bu doktorları da hiç anlamıyorum, insanın moralini bozuyolar durduk yere. sen moralini yüksek tut tatlım. daha yolun başındayız. kötü düşünceleri kafandan uzaklaştır.
aslında çokta yıkılmam çünkü kendimi en kötüye hazırladım zaten daha denemeye bu ay başladık çok sorun değil ama bu stres her aynı nasıl çekilir bilmiyorum
İnşallah bu ay ikimizde bebeğimize kavuşur tamamen kurtuluruz böyle düşüncelerden artık isim falan düşünürüz:) dua edelim birbirimizede belki daha makbul olur.. Buarada geri sayımda son 10 gün:)
amin canım. 10 gün nasıl sabredicez bakalım :))))))
E çok üzülmeyeceksen yap ne kaybedersin ki hem belki kazanırsın günü çok mutlu bitirirsin :)
Ben test stoku yaptım kendime çıkmayacağını bile bile her sabah testle başlıyorum güne:)))
:))))) ilahi güldürdün beni. ben adet gecikmeden yapmıycam testi. geçen ay çok umutlanmıştım, kırmızılar gelince iki gün kendime gelemedim....
iyi düşün iyi olsun sonuçta hala kırmızıları görmedin bu bile bi umut
Ya bazen böyle mantığım devreye giriyor diyorumki çocuk çocuk ne yeter olmazsa olmaz dünyanın sonu değil ya birden rahatlıyorum ama taş çatlasın 5 dk sürüyor sonra bütün kötü düşünceler beynime uçuşuyor yine((
inş cnm bilmiyorum ki bakalım bekleyip görücez bide benim düzensiz ya adetlerim böle olanların çok geç çıkıyomuş testlerde o sebeplede test yapmak istemiyorum
ayyy aynı benn işte aynı benn:) sonra karamsarlık çöküyo ya hiç olmazsa eşimde bak ne kadar üzülüyo yok şöle yok böle bu ay şunu mu yapsam bak şu şöyle demiş kafayı yicem galibasabırrr Allah ım sabır ver hepimize bu cuma saatinde yardımcımız ol
chuchee çok teşekkür ederim. o zaman hadi devam bakalım :)
İnşallah beklemek çok zor çok yıpratıcı bu benimde adma akıllı denediğim 4. Ayım önceden kistim olduğunu bilmediğim için korunuyordum bide salak gibi.. Şu kist beni daha çok korkutuyor doktor normal yolla olmaz muhtemelen dedi 1 hafta ağladım daha yeni toparlandım sonuçta Allah verdimi kist mist engel değilde işte korkuyor insan
Kızlar bende geçen aylarda günüme 2 gün falan kaldığımda yapıp bişey olmadığını görünce ama daha erken çıkarbilr bak belli olmayanlar oluyormuş diyip duruyorum sonra ne oluyor yine kırmızılar..boşuna kendimizi kandırmayalım olunca 2-3 gün önceden çok silikte olsa belli oluyor işte binde bir ihtimal diğer türlü sonuçlar
canım yazdıklarını okudum ınan cok uzuldum. ama kendını bu kadar uzmenın sana bır yararı olmaz zararı olur.oncelıkle ınancını kaybetmemelısın. bır suru pko lu kadın var we 2 3 cocuk sahıbı.bunları dusunmelısın.onlar nede olsa pko luyum bebegım olmayacak dyerek kafaya takmadılar ve Rabbım nasıp ettıgı ıcın bebeklerı oldu. sende boyle dusunmelısın. Hastalıkta Allahtan derman da Allahtan.
bak bu ay benım 5.denemem olacak.1.5 yıl esım korundu.korunmayı bıraktıktan sonra adetlerım duzensızlestı.yumurtlamayı tutturamıyodum. her ay cok moralım bozuluyodu ve kımseye de bısey anlatamıyodum.sonra buraya uye oldum,kızlara sohbet etmeye basladım bır cok sey ogrendım.sonrada talıl yaptırdım ve prl az da olsa yuksek cıktı we su an dusurmek ıcın hap kullanıyorum. hormonum dusunce nasıbımde warsa ınsallah bu ay hamıle kalabılırım. ama bu hapı kullananlar hemen ılk aydan hamıle de kalamıyo. Yanı tamamen ınsaın kaderını kabullenmesınde olay.
lutfen bunları dusun we moralını yuksek tut emı :)
Evet ben de çok stres yaparım kesin.. ;-) Adet günümden bir kaç gün sonra yaparım. Ama her belirtiyi hamileliğe yoruyorum, ilk deneyimim olduğu için.. Sen de hangi belirtiler var? Acaba ilk seferde hamile kalma ihtimalimiz var mıdır?
Canm Allah kavuştursun sağ salim inş
ben dayanamıycam galiba akşama yapabilirim:18:bilmiyorum ya sabretmek çok zorseninde idrarda çıkmasa bile kanda çıkabilir bi test yaptır ya da pazartesiyi bekle kırmızıları görmezsen (inş görmezsin) sağlık ocağında bi test yaptır
Senin ne kadar zamandır olmuyor canım gittin mi doktora bi sıkıntın var mı?