- 18 Ağustos 2011
- 1.316
- 419
- 123
- Konu Sahibi mulberry8092
- #3.781
inşAllah bu ay ikinizdende hayırlı haberler alırız:)
iyi dileklerin için sağol canım inşallah rabbim hayırlısıyla daha fazla bekletmesin amiiin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
inşAllah bu ay ikinizdende hayırlı haberler alırız:)
aminn olmayan herkeze Allah nasip etsin:)
hadi ya 1 haTA LEKELENME çok yaaaa normalmiki doktora gittinmi cnmm.. bende önceleke gelir 3-4 saat sonrada kan gelir..
aminn olmayan herkeze Allah nasip etsin:)
canım son 3 aydır böyle oldu yurtdışındayım burda saglık hizmetleri tuhaf 1 yıldır dha pratisyenden kıdemli doktor göremedim bu arada eger ayın 14 ünde döllenme olmuşsa şimdi vucutta degişiklik olurmu bugün sag gögsüme kaşınmayla karışık bi yanma sızı geliyor
hamileyim canım 5 haftalık Rabbim sizlerede nasip etsin tez zamanda :)
vala cnmmmm benimde 16 sına çift çizgiyi gördüm gögüsleirm çok agrıyor normalde olmas.. ama diyorum bukdrda erken belirti olmas.. ondan bilmiyorummmmm vala bukdr erken belirti olurmu olmasmı![]()
hamileyim canım 5 haftalık Rabbim sizlerede nasip etsin tez zamanda :)
vala cnmmmm benimde 16 sına çift çizgiyi gördüm gögüsleirm çok agrıyor normalde olmas.. ama diyorum bukdrda erken belirti olmas.. ondan bilmiyorummmmm vala bukdr erken belirti olurmu olmasmı![]()
olur olur benim 15 gün önceden başlası ağrısı sızısı inşallah hamilesindir yaa:)
canım senin atetine göre 16sı demi bugn ayın 17si ya yani aya göre kacında oldu ovulasyon
hadi yaaaaaaaa bende kendi kendime bukdr erken olmas diyordum..
ama normalde adetimden 2-3 gün nce gögsüm agrırdı çok erken oldu şaşırdım zaten hamile kalırsamda adam akıllı tek belirtim bu :)
Allah razı olsun takip ediyorum sizi hadi inşallah vardır bu ay bişiler.:)
Allah razı olsun takip ediyorum sizi hadi inşallah vardır bu ay bişiler.:)
benimde önceleri hep öyleydi adete yakın başlardı ama buseferki ağrı sızı başkaydı bide aşırı bi göğüs çevresinde damarlanmalar olmuştu mavi mavi.son adete 1 hafta felan böyle hp uyku hali vardı adet olcakmışım gibi karın kasık ağrısı vrdı
in cnm bnm inş:)dua et bize hamişlerin duası kabul olurmuş:)