- 13 Eylül 2011
- 531
- 2
- Konu Sahibi mulberry8092
- #1.801
Mulberry dogum gunun kutlu olsun cnm , kendimi de Es gecmeyeyim:))) iyi ki dogmusuz))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlar dün akşam kan tahlili sonucumu aldım.
Beta-Hcg : 58
hemen doktorumu aradım.
Gözünaydın gebesin 10 gün sonra kontrole gel ve saçını boyatma dedi
Mulberry dogum gunun kutlu olsun cnm , kendimi de Es gecmeyeyim:))) iyi ki dogmusuz))
Herkese selamlar,
Bizde bu ay deniyoruz. 22 Aralıkta regl olacağım normalde. Ama bu gün kahverengi bir kanama oldu.Sanki regl olmuşum gibi karnım bir acayip. Neden böyle oldu anlayamıyorum. Sadece iki damla birşey gelmiş. Sonra gelmedi. Korkuyorum ya erkenden regl olursam diye
canım gözün aydın...hayırlı olsun....bizim içinde dua et lütfen....
Dualarım sizinle arkadaşlar...
Allah isteyen herkese hayırlı olduğu zaman versin inşallah...
herkese hayırlı sabahlar doğum günü olan arkadaşların doğum günlerini kutluyorum yeni yaşınız hayırlar getirsin inşaAllah.
kızlar benimde bat 12 aralık heyecanla beklemedeyim :)
klomenden sonra ovitrelle çatlatma iğnemi 25 kasımda oldum olgunlaşan 2 yumurtam vardı şuanda umutla bekliyorum sizler gibi Allah hepimizin hakkında hayırlı olan neyse onu versin inşaAllah :) benim 3-4 gündür sürekli karnım ağrıyor bide hafif bel ağrım var günümü bilmesem adet oldum dicem o kadar benzer ağrı aklım karıştı doğal olarak eşim ilaçların etkisidir takma kafana ama yine de dikkatli ol diyor sizce normal mi bu ağrılar yoksa psikolojik mi oluyor ?
batım 1 gun gecmişti butun belirtileri yaşamıştım tam kan testıne gitcekken adet oldum kırmızıları değil morları gördüm ((
günaydın kızlar bugün itibariyle bat günlerim başladı;sabah test yaptım yine tertemiz tek çizgiydi.Olsaydı silik ble olsa çıkardı.bugün kırmızıları görmeyi hedefliyorum.
Selam kızlar BAT 9 Aralık heyecan içinde bekliyorum arada sanki belime ve kasıklarımda ince ince agrı oluyo gibi hayırlısı bakalım nolucak
slm canım. bende bu ay klomene başlamayı düşünüyorum 14 aralık dr.gidicem yumurtlama zamanlarım çok düzensin pcoluyum ben. bana biraz klomenden bahsedermisin? nezaman başlanıyor kaç gün sürüyor nasıl etki yapıyor ??