- 29 Mart 2011
- 8.135
- 2.082
- Konu Sahibi mulberry8092
- #1.761
kızlar koyu renkle işaretledigim yerdeki bigileirn hep tersini söylerler öle bilirim ama deilmiş:)bende ilişkiden sonra yarım saat yatardım sıkıla çatlıya:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar iyi akşamlar güzel anne adayları, anneler öpüyorum hepinizi
kızlarrr iyi akşamlar.ya normalmi bilmem size bir sorum olcak:)benim çatlatma iğnesi vurduralı tam 7 gün oldu.fakat hala akıntım var.normalde ovulasyon günümde akıntı olurdu alışkınım ama bugün hala baya baya akıntı olması normalmi?birde bugün okulda bir başım döndü bir başım döndü anlatamam.inanın kafama takmıyorum hiç hamileliği falan.birden koridordaydım,yalpalamaya başladım.arkadaşım vardı yanımda ona tutundum.hani diyorum vucütta olan bir değişiklik baş dönmesi yapar sonuçta amaann ne bilim siz ne dersiniz adete 1 hafta falan var?
kızlarrr iyi akşamlar.ya normalmi bilmem size bir sorum olcak:)benim çatlatma iğnesi vurduralı tam 7 gün oldu.fakat hala akıntım var.normalde ovulasyon günümde akıntı olurdu alışkınım ama bugün hala baya baya akıntı olması normalmi?birde bugün okulda bir başım döndü bir başım döndü anlatamam.inanın kafama takmıyorum hiç hamileliği falan.birden koridordaydım,yalpalamaya başladım.arkadaşım vardı yanımda ona tutundum.hani diyorum vucütta olan bir değişiklik baş dönmesi yapar sonuçta amaann ne bilim siz ne dersiniz adete 1 hafta falan var?
minik gelin nerdesinn
test yapmayı düşünüyorum tabiii,ama acaba erkenmi bu belirtiler diye merak ettim.hani siz ne dersiniz diye:)neden test yaptırmıyorsun?
herşey olabilir cnm... ciddi şekilde baş dönmesi hamilelik belirtisi..
belki igneden önce döllenme gerçekleşti belkide igne sayesinde...
amaa igne için bu belirti birazcık erken sanki:)
1.hamileliğimdeki belirtileri yazayım arkadaşlar,belki faydası olur.
1-adet günüme yaklaşırken ateşimi ölçtüm sabahları,37,37.6,37.8 diye artış gösteriyordu.
2-akşamları uykum çok erken geliyordu.
3-başım arada çok şiddetli ağrıyordu.
4-göğüslerin ucunda hassasiyet vardı,ama kasıklarda hiç batma olmadı,geç döllenme olunca idrar testinde de çok açık renk pembelik vardı,kısacası hamile kalasıya canım çıktmıştı
1.hamileliğimdeki belirtileri yazayım arkadaşlar,belki faydası olur.
1-adet günüme yaklaşırken ateşimi ölçtüm sabahları,37,37.6,37.8 diye artış gösteriyordu.
2-akşamları uykum çok erken geliyordu.
3-başım arada çok şiddetli ağrıyordu.
4-göğüslerin ucunda hassasiyet vardı,ama kasıklarda hiç batma olmadı,geç döllenme olunca idrar testinde de çok açık renk pembelik vardı,kısacası hamile kalasıya canım çıktmıştı
burdayım cnmmm:) baktım kimsecikler yazmıyor tvye bakıyorum:) nlsın bakim:) ateş ölçme nsl gidiyor:)
ateşim düştü bugün diğer tabloyu yanlış işaretlemişim bak yenisi
My]Charting Home Page Not Found - FertilityFriend.com Ovulation Chart
[ı]daha adete 20 gün varrrrrr[/ı]
daha adete 20 gün varrrrrr
adetime 2 gün vardı ve hiç yoğun bir akıntım olmadı,yani herkesin farklı farklı belirtileri oluyorpaylaşım için çok saol canımda bu belirtiler nezaman başladı sende adet olmadanmı adet günü geçtikten sonramı?birde akıntı durumun neydi?
cnm bence yarın aniden yükselcekk eger öyle olursa boş bırakma yarını:)
ovulasyon testi kullanıyormuydun cnm:)