- Konu Sahibi mulberry8092
-
- #6.421
1-Mide bulantısı
2-Baş dönmesi
3-Tansiyon düşmesi
4-Alt karında şişkinlik ve hassaslık
5-Kasıklarda batma yada sancı, kramp
6-Kirpiklerin karışması
7-Bel ağrısı
8-Akıntı artması
9-Göğüslerde hassasiyet
10-Göğüslerde şişme
11-Göğüs uçlarının acıması
12-Göğüs uçlarının renginin koyulaşması
13-Sık idrara çıkma
14-Uyku hali
15-Halsizlik
16-Ağızda kuruluk
17-Ağızda metal tadı hissetmek
18-Dudakların fosur fosur olması
19-Göz bebeklerinin büyümesi
20-İdrar kokusunda değişme
21-Kokulara aşırı hassasiyet
22-Gazlı olmak
23-Mide yanması
24-Avuç içlerinde sıcaklık hissi
25-Bel kalınlaşması
26-Adet gecikmesi
27-Akşamları aşırı üşüme hatta titreme
28-Mide kazinmasi-cok acikma
kızlar bunu bi yerde buldum hamile kalan kadınlarda en çok olan ve ortak olan belirtiler miş bende olanları yazıyorum
4 6 7 8 13 14 16 19 22 28 bazende 27 oluyo ve miğde ağrısı oluyo bende
kızlar sizde neler var
Kızlar adet oldum ilk kez tam gunünde oldum hayit tohumu sayesinde herAlde otibusteyim simdi gelirim yine gorusurz
kızlar ya bunların çoğu bende var özellikle kasık ve bel ağrısı sık idrara çıkma uyku hali mide yanması akşamları üşüme hali... bat.a 2 gün kaldı test yapıom bişiy yok..adet hem olcam gibi hem de olmayacak gibi... off ne olacak bunun sonu yaaaaaaaaaaaaaa şu belirsizlikten kurtulmak istiorum biran önce
canım minikgelinim üzme kendini olurmu........
elde değil evet üzüleceksin biz desekte boş...yaşayan bilir ancak.....
ama kendini yıpratma olurmu.....
malum stresten hormonlarımız etkileniyor....ters etki oluyor.......
mavus bebek bende kasık agrısı var..bırde asırı üsüme bel agrısı..midem hep yanar ülserim,baska..bunlarda adet belirtisi diye biliyorum..ümidimi kestim
ahhh birde ben olsamda kurtulsam yaKIslar Allah razı olsun hepinizden kısmet bugun benim icin kötü gecti...bu ay bitsin ocağa gecelim tmm mı:)
Cnm inan işyerine okdr cok üzüldüğüm bebek olmamasına daha az uzuldum bide tam adet günümde oldum ondan tesellim var gecen aylar gibi geç olupta umutlanmadim:)
tatlım üzülmek yok...bebişlerimiz geleceği zamanı bekliyo..
bu ay değil demek ki..ama her adetle bir adım daha yaklaşıyoruz onlara..
ocak ayı hepimiz için uğurlu olsun inşallah...
aaaaaaaaaa ümit kesmek yok canım kırmızıları görene kadar ümidimizi yitirmiyoruz bat ne zaman
BU arada hayit gercekten ise yarıyor ben gecen ay 5 gün ondan önceki ay 9 gün gecikti afetim bu ay tam gunünde oldum şaşırdım:)2 ay daha kullancam 3 ay kullanmak lazimmis bence sizde başlayın kizlar:)
TUNAYDIN KIZLrrrrben daha yenı kalkıyorummm ...Ohh bır guzell umusum kı sormayın mınıkgelınım gecmıs olsun rabbım ınsallah obur ayaa bebegını nasıp eder
ocak 1 inşallah..tabi verende alanda ALLAH ama ne bileyim işte..bide idrar renginde koyulasma oluyormu bi bilgin varmı
kızlar ovulasyon testı yaptımmmmm sılık cızgı bıle cıkmadıı bu demek oluyorkı ben hamışşşş degılımmm malesefff
Cnm ovulayon testi gebelik testi deilki bak ben hic ovulasyon testi yapmadım gebelik testi yerine ona bakma sen adet gunünde gebelik testi yap cnm bnm:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?