Umudumuz nisan ayında diyen anne adayları forumumuza buyurun...

Bu arada kizlar esim mart ayinda cok yogun calisiodu ve biz yum gunlerinde sadece iki kere birlikte olduk.ne de olsa tutmamistir dedim kendi kendime esime nisan ayinda cok ii calisicaz bak die direktif veriodum hatta :KK70: ve kendimi ne de olsa olmamistir tutmamistir die inandiriodum :) kafam inanilmaz rahatti yani..inanmazdim kafaya takmayinca oluo diyenlere ama gercekten oyleymis :) lutfen cok takilmayin bu konuya..Rabbim ol demeden hicbisi olmuo bunubda unutmayin :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canım hayırlı olsun Allah sag salim kucagina almayi nasip etsin bir şey sormak istiyorum iliski tam yumurtlama gununde mi oldu nadir olduğunu soylemisinde demek ki en avantajlı gunlermis o yuzden sordum

Valla canim kimyasaldan sonra benim adet gunlerm sasmisti ben 17.gun yumutlicam die dusunmustum.elimde iki tane ovu testi vardi
Onlari 12. ve 14. gun yaptim.koyulugu yakalayinca iki kere degerlendirdik ama ben kacirdik die dusunmustum megerse kacmamis :) ayrica iliskiden 10 gun sonra da kaliteli testlerden yaptim negatif cikmisti.sakin aldanmayin o testlere :)

Valla canim kimyasaldan sonra benim adet gunlerm sasmisti ben 17.gun yumutlicam die dusunmustum.elimde iki tane ovu testi vardi
Onlari 12. ve 14. gun yaptim.koyulugu yakalayinca iki kere degerlendirdik ama ben kacirdik die dusunmustum megerse kacmamis :) ayrica iliskiden 10 gun sonra da kaliteli testlerden yaptim negatif cikmisti.sakin aldanmayin o testlere :)

Bizde koyu cikan 2!gün degerlendirdik ins bizimde tutmustur cnm

Insallah arzucum..Rabbim isteyen herkese nasip etsin ins :)

ay iki gün kaldı adete test yapmıcam o güne kadar diye söz verdim kendime. dün yaptım çıkmadı çünkü moralim bozuluyor.
çok meraktayım ama. midem bulandı bugün sabah saatlerinde de psikolojik midir nedir
Belli olmaz belki hamilesndir ama babada oluyordu psikolojik hamilelik yasyomsum megersem bulantyı brak kusardm bile inş sende öyle değildir

Merhaba kizlar :KK66:) benimde umudum bu ay bakalim totem yaptim kendime adetim 4 5 gun gecmeden test yapmicam dedim bugun adet gunum pazar gunune kadar bekliyorum :KK66: bu arada pco luyum progestan kullaniyorum gecen cuma progetanim bitti :KK66: kendimide degisik hissediyo gibiyim goguslerim sis yaklasik 5 gundur beyaz akintim geliyo bugunde kasiklarim agriyo sanki offf adet olmak istemiyorum insallah olumlu bi ainuc cikar cok istiyorum artik kizlar :KK66:)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Merhaba kizlar :KK66:) benimde umudum bu ay bakalim totem yaptim kendime adetim 4 5 gun gecmeden test yapmicam dedim bugun adet gunum pazar gunune kadar bekliyorum :KK66: bu arada pco luyum progestan kullaniyorum gecen cuma progetanim bitti :KK66: kendimide degisik hissediyo gibiyim goguslerim sis yaklasik 5 gundur beyaz akintim geliyo bugunde kasiklarim agriyo sanki offf adet olmak istemiyorum insallah olumlu bi ainuc cikar cok istiyorum artik kizlar :KK66:)

ben de 4-5 gün geçmeden yapmak istemiyorum ama sabredebilecek miyim emin değilim :)))) inşallah hamilesindir canım...

