- Konu Sahibi mulberry8092
-
- #1.601
kızlar pek sık giremiyorum varmı hamiş yada kırmızı kart haberi.....
belirtilerin var mı canım senin?
Bence yaptır kan testini.
batdaşım nerdesın sen kaç gündür hiç göremedim merak ettim valla:) ben idrarı yaptım negatif çıktı ya o yüzden artık hiç merak kalmadı:) bence kan testi için falan erken biraz daha bekle canım. ama inşallaaaahh hamişsindir.:)
hayır hiç belirti yok. :44:
geçen ay tüm belirtiler vardı olmadı, bu ay da belirtisiz olursa ilginç olur herhalde
bende erkenden öğreneyim diye sabah test yapacaktım. (bat 7 aralık)
paketi açınca testin yapılmış olduğunu gördüm.sabah sabah cinler başa durumu tabi.akşam eczaneye gidip cırlayacağım
eğer pozitifse,başkaları da sevinsin diye düşündü zaar..nasıl bi rezalet bu yaaa...hangi akıllı testi yapıp geri eczaneye götürürki.....amaç ne yaniiii...
pozitif miydi bariii
alan kişi negatif çıkınca morali bozuldu geri götürdü herhalde :18::18:[/COLOR][/B]
:124::124: :124:eğer pozitifse,başkaları da sevinsin diye düşündü zaar..
negatifse senin dedğin mantıklı,"sizin verdiğiniz test yanlış,hamile değilsin diyo" deyip götürmüştür.Onlarda unutup rafa koymuşlardır.
önce idrarını yap kaba sonra karbonat dok 1-2 cay kasıgı.....ben de inanmıyorum pek aslında ama öncekı yaptıklarımdan farklı olunca heveslendım yanı ne yalan söylıyım..öncelerı hemencık dıbe cokuyodu..dun yaptım cooss ettı kabardı ilk defaa..
bilmıyorum ben yaptım umutlandım accık:))) gorcez artık ne kadar dogru adet gunumuz gelınce..:)
çok sağol canım.inşallah darısı isteyen bütün arkadaşlarımın başına.....slm kızlar nasılsınız murberry arkadaşım tebrik ederim tabi ki diğer hamile arkadaşlarıda...
benim göğüslerde ara ara sızlama oluyo bide kirpiklerim karıştı sankim:)) bata 5-6 gün var inşallah bu topikten herkes hamiş çıkar
canım misafirden başını kaldıramadım kaç gündür. bu akşam eşim de kursta olacak burada olurum.
iyiyim ne olsun.meraklardayım. sen nasılsın peki?
idrar testi yapacaktım sabah.olmadı.yarın sabah yapayım diyorum.
gerçi daha batımıza var.negatif de çıksa kırmızılar gelmeden bebiş yok demeyelim. inşallah vardır.
dün 6 aylık bebeği ile arkadaşlarımız geldi.gittiler eşim diyor hemen olsun inşallah diye. dedim o vakti zamanını bilir.hayırlı zamanda gelir.
ne diyelim başka. hakkımızda hayırlısı olsun.
Kizlar lütfen yardım edin az önce ovulasyon testlerim geldi yaptım belirgin silik ciZgi cikti ilk kez yaptım simdi nolduuuu bugun halvetmi olcak ama adetim 4 gün oldu biteli.sabahta akıntım geldi kasıklarımda acaip agriyo :)ben ovulasyon testinin kipkirmizi olmasinimi bekliycem nolur yardım Edin
canım c ve t çizgisi aynı koyulukta çıkınca başla çalışmalaraaaaa...silik çizgiyi dikkate alma....Kizlar lütfen yardım edin az önce ovulasyon testlerim geldi yaptım belirgin silik ciZgi cikti ilk kez yaptım simdi nolduuuu bugun halvetmi olcak ama adetim 4 gün oldu biteli.sabahta akıntım geldi kasıklarımda acaip agriyo :)ben ovulasyon testinin kipkirmizi olmasinimi bekliycem nolur yardım Edin
canım c ve t çizgisi aynı koyulukta çıkınca başla çalışmalaraaaaa...silik çizgiyi dikkate alma....
canım benim bu konuda hiç bi bilgim yokama bence değerlendir yine de bu ve bundan sorakı bi kaç günü?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?