Umudumuz nisan ayında diyen anne adayları forumumuza buyurun...

bu doktorları da hiç anlamıyorum, insanın moralini bozuyolar durduk yere. sen moralini yüksek tut tatlım. daha yolun başındayız. kötü düşünceleri kafandan uzaklaştır.

İnşallah bu ay ikimizde bebeğimize kavuşur tamamen kurtuluruz böyle düşüncelerden artık isim falan düşünürüz:) dua edelim birbirimizede belki daha makbul olur.. Buarada geri sayımda son 10 gün:)

ayyy aynı benn işte aynı benn:) sonra karamsarlık çöküyo ya hiç olmazsa eşimde bak ne kadar üzülüyo yok şöle yok böle bu ay şunu mu yapsam bak şu şöyle demiş kafayı yicem galiba sabırrr Allah ım sabır ver hepimize bu cuma saatinde yardımcımız ol

inş cnm bilmiyorum ki bakalım bekleyip görücez bide benim düzensiz ya adetlerim böle olanların çok geç çıkıyomuş testlerde o sebeplede test yapmak istemiyorum

ben dayanamıycam galiba akşama yapabilirim:18:bilmiyorum ya sabretmek çok zor seninde idrarda çıkmasa bile kanda çıkabilir bi test yaptır ya da pazartesiyi bekle kırmızıları görmezsen (inş görmezsin) sağlık ocağında bi test yaptır

Senin ne kadar zamandır olmuyor canım gittin mi doktora bi sıkıntın var mı?

Kızlar bende geçen aylarda günüme 2 gün falan kaldığımda yapıp bişey olmadığını görünce ama daha erken çıkarbilr bak belli olmayanlar oluyormuş diyip duruyorum sonra ne oluyor yine kırmızılar..boşuna kendimizi kandırmayalım olunca 2-3 gün önceden çok silikte olsa belli oluyor işte binde bir ihtimal diğer türlü sonuçlar

chuchee çok teşekkür ederim. o zaman hadi devam bakalım :)

ewet canım calısmalara ara vermek yok :) benım gecen ay adet gunume kadar gayet duzenlı dewam edıyodum. adetım yaklastıkca ılıskı sırasında kasıklarım daha beter gerılıyodu kasılıyodu.korkuyodum o an;ya bebek tuttuysa zarar werırse fln dııye.acaba adete yakın ılıskıye gırmemek gerekır mı dıye arastırmıstım.arkadaslar bı sorun olmaz demıstı. hormon tahlılı yaptırdıgım gun doktora sordum ılıskıye gırmenın herhangı bır zararı olmaz demıstı.bu yuzden ıcın rahat :)

canım yazdıklarını okudum ınan cok uzuldum. ama kendını bu kadar uzmenın sana bır yararı olmaz zararı olur.oncelıkle ınancını kaybetmemelısın. bır suru pko lu kadın var we 2 3 cocuk sahıbı.bunları dusunmelısın.onlar nede olsa pko luyum bebegım olmayacak dyerek kafaya takmadılar ve Rabbım nasıp ettıgı ıcın bebeklerı oldu. sende boyle dusunmelısın. Hastalıkta Allahtan derman da Allahtan.

bak bu ay benım 5.denemem olacak.1.5 yıl esım korundu.korunmayı bıraktıktan sonra adetlerım duzensızlestı.yumurtlamayı tutturamıyodum. her ay cok moralım bozuluyodu ve kımseye de bısey anlatamıyodum.sonra buraya uye oldum,kızlara sohbet etmeye basladım bır cok sey ogrendım.sonrada talıl yaptırdım ve prl az da olsa yuksek cıktı we su an dusurmek ıcın hap kullanıyorum. hormonum dusunce nasıbımde warsa ınsallah bu ay hamıle kalabılırım. ama bu hapı kullananlar hemen ılk aydan hamıle de kalamıyo. Yanı tamamen ınsaın kaderını kabullenmesınde olay.

lutfen bunları dusun we moralını yuksek tut emı :)

ben artık akıntımı takıp edıcem. gecen ay adetıme dogru akıntım azalmıstı ve hasta olmustum.hamıle olanların akıntıları dewam edermıs. gercı herkeste aynı olmayabılır ama benım gecen ay oyle olmustu. we testı kesınlıkle adet gecıkmesınden sonra yapın derım garantı sonuc oluyo cunkı.doktorlar 10gun sonra dıyo ama dayanmak zor ıste :)

Canım teşekkür ederim,tanımadğın birilerinin senin için üzülmesi teselli etmeye çalışması ne hoş...umarım Allah sanada acil şifalar verir..ya zaten bebek başlı başına bir mucize ama Allah ol diyor oluyor bu mucizeye bir kistin bir hormonun engel olacağı yok yeterki mevlam ol desin hz.meryem babasız hamile kaldı biz kist var diye mi kalamıycaz benim tek korkum Allah nasip etmemişte bunu vesile kılmıştır diye

ewet ya bende her belirtiyi hamilelik zannediyorum böyle sanki gaz sıkışması gibi bide adet sancısı gibi arada sancı giriyo ama psikolojikte olabilir.benm eltim 4 sene korundu ilacı bıraktığı gibi hamile kaldı ama kimyasal gebelik oldu düştü bebek ablamda 2 sene korundu bıraktığı gibi hamile kaldı. bol c vitamini tüketin diyolar da işte kısmet artık:) bide bu 23 nisan çalışmalarımız var dans v.s 23 nisandan önce hamile olduğumu öğrenirsem kötü olur çünkü psikolojik olarak mide bulantılarım yorgunluğum başlar okulada gidemem

ya bende dayanamıcam galiba evde bi test vardı öğle arası gittim bi test daha aldım farklı bi markanın yarın sabah bi deneyim istiyorum ama çıkmazsa erken diye üzülmem herhalde ay napcazzz :18: kırmızılar bende hiiççççç gelicek gibi değill bugün yine seyirmelerim ve batmalarım oldu ya canm bak ne dicem bende böle hafif hafif tatlı bi kaşıntı var ama heryerimde özellikle burnumda sürekli burnumu kaşıyorum bi bakayım dedim nedir diye hamilelik belirtilerinde bu da varmışş ayy kafayı yicem bennn imdaattt komşulaaarrr

Senin ne kadar zamandır olmuyor canım gittin mi doktora bi sıkıntın var mı?

pco var canm bende benm adetlerim oldum olası düzensiz arada bi kendiliğinden oluyo o kadar 1.5 senelik evliyim 14 aydır düşünüyoruz uğraşıyoruz ama tık yok geçen ay bi aşılama yaptırdım ama tutmadı buarada bebek için tedaviye geçen ay başladım o da direk doktorum saolsun aşılama yaptı ne bi çatlatma tedavisi ne başka bişey :d zaten bende şans olsaaa hep acaip doktorlara denk geldim sırf bu yüzden bu 5. doktorumdu onuda bıraktım artık hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…