İnsallah :KK66:) valla o kadar cok istiyorum ki artik sanki tahammul edicek gucum yok negatif sonuca :KK66: zaten bu ayda olmazsa yumurta takibine baslicam belki bi umut vardir diyorum belirtilere bakiyorum hemen hemen hepsi var ama paikolojiktir diyip kendimi kaptirmak istemiyorum :KK66: allah hepimizin halini gorsun versin bebislermizi kucagimiza insallah :KK66:

İnsallah :KK66:) valla o kadar cok istiyorum ki artik sanki tahammul edicek gucum yok negatif sonuca :KK66: zaten bu ayda olmazsa yumurta takibine baslicam belki bi umut vardir diyorum belirtilere bakiyorum hemen hemen hepsi var ama paikolojiktir diyip kendimi kaptirmak istemiyorum :KK66: allah hepimizin halini gorsun versin bebislermizi kucagimiza insallah :KK66:

aminnnn :) kaçıncı aydasın? bende de son 4 gündür bel ağrıları, batmalar var ama hamile arkadaşlar adet gecikmesinden önce pek belirti olmadığını söylüyolar, o yüzden umutlanmamaya çalışıyorum. benim bat 28'i. senin adet 1 gün gecikmiş sayılır, sonucu öğrenmek için az vaktin kaldı :KK66:)))) dualarım seninle. hepimiz bir an evvel kavuşuruz inşallahhhhh....

Canim bi yaklasik 14 aydir deniyoruz ama esim sehirdisinda cogu zaman o yuzden denk getiremiyoruz :KK66: bu ay da ayni sekilde gecti aslinda ama ne bilim umut fakirin ekmegi iste :KK66: bugun kasiklarim agriyo sanki sabahtan beri 7 kere wc ye kontrole gittim belki olmustur umidimi bitirim diye ama yok gelen giden akintidan baska :KK66: mecbri bekleyis napalim :KK66: seninde olumlu haberlerini bekleyelim bakalim insallh olur allahim insallah amin amin amin :KK66:

kızlar merhaba.batım geçti ama benm kistim olduğundan dolayı hep 2-3 gün değişir günlerim olurum en azından lekeler olurdu..ağrılarımdan öldüm.bundan bi hafta 10 gün önce kahverengi çamur gibi lekelenme gördüm çamaşırımda.ama kırmızı değil bildiğin kahverengi.test yapıyorum en son salı akşamı gebelik testi yaptım koskoca tek çizgi çıktı beklemek çok zor

kızlar merhaba.batım geçti ama benm kistim olduğundan dolayı hep 2-3 gün değişir günlerim olurum en azından lekeler olurdu..ağrılarımdan öldüm.bundan bi hafta 10 gün önce kahverengi çamur gibi lekelenme gördüm çamaşırımda.ama kırmızı değil bildiğin kahverengi.test yapıyorum en son salı akşamı gebelik testi yaptım koskoca tek çizgi çıktı beklemek çok zor

Canm kan ver kanda cikar

Canm kan ver kanda cikar

bunu o kadar yaşadımki kan vermek istemiyorum.2 yıldır uğraşıyoruz.tüp bebek bile olmadı bize.bu ay adetle tüpe başlicaz tekrar.buraya ne zaman yazsam hemen ardından adet oluyorum o yüzden bi denim dedim bakalım ne olcak :KK1:

bunu o kadar yaşadımki kan vermek istemiyorum.2 yıldır uğraşıyoruz.tüp bebek bile olmadı bize.bu ay adetle tüpe başlicaz tekrar.buraya ne zaman yazsam hemen ardından adet oluyorum o yüzden bi denim dedim bakalım ne olcak :KK1:

Anliyorum canm insallah gebesindir bizimde 3. ay cok üzülüyoruz bu ay da olmamis gibi

Bu ay herkesin bi totemi var herhalde :KK66: hakkinda hayirlisi olsun canim insallah adet olmaZsinda bekledigin gelmistir karnina :KK66:)

Anliyorum canm insallah gebesindir bizimde 3. ay cok üzülüyoruz bu ay da olmamis gibi

3.ay ve üzülüyorsun bide beni düşün 2 yıl defalarca aşılama tüp bebek sonuç sıfır onca paralar döküldü.bakalım bu ay ne olcak...

X