- Konu Sahibi mulberry8092
-
- #1.581
inşallah pozitif çıkar canım.Allah hayırlısıyla bekletmeden nasip etsin inşallah.
batdaşız seninle. kan testi yaptırsammı diyorum bende.beklemek ne zor ya.
inşallah pozitif çıkar canım.Allah hayırlısıyla bekletmeden nasip etsin inşallah.
batdaşız seninle. kan testi yaptırsammı diyorum bende.beklemek ne zor ya.
)))))) ben yaptim kabardi )) umutlaniyim mi simdi.yok yok ben en iyisi umutlanmiyim
şu anda bu konuyu okuyan veya sonradn okuyacak olan arkdaşlarıma birşey sormam lazım.Allah rızası için bir bilgisi fikri olan paylaşsın.cumartesi sabahı saat11.30 da çatlatma iğnemi vuruldum.36 sat sonra ilişki önerdi doktor.ilişki gerçekleşti.doktorum başka bir gün ilişki önerdiysedeheyecandan duymadım,duyduysam da unutttum.nolur bana yardım edin.sizler de nasıl olmuştu?şimdi ben bir daha ne zaman ilişki kurmalıyım
şu sitede tek kızdığım şey bu,eğer soru soran ya da ilk kez mesaj yazan kişiyi tanımıyorsak ona cevap vermiyoruz niyeyse...Havadan sudan şeyler yazıyoruz da "bilen varsa Allah rızası için bi cevap yazsın"diye sorduğum bi soruya hiçbişey yazmıyoruz.Hiç değilse "ben bilmiyorum"diye yazsa da birileri kendimi hayalet gibi hissetmesem.
canım 2. olunca insan daha sakin oluyo sanırım.sakinliğime inanamıyorum bende.kızımda testin ertesi günü sağlık ocağındaydım,ama testi adet olmam gereken gün yapmıştım....ha daha gecmedi demi batın ben geçti snadımda:) yalnızz ben olsam çoktan gitmiştim söyleyeyimde dayanamazdım valla:)mşlh iyi sabrediyorsun:)
canım resmi ekliyim istersen.c çizgisi ile aynı koyulukta değil ama baya belirgindi çizgim.benim testim gg den labquick marka ovulasyon testleriyle hedye gelmişti.kabquick marka oda..öle küçücük bişi yani pek inanasımda yok ama neyse.mrb mullberry bende bu akşam test yaptım çok açık pembe çıktı ama belli oluyor.senin nasıl çıktı çok mu koyu açık mı?senle benim aynı zamanda galiba adetimiz.hamilemiyim acaba?sabah ilk idrarlada yapıcam.senin markası neydi ?benim nova 3,5 tl.
Hakkında hayırlı olan olsun tatlım.test yapmayı deneseydin.adetim geçikeli 12 gün oldu büyük bir umutla bekliyorum
canım hamile olsanda adet olacakmış gibi belirtiler yaşanıyor ilk ay bilgin olsun.hemen umutsuzluğa kapılmagünaydın kızlar;adet ağrım var;geleceği zaman hissettiğim o garip his yine var.Sanırım yine hamile değilim;her ay 2-3 gün öncesinden hissettiğim adet hazırlığı öncesi durumu hissediyorum.
canım ben bilmiyorum ama duyduğum kadarıyla çatlama iğnesinden sonra düzenli gün aşırı ilişki öneriyor doktorlar..şu anda bu konuyu okuyan veya sonradn okuyacak olan arkdaşlarıma birşey sormam lazım.Allah rızası için bir bilgisi fikri olan paylaşsın.cumartesi sabahı saat11.30 da çatlatma iğnemi vuruldum.36 sat sonra ilişki önerdi doktor.ilişki gerçekleşti.doktorum başka bir gün ilişki önerdiysedeheyecandan duymadım,duyduysam da unutttum.nolur bana yardım edin.sizler de nasıl olmuştu?şimdi ben bir daha ne zaman ilişki kurmalıyım
canım belirtiler hamileliğe benziyo.bende de çok mide yanması ve ekşime olayı var...benim bat :7 aralık
ayın 3 ünde cumartesi günü sabah idrar testi yaptım ilk başta tek çizgi çıktı.
bende yattım uyudum. Prodüktör marka almıştım. 30 dakika içinde çıkan 2. çizgi silik bile olsa sonuç pozitiftir. Ve Doktor testi kadar güvenilir yazıyor üstünde.
Uyuduğum için 30 dakika içindemi yoksa daha sonra mı çıktı silik çizgi onu bilemiyorum.
Ama bir haftadır mide yanmam ve ağrım var.
Hayatımda hiç midem ağrımamıştır ilk defa oluyor.
Geçen hafta salı günü de kasık ağrım vardı bütün gün öldüm ağrısından.
Türk kahvesini çok severdim. Geçen haftadan beri içemiyorum içim almıyor.
Cumartesi günü sabah gittim kan testi yaptırdım. bugün saat 16.30 da sonucu alcaz.
Bakalım artık Allah nasip eder inşallah hayırlısıyla.
hemen yayınlıyorun canımkızlar merhabaaa aralık listesini yayınlamanızz mümkünmüdürrr
şu sitede tek kızdığım şey bu,eğer soru soran ya da ilk kez mesaj yazan kişiyi tanımıyorsak ona cevap vermiyoruz niyeyse...Havadan sudan şeyler yazıyoruz da "bilen varsa Allah rızası için bi cevap yazsın"diye sorduğum bi soruya hiçbişey yazmıyoruz.Hiç değilse "ben bilmiyorum"diye yazsa da birileri kendimi hayalet gibi hissetmesem.
kızlar pek sık giremiyorum varmı hamiş yada kırmızı kart haberi.....
çok sağol canım.darısı başınıza inşallahhh....listede pek gelişme yok.slm canım.haftasonu evde pek giremiyorum yeni okudum güzel haberini çok tebrik ederim Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasib etsin sende müjdeli haberi erken alanlardansın darısı başımıza dualarınızı eksik etmeyinbenim bat 30 du hala gelen giden yok son 3 aydır psikolojikmen adet günlerim çok karıştı :18::18: kırmızıda yok bebekte
şu listeyi bi yayınlayabilirmisin kimler ne durumda bi göreyim...zahmet olmazsa...
:)))) kızlaarrrr karbonatı idrarın üstüne mi serpcem:)) yoksa kaba önce karbonat mı atcam?? cevap istioruummmm valla cok merak ettim deneyeceğim
:)) valla ben karbonati önce kaba koydum (plastik) sonra üzerine idrar , ama ben cok inanamiyorum ,yap ,dene .en azindan cökenleri de biliyoruz.Kabarmaz da dibine cökerse degilmissin.
)))))) ben yaptim kabardi )) umutlaniyim mi simdi.yok yok ben en iyisi umutlanmiyim
ben de dun yaptim kabardi ama daha once hic yapmadigim icin bir sonuca varamadim , aslinda hamisler denese anlariz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?