• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Umudumuz nisan ayında diyen anne adayları forumumuza buyurun...

ben özellikle bekliorum normalde hiç şaşmaz 28 günde bir olur bugün 29. gün yarında geçsin belki 30 günde olur diye:37:

al benden de o kadar :ssz:

Ya bazen böyle mantığım devreye giriyor diyorumki çocuk çocuk ne yeter olmazsa olmaz dünyanın sonu değil ya birden rahatlıyorum ama taş çatlasın 5 dk sürüyor sonra bütün kötü düşünceler beynime uçuşuyor yine:(((

Ya bazen böyle mantığım devreye giriyor diyorumki çocuk çocuk ne yeter olmazsa olmaz dünyanın sonu değil ya birden rahatlıyorum ama taş çatlasın 5 dk sürüyor sonra bütün kötü düşünceler beynime uçuşuyor yine:(((

aynen :26: bazen diyorum çok abartıyorum çevremdeki insanlarıda sıkıyorum tamam artık konuşmıycam diyorum ama en fazla yarım saat :17::17:

benim bat bugun heyecandan yerimde duramıyorum :) yarında cok onemli tabi.eğer olmazsam pzt tahlil yaptırcam dua edin

bizim burda yeni evli bir komşu var.11 ay sonra hamile kaldı.dediğine göre sadece adet duzensizliği varmış ve hiçbir tedavi görmemiş.pek inandırıcı gelmedi ama umit olsun diye yazayım dedim

Son düzenleme:
Amannn hoş geldin, benim bat da 28 nisan. beklemek çok fena dediğin gibi, beraber bekleyelim canım...

aynen :26: bazen diyorum çok abartıyorum çevremdeki insanlarıda sıkıyorum tamam artık konuşmıycam diyorum ama en fazla yarım saat :17::17:

Ya bide kimse ciddiye almıyor anlatsanda oluuuur diyip geçiyorlar ama olmuyor işte:((( bende sizi buldum beni bi benim durumumdakiler anlar diye.. bide çevremde herkes hamile görseniz onlara hiç anlatamıyorum korkuyorumki diyecekler hevesleniyor nazar edecek halbuki geçen hafta yan komşum gebe olduğunı öğrendi ben ondan çok sevindim

Ya bide kimse ciddiye almıyor anlatsanda oluuuur diyip geçiyorlar ama olmuyor işte:((( bende sizi buldum beni bi benim durumumdakiler anlar diye.. bide çevremde herkes hamile görseniz onlara hiç anlatamıyorum korkuyorumki diyecekler hevesleniyor nazar edecek halbuki geçen hafta yan komşum gebe olduğunı öğrendi ben ondan çok sevindim

sorma aynı durumdayız. herkes kendi derdinde, ancak aynı durumda olanlar anlar birbirini

benim çevremdekilerin çoğunun bebeği oldu bende sevemiyorum bile insanlar nazar etti derler diye sonuçta bizim kimsenin bebeğinde gözümüz yok eğer benim bebeğimde yasasaydı mart ayında doğmuş olacaktı demekki kısmet değilmiş:20:

benim çevremdekilerin çoğunun bebeği oldu bende sevemiyorum bile insanlar nazar etti derler diye sonuçta bizim kimsenin bebeğinde gözümüz yok eğer benim bebeğimde yasasaydı mart ayında doğmuş olacaktı demekki kısmet değilmiş:20:

Aynen ve bu his beni çok kötü ediyor daha yolun başındayken böyle ben diyorum bide yıllarca olmasa insan içine çıkmaya korkacam nazarım değdi sanarlar diye

Aynen ve bu his beni çok kötü ediyor daha yolun başındayken böyle ben diyorum bide yıllarca olmasa insan içine çıkmaya korkacam nazarım değdi sanarlar diye

ah işte kimse anlamıyo ki halimizden:22: neyse inş. allahım bize de nasip eder sağlıklı bebişler:emir_bebek:

ikinci aydayız, inşallah bu ay olur... hepimizin...

