- 29 Mart 2011
- 8.135
- 2.082
- 173
- Konu Sahibi mulberry8092
-
- #4.341
bana baksana sen,dün bana seni döverim diyen güçlü umutlu kız nereye gitti biz onu istiyoruz geri dööööööööööööön:!
aslında adet geçtikten sonraa yapmak mantıklıda ben en fazla adetten 1-2 gün önceye kdr dayanabilirim:)yani pazar yada pazartesi yaparım en geçç.. cuma erken oluyor sanki ama bellide olmas.. 3 test var ya evde batıyro bana:) bi ara iş olsun diye yapsamı dedim içimden:)
hiç ümitlenmek istemiyorum ama şimdi hamileysem ağustosta doğacak bende ağustos doğumluyumm:)
hiç ümitlenmek istemiyorum ama şimdi hamileysem ağustosta doğacak bende ağustos doğumluyumm:)
aslında adet geçtikten sonraa yapmak mantıklıda ben en fazla adetten 1-2 gün önceye kdr dayanabilirim:)yani pazar yada pazartesi yaparım en geçç.. cuma erken oluyor sanki ama bellide olmas.. 3 test var ya evde batıyro bana:) bi ara iş olsun diye yapsamı dedim içimden:)
anaaaaa ben mi yanlış hesaplıyorum kız şimdi hamileysek ağustostamı doğacak ben eylül sayıyordum:)))
kızlar evde test var şu anda acaba şimdi mi yapsam sabah mı?
sabah yap balım garanti olsun... zatne şimdi uyuycaz sabah daha iyi azcık daha sabret:)
bebişkoo dün dün dü:):):):):):):):)
şaka bi yana sürkeli karnım agrıyor okdr.. gögsümde sanki azaldı agrısı ... ateşimde salak gibi aynı derecelerde gidip geliyo:) heleki kasıklarım hiç agrımıyor:)olumlu bşy bulamadım:)dur bakalım yarın gelirim belki kendime :)Ruh halim sürkeli deişiyor:)
deli sen de:))))burada herkese doğru olanı öğretiyorsun.doğru olan ne?adet en aziki üç gün geçmeden idrarda belli olmaz rahat dur bakim negatifi görüp moralini düşürmekten başka neye yarar bekle bari adetine bir gün kala yap ya da adet gününde yap.
bak nasıl anlatsammm sanki tuvaletimi kaçırıyor gibi akıntım varsabah yap balım garanti olsun... zatne şimdi uyuycaz sabah daha iyi azcık daha sabret:)
balım sen değil miydin belirtiler herkesyte farklı olur diyen.bi baksana göğüs uçların sızlıyor mu dokun şöyle parmak ucunla
cnm ben hesapladım 27 yaa batım:) eylülün 1-4 arasına geliyor hamişssem dogum.. sneinkide agurosun tam sonu olur:)
bak nasıl anlatsammm sanki tuvaletimi kaçırıyor gibi akıntım var
sabah yap balım garanti olsun... zatne şimdi uyuycaz sabah daha iyi azcık daha sabret:)
erken yapıyrsn bari ilk idrarla daha iyi sonç alrsn cnm rabbim gönlne göre versn
anaaaaam sıcak zamanlar:)))ay ben bayılırım sıcağa ayyyyyyyy kızlar hayali bile ne güzel de mi?kız minikgelin hamileysek doğurduğunda bebeğine kargoyla hediye gönderecem bak söz veriyorum minnoş minnoş hediyeler:))
anaaaaam sıcak zamanlar:)))ay ben bayılırım sıcağa ayyyyyyyy kızlar hayali bile ne güzel de mi?kız minikgelin hamileysek doğurduğunda bebeğine kargoyla hediye gönderecem bak söz veriyorum minnoş minnoş hediyeler:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?