- 14 Kasım 2008
- 3.190
- 8
- Konu Sahibi mulberry8092
- #1.841
canım tablon çok güzel maşallahhhh.inşallah ateşin hiç düşmeden devam eder.....görüşemiyoruz özledim kız
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Beni bu konuda aydınlatabilirlermi????
Kaç aydan denemeden sonra başlanıyo yani 1 sene dolmuş olması gerekiyor mu? Birde bu çatlatma iğnesi göbüştenmi yapılıyo???
.ondan korkuyorum(( benim normalde yumuytluyorum ama zamanı belli değil çok düzensiz bana klomen uygularlarmı acaba??
canım tablon çok güzel maşallahhhh.inşallah ateşin hiç düşmeden devam eder.....görüşemiyoruz özledim kız
Beni bu konuda aydınlatabilirlermi????
Kaç aydan denemeden sonra başlanıyo yani 1 sene dolmuş olması gerekiyor mu? Birde bu çatlatma iğnesi göbüştenmi yapılıyo???
.ondan korkuyorum(( benim normalde yumuytluyorum ama zamanı belli değil çok düzensiz bana klomen uygularlarmı acaba??
cnm doktorlar 1 yıl beklemeyi uygun görüyor. Çatlatma iğneside deri altı yapılıyor kol göbek bacak farketmiyor.Birde korkulacak bir iğne değil deri altı yapıldığı için acı yanma ağrı vs. duymuyorsun.Hiç doktora gittinmi mesela düzensizliğinin nedeni ne araştırdınmı..eğer yumurtlama tembelliği gelişme bozukluğu varsa doktorlar klomen vb. gibi yumurta geliştirici ilaçlarla tedaviye başlıyorlar..
ben 9 aylık evliyim evliliğimin ilk ayında korunduk sonrasında korunmadık ama tedavi için 6 ay geçmesini bekledik 8.ayda da doktora gitmek nasip oldu biraz akıntım vardı onu çözdük önce eşimin sper testi iyi çıktı sonrasında klomen ve ovitrelle çatlatma iğnesi oldum 25 kasımda şimdide beklemedeyim cnm
Bende adet düzensizliği vardı dr gittim kist varmış çeşidide poliksitikover ama tek 1 tane kist vardı sonra 7 ay doğumkontrol kullandım kistim eridi adetlerim düzene girdi sonra hapı bıraktım bebek istediğimiz için 10 ay oldu işte korunmuyoruz. Bu PCO denen bişey var ama onda yanyana birsürü kistten bahsediliyo ama dr bana sen PCO lusunda demedi ben neyim şimdi anlamadım???
Dr dediğinine göre iki yumurtamda sağlıklı yumurtluyorum ama vaktini kestiremiyorum. ve şu 2 aydır adetler şaştı gitti geçen ay 25 gün gecikti şimdi 7 gün oldu((( Sen neden klomen kullandın sorunun ne?
cnm ben de pko luyum. Yalnız poli çok demek büyümemiş çok yumurta demek polikist. 1 tane kistinin olması beni düşündürdü ? üstelik doktorda sana dememiş..Hormon testi falan yaptırdımı ordanda belli oluyor. Buarada doktor sana klomen vermeden kullanma arkadaşım. pokistikover dışındaki kistlere sahip olan kişilerin kullanaması sakıncalı çünkü kisti büyütüyor bu ilaç. Doktor kontrolünde kullan zaten ilacın reçetesini okursan ordada yazıyor kimlerin kullanıp kullanmayacağını..
kocamı cok seviyoorum 11 yıldır birlikteyiz önemli olan sağlığımız birde bebeişimiz olsa fena olmazdı ama hayırlıssı neyse o olsun ne yapalım elden birşey gelmez bu arada benim bat 31 aralık listeye ekleyin inşallah yeni yıla hamiş olarak girerizzzzzzzz
yassiiibbbb hani battaştık ne olduuuu heee 20 aralığa sıçrayış yapmışsın
| İSİM | BAT | DURUM |
fidankaa | 30 Kasım | | |
hulyabaskurt | 1 Aralık | Hamişşş | |
mavusbebek | 1 Aralık | Kırmızı kart | |
su4184 | 1-2 Aralık | Kırmızı kart | |
gull-aslan | 2 Aralık | Kırmızı kart | |
aysunayy | 2 Aralık | Kırmızı kart | |
seraprap | 3 Aralık | | |
haticeee | 3 Aralık | Kırmızı kart | |
ozler86 | 3 Aralık | | |
baharer | 4 Aralık | | |
sheima80 | 4 Aralık | Kırmızı kart | |
perilous | 5 Aralık | Kırmızı kart | |
sinhus | 5 Aralık | Kırmızı kart | |
depresyonnn | 6 Aralık | | |
mulberry8092 | 6 Aralık | Hamişşş | |
pdr55 | 6 Aralık | | |
sub | 6 Aralık | | |
angelif | 6 Aralık | | |
deryalcın | 7 Aralık | | |
kepi3 | 7 Aralık | | |
didos86 | 7 Aralık | | |
sea.1013 | 7 Aralık | Hamişşş | |
prensesra | 7 Aralık | | |
saremsinsen | 7 aralık | | |
seastarh | 7 Aralık | | |
slna | 8 Aralık | | |
mugus1980 | 8 Aralık | Kırmızı kart | |
eknhanifsay | 8-9 Aralık | Kırmızı kart | |
nevercare | 9 Aralık | | |
accident | 9 Aralık | | |
Sdfclb | 9 Aralık | Hamişşş | |
Umutsunuz | 9 Aralık | | |
sakaaar | 11 Aralık | | |
mrysyr | 11 Aralık | | |
cadicuk | 11 Aralık | | |
niluferr | 12 Aralık | | |
orkide2 | 12 Aralık | | |
Sesevda | 12 aralık | | |
nilufereren | 13 Aralık | | |
Sama | 13 Aralık | | |
Yesil33 | 14 Aralık | | |
sementa33 | 15 Aralık | | |
yezal | 16 Aralık | | |
ozlemk | 16 Aralık | | |
aleyyna | 17 Aralık | | |
mzuhal | 18 Aralık | | |
Fdeda | 18 Aralık | | |
saranhaeyo | 19 Aralık | | |
yasib2538 | 20 Aralık | | |
ddeerryya | 20 Aralık | | |
ikizler5 | 20 Aralık | | |
beklenti | 20 Aralık | | |
gamzelal | 21 Aralık | | |
olimbera | 23 Aralık | | |
sedosumm | 23 Aralık | | |
egemn | 25 Aralık | | |
glsshh | 24 Aralık | | |
ecntrk | 26 Aralık | | |
gocmenkuslar | 26 Aralık | | |
cewo | 27 aralık | | |
minikgelin | 27 Aralık | | |
gece_07 | 27 Aralık | | |
Gull_aslan | 29 Aralık | | |
neslisesu | 31 Aralık | | |
mavusbebek | 31 aralık | | |
Aysunayy | 31 Aralık | | |
Ciceklara | 31 Aralık | | |
Eliflevent | 31 Aralık | |
canım özl yazım..sen canını sıkam emiiiCANIMMM BENİMM geç yumurtladımm o yüzden tarih ileriye attı hayırlı haberi önce sen al sonrada ben alayımmm inşallahhh
canım özl yazım..sen canını sıkam emiii