- 18 Ağustos 2011
- 1.316
- 419
- Konu Sahibi mulberry8092
- #3.781
inşAllah bu ay ikinizdende hayırlı haberler alırız:)
iyi dileklerin için sağol canım inşallah rabbim hayırlısıyla daha fazla bekletmesin amiiin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
inşAllah bu ay ikinizdende hayırlı haberler alırız:)
aminn olmayan herkeze Allah nasip etsin:)
hadi ya 1 haTA LEKELENME çok yaaaa normalmiki doktora gittinmi cnmm.. bende önceleke gelir 3-4 saat sonrada kan gelir..
aminn olmayan herkeze Allah nasip etsin:)
canım son 3 aydır böyle oldu yurtdışındayım burda saglık hizmetleri tuhaf 1 yıldır dha pratisyenden kıdemli doktor göremedim bu arada eger ayın 14 ünde döllenme olmuşsa şimdi vucutta degişiklik olurmu bugün sag gögsüme kaşınmayla karışık bi yanma sızı geliyor
hamileyim canım 5 haftalık Rabbim sizlerede nasip etsin tez zamanda :)
vala cnmmmm benimde 16 sına çift çizgiyi gördüm gögüsleirm çok agrıyor normalde olmas.. ama diyorum bukdrda erken belirti olmas.. ondan bilmiyorummmmm vala bukdr erken belirti olurmu olmasmı
hamileyim canım 5 haftalık Rabbim sizlerede nasip etsin tez zamanda :)
vala cnmmmm benimde 16 sına çift çizgiyi gördüm gögüsleirm çok agrıyor normalde olmas.. ama diyorum bukdrda erken belirti olmas.. ondan bilmiyorummmmm vala bukdr erken belirti olurmu olmasmı
olur olur benim 15 gün önceden başlası ağrısı sızısı inşallah hamilesindir yaa:)
canım senin atetine göre 16sı demi bugn ayın 17si ya yani aya göre kacında oldu ovulasyon
hadi yaaaaaaaa bende kendi kendime bukdr erken olmas diyordum..
ama normalde adetimden 2-3 gün nce gögsüm agrırdı çok erken oldu şaşırdım zaten hamile kalırsamda adam akıllı tek belirtim bu :)
Allah razı olsun takip ediyorum sizi hadi inşallah vardır bu ay bişiler.:)
Allah razı olsun takip ediyorum sizi hadi inşallah vardır bu ay bişiler.:)
benimde önceleri hep öyleydi adete yakın başlardı ama buseferki ağrı sızı başkaydı bide aşırı bi göğüs çevresinde damarlanmalar olmuştu mavi mavi.son adete 1 hafta felan böyle hp uyku hali vardı adet olcakmışım gibi karın kasık ağrısı vrdı
in cnm bnm inş:)dua et bize hamişlerin duası kabul olurmuş:)