimdilik :)
ay iki gün kaldı adete test yapmıcam o güne kadar diye söz verdim kendime. dün yaptım çıkmadı çünkü moralim bozuluyor.
çok meraktayım ama. midem bulandı bugün sabah saatlerinde de psikolojik midir nedir
Merhaba arkadaşlar bende altı aydır bebis istiyorum ama henüz yok doktora bile gittim ama yok iste bu ay olmamak için çok dua ettim ve bugün hastalanmam gerekiyor olmamak için dua ediyorummm :-((((