- Konu Sahibi mulberry8092
-
- #4.521
canım sen nerde oturuyosun.istanbulda sonucu engeç yarım saat veriolar.sağlık ocakları ücretsiz birgün sonra veriyor.haberin olsun
canımgünaydın hakkında hayırlısı olsun...
hakkında hayırlı olsun.sanırım kızın var 1 tane
Yasib sabah moralim yuksek uyanmıştım ateşim yükseldi diye ama senin yazını okudum moralim biozuldu neyse Rabbim yeni yılın ilk ayında nasip eder ins sonuçta bı tesellin var bı kızın var Allah bagislasin:). Minik neslisu benimde moralim bozuldu canınız sıkılmış diye oysa bugun keyfilliydim benGizemsami cnm geç başlamışsın ölçmeye ama olsun 6 günde cok az sayılmaz sen sabah ilk yatakta gözünü actigindaki ölçümü onemse bak ben 7.30 da ölçtüm 36.4 dü 40 dk sonra yine ölçtüm ve daha yataktan kalkmamıştım 36.5 olmuştu simdi ölçsem baya yuksek çıkar anliucagin yatakta gözünü actigindaki önemli :)Sen sabah aynı saatte olc:)
sağolasınn canımm evet Rabbim bağışlasın 7 yaşında bir kızım var
bebe time ile ilgili daha önce birçok topicte rastladım hatalı dsonuç verıyor diye.inanma bence beklemelisin famusay.bebetime bazen pozitif verip sonradan gebe olmadığını bile öğrenen var.başka marka ile dene ama bence bekle
bekleyeceğim canım perşembeye kadar adet olmazsam bi daha yapacağım başka bir markayla
bekleyeceğim canım perşembeye kadar adet olmazsam bi daha yapacağım başka bir markayla
allah bağışlasın canım.benimde 4 yaşında oğlum var kardeş istiyoruz ona.beklemedeyiz hayırlısı olsun.sen korundun mu hiç yoksa korunmadığın halde gebelik oluşmadı mı
kızlarrr varmı kırmızı kart gören yada hamiş olann
korunmayı bıraktıktan sonra ilk denemede hamile kalmıştım oğluma.spiral ile korundum şimdi çalışmalarımız devam ediyor.normalde çok düzenli 26 günde bir oluyorum dün akşamdan beri akıontım var acaba yumurtlama geç mi oldu die düşünüyorumseninkinide Allah bağışlasınn canımm ben tam 6 sene doğum kontrol hapı ile korundum hapı bırakalı 3 ay oldu işte bu şimdi 4. ayım olacak 2. ayda bir kimyasal gebeliğim varr ben çalışıyorum bakacak kimsem yok o nedenle yaşlarını yakın tutamadımm böyle sen naptın canım korundunmu ben kızımada ilk aydan gebe kalmıştımm nasip Rabbim sana bir kız banada bir erkek evlat tez zamanda nasip etsin inşallahh
selam kızlar nasılsınız ben bugün güne biraz ağrılı başladım bakalım hayırlısı sabah kaltığımda aşırı bi miğde ağrısı tuttu bir kaç dakika sonra yerini şiddetli kasık ağrısına bıraktı o da 3 5 dakika sürdü kızlar adetime 10 gün var sizce neden olmuş olabilir şimdiye kadar hiç böyle ağrı yaşamadım heleki normal zamanda kasık ağrısı bebek belirtisi olabilirmi sizce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?