- 18 Ağustos 2011
- 1.316
- 419
- Konu Sahibi mulberry8092
- #3.821
tmm hadiii sor cnm durayım biraz daha:)
aa çıkıyormusun canım sen
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tmm hadiii sor cnm durayım biraz daha:)
aa çıkıyormusun canım sen
bugün (yani cumartesi günü)adet olmalıydım olmadım.bu iyi haber:))belimde ara ara gelip giden ağrılar var kasık ağrım iyice azaldı yok gibi bişey,göğüslerimin sızlaması devam ediyor.her adetimden önce yaşadığım şiddetli başağrısından eser yok.bu benim durumum sen nasılsın?soruma gelince;hani çatlatma iğnesinden 14 gün sonra adet olunuyormuş ya bugün 14.günümdü ama olmadım,acaba test yapsam mıhaydi sor sor burdayım canım nasılsın
haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaamileyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm1 hafta kalmışş inş hamişssndir şuanda cnm:) allahım nasip etsin isteyen herkese:)
aşkolsun canım beni saymıyorsun heralde bu arada netten baktım gördüm resmini eklemeye calıştım beceremedim thermal heat holders sock yaz googla çıkıyor
çıkcaktımda daha kalabalıklaştı yarım saat durup yatayım uykum geldi:) bu arada ben her sabah heycan ateş ölçüyorum yaaa heleki yükseliyorsa ateşimm keyifli kalkıyorum yataktan:)hemen uyusamda sabah olsa ateş ölçsem
cnm herkes 14. gün adet olcka diye bi şart yok ama genel olarak 14. gün adet olunuyor.. 14-15-16 dede olur.. test yap tabiki ben adet olmadan 3-4 gün önce bitane yapcam:) heleki adetim geciyorsa keisn yaparım sen yarın sabah idrarınla yap..normalde başın agrıyıp şmdi agrımıyrsa iyi haber sanki:)ateş ölçüyormuydun senbugün (yani cumartesi günü)adet olmalıydım olmadım.bu iyi haber:))belimde ara ara gelip giden ağrılar var kasık ağrım iyice azaldı yok gibi bişey,göğüslerimin sızlaması devam ediyor.her adetimden önce yaşadığım şiddetli başağrısından eser yok.bu benim durumum sen nasılsın?soruma gelince;hani çatlatma iğnesinden 14 gün sonra adet olunuyormuş ya bugün 14.günümdü ama olmadım,acaba test yapsam mı
haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaamileyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
canım benim yaaaa:)))duygulandırıdn beni
haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaamileyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
iyi geceeler kızlarr.. bu gün itibarı ile bat 2 gün kalmış durumda ve heyecan dorukta.. kasık ağrılarım devam edio..belimde de var ağrı..
inşalah bebeğim benimledir:18::18::18:
bugün (yani cumartesi günü)adet olmalıydım olmadım.bu iyi haber:))belimde ara ara gelip giden ağrılar var kasık ağrım iyice azaldı yok gibi bişey,göğüslerimin sızlaması devam ediyor.her adetimden önce yaşadığım şiddetli başağrısından eser yok.bu benim durumum sen nasılsın?soruma gelince;hani çatlatma iğnesinden 14 gün sonra adet olunuyormuş ya bugün 14.günümdü ama olmadım,acaba test yapsam mı
cnm herkes 14. gün adet olcka diye bi şart yok ama genel olarak 14. gün adet olunuyor.. 14-15-16 dede olur.. test yap tabiki ben adet olmadan 3-4 gün önce bitane yapcam:) heleki adetim geciyorsa keisn yaparım sen yarın sabah idrarınla yap..normalde başın agrıyıp şmdi agrımıyrsa iyi haber sanki:)ateş ölçüyormuydun sen
oley oley oley:)hadi hayırlı olsun cnm darısı bizlere inş:)
ay azcık kalmışşş bebek haberi vrirsin inş bize:)
ayrıca belin ve kasıklarındaki agrı bebişin rahme yerleşiyor diyedir inş:)
yerim seni ben minnoş:)
valla kaç aydır hamilelik için topiklere geliyorum ama bu ayki bu topik başka ya gelmesem özlüyorum inan sizlerii..
yaaa bak üzüldüm şimdi(evet başım şiddetli ağrır bir ya da iki gün önceden başlar ağrımaya am yok ağrımıyor.ateş ölçmüyorum bacım.
famusaycım bencede iyi haber gibi duruyor pazartesi mutlaka kan tahlili yaptır bence hemde 2gün geçmiş olacakya dahada net olmuş olur inşallah hayırlı mutlu haberler ver bize akıntında varmı