İnşallah beklemek çok zor çok yıpratıcı bu benimde adma akıllı denediğim 4. Ayım önceden kistim olduğunu bilmediğim için korunuyordum bide salak gibi.. Şu kist beni daha çok korkutuyor doktor normal yolla olmaz muhtemelen dedi 1 hafta ağladım daha yeni toparlandım sonuçta Allah verdimi kist mist engel değilde işte korkuyor insan

kızlar herkese merhaba..giremedim uzun bi süre kusura bakmayın..sizi de yalnız bıraktım..çok kötü baş ağrısı çekiorum iki gündür :14::14: migren sanırım..öyle bi ağrı ki Allahım düşmanımın başına vermesin.. :19::19: okul deseniz inanılmaz derecede yoğun..bebek derseniz test yapamadım haftasonu malesef ağrılarla kıvranınca..hadi doktora gideyim dedim..bu haftaiçi doktorumda bir kişilik yer bile yok o derece yoğunluk var :19::19: ayın 22sine anca yer bulabildim..adetimin geciktiğini doktoruma söledim telefonda test yapayım mı sizce dedim..psikolojik olarak çok etkileniosun sen biilosun da kendini dedi.normal bi gecikme de olabilir bebek de olabilir sana bırakıorum dedi.içim içimi yiyo tabi orası ayrı :27::27::27: en güzeli muayeneye gel sen dedi.eşim de bunu duyunca tabiii yapmıcaksın test bilmem ne başladı hemen kaynanam :27::27::27::27: ama şöle bişi söliim size ateşim hala 36.7 - 36.9 arası seyredio ve ne bilim içimde bi his var sanki bebişim benimlee :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::nazar::nazar::nazar: Allahım yarabbim isteyen herkesin göbüşünü doldursun inşallah..sizi çok seviorum umarım bana kırılmamışsınızdır gelemedim diee :16::16::16::16:

tatlım inşallah gecikmen hamileliktendir. adet oldum bu arada yeni bat 15 mayıs:(((((...bu ay aşılama yaptıracağım doktor uygun görürse...

benim bat bugun heyecandan yerimde duramıyorum :) yarında cok onemli tabi.eğer olmazsam pzt tahlil yaptırcam dua edin

bizim burda yeni evli bir komşu var.11 ay sonra hamile kaldı.dediğine göre sadece adet duzensizliği varmış ve hiçbir tedavi görmemiş.pek inandırıcı gelmedi ama umit olsun diye yazayım dedim

e hadi bakalım sende bizdenmişsin :13: inş hamişsindir:46:

ay inşallah içine doğan olur:52: inş. hepimiz hamiş oluruz bu ay:49: ama sen böyle dedikçe test yapmamak için kendimi zor tutuyorum:18::18:

Ya aslında yapsan pozitif çıksa erkenden mutlu olmana sebep olduğum için çok mutlu olurum ama diğer ihtimal ah o diğer ihtimal yok mu o elimi kolumu bağlıyor:((( çünkü gerçekten yıkıntısı çok büyük

İnşallah beklemek çok zor çok yıpratıcı bu benimde adma akıllı denediğim 4. Ayım önceden kistim olduğunu bilmediğim için korunuyordum bide salak gibi.. Şu kist beni daha çok korkutuyor doktor normal yolla olmaz muhtemelen dedi 1 hafta ağladım daha yeni toparlandım sonuçta Allah verdimi kist mist engel değilde işte korkuyor insan

bu doktorları da hiç anlamıyorum, insanın moralini bozuyolar durduk yere. sen moralini yüksek tut tatlım. daha yolun başındayız. kötü düşünceleri kafandan uzaklaştır.

Ya aslında yapsan pozitif çıksa erkenden mutlu olmana sebep olduğum için çok mutlu olurum ama diğer ihtimal ah o diğer ihtimal yok mu o elimi kolumu bağlıyor:((( çünkü gerçekten yıkıntısı çok büyük

aslında çokta yıkılmam çünkü kendimi en kötüye hazırladım zaten daha denemeye bu ay başladık çok sorun değil ama bu stres her aynı nasıl çekilir bilmiyorum:19::19:

Back