- Konu Sahibi mulberry8092
-
- #6.221
ama önemli bişey zerre kadar akıntım yok kupkuruyum. ya adet olacaksam olsam artık valla sinirim bozuluyor böyle. keşke hiç ateş ölçmeseydim çok moralim bozuk şu an. sinirimden ev temizliyorum bu saatte. aspirin falan içsem hemen sökülür adetim aslında ama acabalar var işte. evde test yok olsa yapacaktım. cumaya kadar bekliycem bakalım
offf yaaaaa kocam tüpü deiştirmeyi unutmuşşş kaldım sap gibiiii daha eve gelsin öle yapcam yemek:)
offf ben çok sıkıldım bu adet gebelik testi yerleşme kanaması offfff okdr çok yazı okduumki bunlarla ilgili iyicene kafam karıştı....
gögüs ucum resmen uyuşuk gibi acaip agrıyor..
genitalim sürekli ıslak
karnım adet olcagınız dan bi gn önce agrımaya başlar ya öle agrıyor..
dün lekelenme gibi azcık kan geldii..
ateş tablomda hep düşük gibiyor...
ben bugun dayanamayıp test yaptım negatif.. bu ne şimdi kafam karışıyor vallaaa
çubuuk ince testler oluyor ya ondan acaba gidip eczaneden idrar damlatılarak yapılanlardanmı alsam
vurması işini garantiye alır,düşünsene ya çatlamazsa...ne olur kist oluuur,Allah korusun.sen bi sor doktoruna annem ne zaman başladın klomene ben bugün başladım.
offf yaaaaa kocam tüpü deiştirmeyi unutmuşşş kaldım sap gibiiii daha eve gelsin öle yapcam yemek:)
offf ben çok sıkıldım bu adet gebelik testi yerleşme kanaması offfff okdr çok yazı okduumki bunlarla ilgili iyicene kafam karıştı....
gögüs ucum resmen uyuşuk gibi acaip agrıyor..
genitalim sürekli ıslak
karnım adet olcagınız dan bi gn önce agrımaya başlar ya öle agrıyor..
dün lekelenme gibi azcık kan geldii..
ateş tablomda hep düşük gibiyor...
ben bugun dayanamayıp test yaptım negatif.. bu ne şimdi kafam karışıyor vallaaa
çubuuk ince testler oluyor ya ondan acaba gidip eczaneden idrar damlatılarak yapılanlardanmı alsam
malesef yok bacım görmedim bikerelikti ozaten kan geldi demek hata olur akıntı içinde iki üç tane kıl gibi kan
minikgelin ben acaba oraya gelip senin saçını başını mı yolsam:)))))kız sen benim ömrümü yedin,afiyet olsun.az dur anam az dur...adetinin günü gelmedi bile dur günü gelsin hatta en az iki gün geçsin.bak daha sabah öğrendim hastaneden bi kadın adetinin üzerinden sekiz gün geçince çift çizgiy görmüş,ondan evvel de test yapmış 3.gün,5.gün ve 7.gün yapmış hep tek çizgi görmüş ama 8.gün çift çizgiyi görmüş.hepimizden bahsettim bize dua etti.
minikgelin ben acaba oraya gelip senin saçını başını mı yolsam:)))))kız sen benim ömrümü yedin,afiyet olsun.az dur anam az dur...adetinin günü gelmedi bile dur günü gelsin hatta en az iki gün geçsin.bak daha sabah öğrendim hastaneden bi kadın adetinin üzerinden sekiz gün geçince çift çizgiy görmüş,ondan evvel de test yapmış 3.gün,5.gün ve 7.gün yapmış hep tek çizgi görmüş ama 8.gün çift çizgiyi görmüş.hepimizden bahsettim bize dua etti.
Slm kızlar.Ben geldim bacım 2 gün geçti adetim çok meraktayım valla.Senin nooldu durum?
komşuya kivi sorcam ölemi tam oldu şimdi :))) acaba kivinin ne alakası var onu çözemedimbul bi yerden delüü komşuya momşuya söyle işte ne bilim
dur bakayım şimdi hastası varmış birazdan arar söylerim niye sordu ki acaba?acele acele hatır sordu sonra seni sordu hastası geldi kapattı,bu gece nöbetçi de:)
bebiş haberi verrrrrrrrrrr:) bu son günlerde hiç bebek haberi yok ben iyicene sıkılıyorum böle olunca
komşuya kivi sorcam ölemi tam oldu şimdi :))) acaba kivinin ne alakası var onu çözemedim
Canımbenim inş. diyorumda ne zman yapsam karar veremedim testi..yarınmı bakıyim bekliyimmi bilmiyorum.Ya yoksa(
sabredebildigin kdr sabret bacım en çok sabırsızım malesef ba kalsa hergün yaparım test:)
bana neden kimse cvp vermiyor bilginiz mi yok acep erken gebelişk testi işe yarar mı
yok valla. merkezde olsam giderimde ilçede oturunca korkarım çıkmaya şimdi:) kıytırık bi bakkal var belki vardır oarada ananas, kivi, avakado gibi tropik meyvelerr :))bacım market yokmu yakında git bi koşu alıversene:)
adet tarihin nezaman cnm
en son 5 kasımdı ama dayanamıyorum kalem tipi erken gebelik testi belki donuç verir diyorum ama bilemiyorum
göğüs ağrısı kasık ağrım var ama akıntı yok, sigara çok içiyorum acaba ondan mı 4 ayımdayım hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?